RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
evn
Kontakt:

#796 Post autor: evn » 1 paź 2006, o 23:24

Jacy my som dobzi jakie kibice fajni ogołem chwalił RUCH :D
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Darth Kabut

#797 Post autor: Darth Kabut » 2 paź 2006, o 00:17

Łoglondołch te foty co sam keryś wciepnoł i musza to pedzieć:

BYŁO NOS WIYNCYJ NIŻ 10.000 !!!! :shock:

batoRy14

Zarąbisty mecz, oby tak dalej Panowie!!!

#798 Post autor: batoRy14 » 2 paź 2006, o 00:31

Oby było nos było zawsze conajmniej tyla co w sobota!!!

Awatar użytkownika
bara2
Kontakt:

#799 Post autor: bara2 » 2 paź 2006, o 08:12

jedyne co nasuwa sie na jezyk to : PANOWIE OBY TAK DALEJ !

jesli nie w tym sezonie OE to kiedy ? :lol:

arcio
Kontakt:

#800 Post autor: arcio » 2 paź 2006, o 08:30

Darth Kabut pisze:Łoglondołch te foty co sam keryś wciepnoł i musza to pedzieć:

BYŁO NOS WIYNCYJ NIŻ 10.000 !!!! :shock:
ja było nos 20 tyś :shock:
nigdy nie jest za późno

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#801 Post autor: gerhat » 2 paź 2006, o 08:52

Bizak16 pisze:Jak dla mnie najważniejsze zdjęcie z tej galerii:

http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... 9&g=83&z=3

mimo wszystko żal mi MaRia i łza sie w oku kreci :( :( :(
dla mnie zdjęcie jak każde inne,
widza na nim usmiechniętego kibica, jednego z 10 tys uśmiechniętych w sobota i tak niech lepiej zostanie,
poza tym honorowym kopnieciem o którym pisze KK, ale w meczu inaugurującym OE.

BluR
Kontakt:

#802 Post autor: BluR » 2 paź 2006, o 08:59

Muszę powiedzieć że i doping i gra drużyny zaczyna utrzymywac się na wysokim (może nawet i pierwszoligowym) poziomie. Kibice z Zawiszy czy Hydro cośtam - nie róbcie się śmieszni przeliczając te marne 35 osób na meczu u nos. W konfrontacji z kibicami Ruchu nie macie szans nawet na swoim stadionie. A Miki udowodni wam na wiosnę że niepotrzebnie się go Kujawiak pozbywał.

ice

#803 Post autor: ice » 2 paź 2006, o 09:09

mma takie pytanie czy ktos moze znalazl telefon zostal zgubiony na sketorze 10 uczciwego prosze o kontakt chodzi mi tylko o zwrot kart dziekuje!

WOJTEKK

#804 Post autor: WOJTEKK » 2 paź 2006, o 09:39

spikerka-bommbaaaaa
doping -bommbaaaaa
ferkwencja- boommbaaaaaa
no i gra zespołu POPROSTU BOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAA
co do Maria zoboczycie na wiosna bydzie u nos nazod :wink: do Zabierzowa raczej nie jada bo bydzie juz chyba najwyzsza pora na moja zonka coby wydała na swiat malenstwo wiec pozdrawiom wszytskich co bydom na szpilu a i druzyna niech zagro dla malenstwa a bydzie to piekny prezent dla mie i całej rodzinki Pozdrowienia z Tychów. Na Jaga byda juz chyba ojcem wiec herbatka bydzie musowo ...................... :lol:

marcyk
Kontakt:

#805 Post autor: marcyk » 2 paź 2006, o 09:57

WojtekK skonc pi***olic lo Mariu, niym go i swiat sie niy zawalol RUCH istnieje i zle sie w nim nie dzieje.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#806 Post autor: cisiu » 2 paź 2006, o 10:23

ZawiszaB pisze:no własnie nie :D
na ich forum smiesznym pisza ze odpalili piro i ze spiewali caly mecz ale wy ichz agluszyliscie.
Wyczytałem też, że śpiewaliście :przyjedziemy: po tym jak oni krzyczeli czy przyjedziecie.

