RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
A jo mysla ze brawa nalezom sie tyż syndziemu za tyn szpil! Nareszcie dostali my NORMALNEGO syndziego !!!!
A co do meczu, atmosfery i wogóle to już pisołech ale powtórza jeszcze ros KOCHOM TYN KLUB, JESTECH DUMNY ŻE TO WLASNIE TYMU KLUBOWI KIBICUJA I JESTECH DUMNY Z SIEBIE ZECH ŁAZIŁ NA CICHO PODCZAS TYCH "CHUDYCH" LOT!!!!
POZD/R\O DO CALEJ NIEBIESKIEJ RODZINY !!!!!!!! :lol:
A co do meczu, atmosfery i wogóle to już pisołech ale powtórza jeszcze ros KOCHOM TYN KLUB, JESTECH DUMNY ŻE TO WLASNIE TYMU KLUBOWI KIBICUJA I JESTECH DUMNY Z SIEBIE ZECH ŁAZIŁ NA CICHO PODCZAS TYCH "CHUDYCH" LOT!!!!
POZD/R\O DO CALEJ NIEBIESKIEJ RODZINY !!!!!!!! :lol:
Co do szpilu to hydrociulstwo nie istaniało dziwia sie ze oni sa tak wysoko ale juz niedługo
Noreszcie pewny chop w bramie brawo Seba - mom nadzieja ze juz zostaniesz w torze
Sokół profesor cała druzyna super
A do NIEBIESKICH na trybunach ino jedno Kochom Wos - Łzy leciały jak sie tego słuchało doping 1 klasa

A do NIEBIESKICH na trybunach ino jedno Kochom Wos - Łzy leciały jak sie tego słuchało doping 1 klasa

- Lutz
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
niydugo bydzie u nos tak jak na BVBSODA pisze:Super wszystko Super ,lzy szczescia,lzy radosci ....nie mam slow pozdro dla kibicow szczegolnie tych starszych
naj wytrwalszych z sektora 10
ps.w zima biera karnet pi***ole to co sie robi z biletami masakra

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
no i to chodziSza19R20lin pisze:niydugo bydzie u nos tak jak na BVBSODA pisze:Super wszystko Super ,lzy szczescia,lzy radosci ....nie mam slow pozdro dla kibicow szczegolnie tych starszych
ps.w zima biera karnet pi***ole to co sie robi z biletami masakra98% kibiców mo karnety

