czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#631 Post autor: L_M » 29 wrz 2006, o 18:23

heli pisze:ja ino c oc ztego, że tu tako firma wchodzi na rynek, jo pamietam wiela było godki jak opel sie pojawioł w Gliwicach, a wszystko sie okazało plotką.
to nie do konca byla wtedy plotka. ale bylo minelo, historia ;)

bogas1985

#632 Post autor: bogas1985 » 29 wrz 2006, o 18:29

jak bedzie sponsor to sie o tym doweimy. Na razie nie ma co nawet spekulowac, bo wszystkie artykuly w gazetach poki co nie maja podstaw..chociaz kto wie..obodomy

gong

#633 Post autor: gong » 29 wrz 2006, o 22:41

Takiymu sponsorowi Ruch tyż sie może opłacić!
Przez to że naszych sponsorowoł Samsung jo do dzisioj mom 2 telewizory kole 60 kaset video kupa audio komóra
iwszystko marki Samsung.
A zdaje mi sie że takich faniolów jak jo Ruch mo wpierony
Ewentualni sponsorzy powinni nad tym pomyśleć.

gregor
Kontakt:

#634 Post autor: gregor » 2 paź 2006, o 14:44

Po sobotnim meczu powino być łatwiej przyciągnąc sponsora. Przynajmi tak mi sie wydaje bo pozali my wszystko co nojlepsze :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

koloR
Kontakt:

#635 Post autor: koloR » 2 paź 2006, o 15:59

Lysy pisze:
gong pisze:Takiymu sponsorowi Ruch tyż sie może opłacić!
Przez to że naszych sponsorowoł Samsung jo do dzisioj mom 2 telewizory kole 60 kaset video kupa audio komóra
iwszystko marki Samsung.
pewien kibic Wisły Kraków też pamięto jak sponsorem był Unimil i do dziś mo dwie dziołchy i sześciu synków :lol: :lol: :lol: a kup wiela sie naprzewijoł :wink:
unikom takich postow ale teraz nie moga :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#636 Post autor: Fanatyk z Rudy » 2 paź 2006, o 19:30

Lysy pisze:
gong pisze:Takiymu sponsorowi Ruch tyż sie może opłacić!
iwszystko marki Samsung.
pewien kibic Wisły Kraków też pamięto jak sponsorem był Unimil i do dziś mo dwie dziołchy i sześciu synków :lol: :lol: :lol: a kup wiela sie naprzewijoł :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#637 Post autor: wolfik » 3 paź 2006, o 21:31

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

arcio
Kontakt:

#638 Post autor: arcio » 3 paź 2006, o 23:32

wolfik pisze:Nasi Sponsorzy http://www.Ruch.chorzow.pl/sponsorzy.php
i oby ich było jak najwięcej
nigdy nie jest za późno

Stary kibic

#639 Post autor: Stary kibic » 4 paź 2006, o 16:09

Po przeczytaniu artykulu o sponsorach w GW dzisial o malo co by mnie szlag nie trafil. Watek ze gdyby Ruch przeniusl by sie do innego slaskiego miasta to bylby sponsor i nowy stadion. Przepraszam ale Ruch to jest chorzowki klub. Czy moze sie ktos wyobrozic Ruch w Kozlu czy w Gliwicach czy jeszcze w jakims innym miescie?
Co to za problem aby sposor bylby np Opel i sponsorowal by Ruch Chorzow. W Chorzowie a nie w Gliwicach. Niewiem ale uwazam ze jest to straszny policzek pod adresem Kopla. i M.Chorzow.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#640 Post autor: MkF » 4 paź 2006, o 20:25