http://www.zawiszabydgoszcz.info/video/36.rar
;d :shock: :shock: :shock: :D

w sumie trzeba im przyklasnąć, ze w ogole sie odwzyli jechac.
chyba sjada ze śmjychu :lol: :lol: :lol: ale bobki buehehehe ja a może: ...Pomożecie?....pomożemy :lol: wto to wymyślił??

a co do tego filmiku :D :D :D ale fanatyzm :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 2 paź 2006, o 10:28 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

bogdan2

#807 Post autor: bogdan2 » 2 paź 2006, o 10:49

chcialbym wam podziekowac za dobry mecz .i szacunek za kibicowanie macie za***isty mlyn
.smiejecie sie z nas ale my dopiero istniejemy od kilku miesiecy.z meczu na ,ecz jest coraz lepiej .u was zapewne w pol roku po powstaniu klubu tez tak nie bylo jak teraz:)pozdrawia i zycze awansu do oe

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#808 Post autor: Lutz » 2 paź 2006, o 10:55

Terozki tak na "zimno", po ochłoniyńciu , boch w piyrszych chwilach wpod w tako samo euforia jak wiynkszość z wos, ale.................... no właśnie zawsze je te "ale......". Momy za sobom dopiyro 11 kolejek , łostały jeszcze 23 szpile do rozegranio , a wy już nos widzicie w OE. To je moim skromnym zdaniym dupny błąd , niy tylko z naszy strony ale i ze strony kopaczy co nos już w 1 lidze widzom . Trudno je grać na takim poziomie cały sezon , przidzie kryzys , przegromy jeszcze niy jedyn szpil i godka bydzie zaś inno. Już kiedyś pisołech dopóki niy bydymy mieli w ostatni kolejce 4 punky przewagi nad 3 drużynom , słowo awans powinno być TABU !! Niy ulego wątpliwości że w dany chwili niy ma na nos byka , ale, ani jo , ani ty ani inkszy napalyniec niy wiy co bydzie jutro. Proponuja ta godka o OE odłożyć na "zaś" , jak bydzie tak daleko to mogymy zacząć o tym godać , ustalać skład , kupować Frankowskich czy innych Baszczyńskich i budować nowy stadion na 30 000 ludzi. Teroz boło 10 000 , czekejcie jak przyjedzie Janikowo i bydzie ciulato pogoda - moja prognoza 2000 :(. Czas ochłonoć i zaglondać ze szpilu na szpil , a niy na OE bo jeszcze niy ma tak daleko i dugo niy bydzie .

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#809 Post autor: cisiu » 2 paź 2006, o 11:00

Lutz pisze:Terozki tak na "zimno", po ochłoniyńciu , boch w piyrszych chwilach wpod w tako samo euforia jak wiynkszość z wos, ale.................... no właśnie zawsze je te "ale......". Momy za sobom dopiyro 11 kolejek , łostały jeszcze 23 szpile do rozegranio , a wy już nos widzicie w OE. To je moim skromnym zdaniym dupny błąd , niy tylko z naszy strony ale i ze strony kopaczy co nos już w 1 lidze widzom . Trudno je grać na takim poziomie cały sezon , przidzie kryzys , przegromy jeszcze niy jedyn szpil i godka bydzie zaś inno. Już kiedyś pisołech dopóki niy bydymy mieli w ostatni kolejce 4 punky przewagi nad 3 drużynom , słowo awans powinno być TABU !! Niy ulego wątpliwości że w dany chwili niy ma na nos byka , ale, ani jo , ani ty ani inkszy napalyniec niy wiy co bydzie jutro. Proponuja ta godka o OE odłożyć na "zaś" , jak bydzie tak daleko to mogymy zacząć o tym godać , ustalać skład , kupować Frankowskich czy innych Baszczyńskich i budować nowy stadion na 30 000 ludzi. Teroz boło 10 000 , czekejcie jak przyjedzie Janikowo i bydzie ciulato pogoda - moja prognoza 2000 :(. Czas ochłonoć i zaglondać ze szpilu na szpil , a niy na OE bo jeszcze niy ma tak daleko i dugo niy bydzie .
chyba żes za mało tych laci zeżar :lol: :lol: ehehe a tak na poważnie trza sie cieszyć z tego co jest!!!!! W nostympny kolejce momy lidera!!!!!!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#810 Post autor: Patton » 2 paź 2006, o 11:06

marcyk - bez przesady... :|
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