Cos wspanialego, jeszcze kilka lat temu jak ogladalemstare zdjecia, sluchalem relacji starszych kibicow, nie sadzilem ze ja tego dozyje, a jednak bede mial co opowiadac wnukom, az sie lezka w oku kreci jak sie teraz oglada zdjecia z wczorajszego meczu. Dziekuje Klimkowi, Śliwinskiemu, Nowakowi, Śrutwie, Wyrobkowi, Wlecialowi, Grzybkowi i wszystkim ktorzy przyczynili sie do odbudowy Ruchu. Wiadomo jeszcze daleka droga przed nami, ale juz jest pieknie. Dziekuje wszystkim ktorzy przyszli na ruch. To musial byc dla pilkarzy niesamowity widok gdy wychodza na rozgrzewke a na stadionie juz 6 tys ludzi. I na boisku pokazali klase. pod koniec meczu jak nasi nacisli to pilkarze Hydro nie wiedzieli co sie dzieje.
Prowadzenie meczu przez dwoch spikerow rewelacyjne. Czulem sie jak na Bundeslidze
:flaga: :flaga: :flaga:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.