Stary kibic pisze:Po przeczytaniu artykulu o sponsorach w GW dzisial o malo co by mnie szlag nie trafil. Watek ze gdyby Ruch przeniusl by sie do innego slaskiego miasta to bylby sponsor i nowy stadion. Przepraszam ale Ruch to jest chorzowki klub. Czy moze sie ktos wyobrozic Ruch w Kozlu czy w Gliwicach czy jeszcze w jakims innym miescie?
Co to za problem aby sposor bylby np Opel i sponsorowal by Ruch Chorzow. W Chorzowie a nie w Gliwicach. Niewiem ale uwazam ze jest to straszny policzek pod adresem Kopla. i M.Chorzow.
mysle ze gdybysmy przez rok grali na Skałce to nikomu bo sie nic nie stalo... :wink: a na Cichej by budowali :D

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#641 Post autor: SzaRlin » 4 paź 2006, o 20:32

MkF pisze:
Stary kibic pisze:Po przeczytaniu artykulu o sponsorach w GW dzisial o malo co by mnie szlag nie trafil. Watek ze gdyby Ruch przeniusl by sie do innego slaskiego miasta to bylby sponsor i nowy stadion. Przepraszam ale Ruch to jest chorzowki klub. Czy moze sie ktos wyobrozic Ruch w Kozlu czy w Gliwicach czy jeszcze w jakims innym miescie?
mysle ze gdybysmy przez rok grali na Skałce to nikomu bo sie nic nie stalo... :wink: a na Cichej by budowali :D
Z tym że Stadion Skałki by licencji nie dostoł.... ;)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

salas
Kontakt:

#642 Post autor: salas » 4 paź 2006, o 21:09

mi sie zdaje ze chodzilo w tym artykule oto aby na czas budowy nowego stadionu grali w innym miescie!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

rem34

#643 Post autor: rem34 » 4 paź 2006, o 21:35

czego budowy?
czytejcie ze zrozumieniem tu chodzi o to ,
ze sa miasta co taki klub jak nasz by po rynkach calowali
zeby ino byl w ich miescie.
niestety tym miastem nie jest chorzow i to jest najsmutniejsze.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#644 Post autor: SzaRlin » 4 paź 2006, o 21:45

salas pisze:mi sie zdaje ze chodzilo w tym artykule oto aby na czas budowy nowego stadionu grali w innym miescie!!
A mi sie wydaje ze tu chodzi o przeniesienie drużyny na 2008/09 do innego miasta.... ale to by było to samo przeciez... yno kaj??? pomyslmy....
Zabrze?? odpado
Katowice?? juz bardziej ale chyba nie na bukowej...
Gliwice przy Okrzei?? raczej nie
Bytom to juz totalnie odpado...
Siemce, Mysłowice, Mikołów, tam nie ma takich stadionów...
Najprawdopodobniej to by był chyba Śląski...Ale on lezy w ChoRzowie... i koło sie zamyka ;)
PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#645 Post autor: SzaRlin » 4 paź 2006, o 21:52

Lysy pisze:
Sza19R20lin pisze:
salas pisze:mi sie zdaje ze chodzilo w tym artykule oto aby na czas budowy nowego stadionu grali w innym miescie!!
A mi sie wydaje ze tu chodzi o przeniesienie drużyny na 2008/09 do innego miasta.... ale to by było to samo przeciez... yno kaj??? pomyslmy....
Zabrze?? odpado
Katowice?? juz bardziej ale chyba nie na bukowej...
Gliwice przy Okrzei?? raczej nie
Bytom to juz totalnie odpado...
Siemce, Mysłowice, Mikołów, tam nie ma takich stadionów...
Najprawdopodobniej to by był chyba Śląski...Ale on lezy w ChoRzowie... i koło sie zamyka ;)
PozdRo
Gliwice ale nie przy Okrzei poza tym nie o to tu chodzi żeby zbudować potęgę klubu ale spowodować jego upadek kosztem.... no nie jest to rozmprawianie na forum
Rychtig ich stadion jest na zwycięstwa... co mi sie z tym OKRZEI zas popierniczyło??? :D ale cos tam jest na ty ulicy :D

Zablokowany