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
ze ich stRony "Gratulacje dla kiców Ruchu, robicie wspaniały doping, jesteście zgrani. Słuchajcie: jak krzyczą cały stadion wstaje to cały stadion wstaje, i kibicuje, bez wyjątku, jak krzyczą druga strona odowiada, to durga strona odpowiada, bez wyjątku. Jak robią falę to jest falę robi cały stadion, dużo musimy popracować nad tym, aby było tak u nas.
Druga sprawa to komentator, NIKT MI JUŻ NIE POWIE, ŻE KOMENTATOR NIE MOŻE PODGRZEWAĆ KIBICÓW DO DOPINGU.
W Chorzowie jest dwóch gości, zrobione wspaniałe nagłośnienie, widać że niedawno i prowizorycznie, bo popodwieszane na górze, faceci dwoja się i czworzą, puszczają nawijki niesamowite, a ten nasz z całym szacunkiem do człowieka, powinin przejść szkolenie w Chorzowie, albo odejść, bo nienadaje się nawet na żużel, chyba że do czytania statystyk."
Druga sprawa to komentator, NIKT MI JUŻ NIE POWIE, ŻE KOMENTATOR NIE MOŻE PODGRZEWAĆ KIBICÓW DO DOPINGU.
W Chorzowie jest dwóch gości, zrobione wspaniałe nagłośnienie, widać że niedawno i prowizorycznie, bo popodwieszane na górze, faceci dwoja się i czworzą, puszczają nawijki niesamowite, a ten nasz z całym szacunkiem do człowieka, powinin przejść szkolenie w Chorzowie, albo odejść, bo nienadaje się nawet na żużel, chyba że do czytania statystyk."
WIELKI SZACUN dla pilkarzy , trenerow , dzialaczy oraz oczywiscie
kibicow. panowie naprowde ciezko wygrac jaK sie gro 11 na 12.
12 zawodnik to czywicie MY KIBICE.
takiego meczu na cichej to zech juz downo nie widziol.
nie ma kogo wyrozniac bo wszyscy zagrali na 120 %.
dobro decyzja wleciala jesli chodzi o pozycja bramkarza.
narescie skonczyl sie strach przy kozdym rogu, czy wciepie w pole karne.
panowie przed nami nastepny mecz , daleko nie jest
trzeba zrobic najazd na krakow , trzeba naszym pomoc glosnym,
kulturalny dopingiem , NAJAZD NA KRAKOW,
nie wiem czemu niktorzy sie ciesza ,ze zaczynaja robic stolki na
8 i 9 moim zdanie to jest jedno wielko prowizorka.
PANOWIE TERAZ TRZEBA ZAPROTESTOWAC PRZED SLOWAMI
NASZEGO PREZYDENTA ZE STADION JUZ MAMY
BO PROWDA JEST TAKO ZE CH.. MOMY A NIE STADION
JEST NOS DUZO A MOZE BYC JESZCZE WIECEJ I KOPEL MUSI
SIE ZNAMI LICZYC.
BUDOWA STADIONU TO POWINIEN BYC PIORYTET PRZYSZLYCH
WLADZ A 12 LISTOPADA SA WYBORY
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA
ERKA
kibicow. panowie naprowde ciezko wygrac jaK sie gro 11 na 12.
12 zawodnik to czywicie MY KIBICE.
takiego meczu na cichej to zech juz downo nie widziol.
nie ma kogo wyrozniac bo wszyscy zagrali na 120 %.
dobro decyzja wleciala jesli chodzi o pozycja bramkarza.
narescie skonczyl sie strach przy kozdym rogu, czy wciepie w pole karne.
panowie przed nami nastepny mecz , daleko nie jest
trzeba zrobic najazd na krakow , trzeba naszym pomoc glosnym,
kulturalny dopingiem , NAJAZD NA KRAKOW,
nie wiem czemu niktorzy sie ciesza ,ze zaczynaja robic stolki na
8 i 9 moim zdanie to jest jedno wielko prowizorka.
PANOWIE TERAZ TRZEBA ZAPROTESTOWAC PRZED SLOWAMI
NASZEGO PREZYDENTA ZE STADION JUZ MAMY
BO PROWDA JEST TAKO ZE CH.. MOMY A NIE STADION
JEST NOS DUZO A MOZE BYC JESZCZE WIECEJ I KOPEL MUSI
SIE ZNAMI LICZYC.
BUDOWA STADIONU TO POWINIEN BYC PIORYTET PRZYSZLYCH
WLADZ A 12 LISTOPADA SA WYBORY
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA
ERKA
czyli robimy nowa akcje W ZIMA WSZYSCY PO KARNETY !!!!!!!!!!!!!arcio pisze:no i to chodziSza19R20lin pisze:niydugo bydzie u nos tak jak na BVBSODA pisze:Super wszystko Super ,lzy szczescia,lzy radosci ....nie mam slow pozdro dla kibicow szczegolnie tych starszych
ps.w zima biera karnet pi***ole to co sie robi z biletami masakra98% kibiców mo karnety
- Simone
- Kontakt:
Utrzymajmy frekwencje na poziomie 10 - 15 tys do konca sezonu z malymi wyjatkami z liczba 25 tys
np ( ostatni mecz na Cichej przed OE )
Wtedy bedziemy miec prawdziwy argument by domagac sie nowego stadionu
Mam nadzieje ze nie bedzie tak ze jedna porazka sie przyplata i nagle 6 tys na stadionie
NA DOBRE I NA ZŁE !

Mam nadzieje ze nie bedzie tak ze jedna porazka sie przyplata i nagle 6 tys na stadionie
NA DOBRE I NA ZŁE !
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to samo z dopingiem, nawet jak nie bydzie szla gra pilkarzom w jakims szpilu ale poki co o doping chyba nie ma co sie martwic - niewykorzystany elwer od razu ozywil nasze trybunySimone pisze:Utrzymajmy frekwencje na poziomie 10 - 15 tys do konca sezonu z malymi wyjatkami z liczba 25 tysnp ( ostatni mecz na Cichej przed OE )
NA DOBRE I NA ZŁE !

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt: