RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

#676 Post autor: Robson » 1 paź 2006, o 00:40

Obiecołch sie, ze jak wygromy z tymi Hydrofonami, to odkurzom mój stary podpis. Nic nie stoi na przeszkodzie... :D

arcio
Kontakt:

#677 Post autor: arcio » 1 paź 2006, o 00:43

niedziela 14.00 >>> TVP3
popatrzmy jak nasi ich demolują ;)
nigdy nie jest za późno

f@n

#678 Post autor: f@n » 1 paź 2006, o 00:47

Wleciał trenerem Ruch Chorzów będzie liderem!
brawo piłkarze brawo Pulo za podarowanie swojej koszulki co spowodowało że wszyscy rozdali swoje
JEST GICIO!
Ruuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccccccccccchhhhhhhhhhh Ruuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhh HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#679 Post autor: Gość » 1 paź 2006, o 00:49

gregor pisze:
arcio pisze:
mirek125 pisze:Za sektorem 6 bola chaja ze psami bo nasi kibice przeskakiwali przez plot i te je***e psy zas gazem nos potraktowali.Dupnie to wygladalo jak fani z dziesiony lecieli tam.
a po ch** skokali?
Te palanty co skokają przez płot i kozaczą do ochrony spiewajac przy tym Ruch to czyści idioci kerych sie powino nie gazować ino roztrzelać .Ze spiewem na ryju okradają klub i do tego sie mieniom wielkimi kibicami. :evil: nie godając o niszczeniu odgrodzenia itd...
Zgodzilbym sie gdyby nie bylo takiej sytuacji jak dzisiaj, ze nie weszlismy na mecz bo nie bylo juz dla nas (głownie Katowic) biletow, chociaz kase na nie mielismy, a i tak wpuscili nas pozniej za darmo i tak .
Ostatnio zmieniony 1 paź 2006, o 00:52 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#680 Post autor: Anmael » 1 paź 2006, o 00:50

RUUUUCHUUUUU Chorzów KOOOOOOCHAM CIE

!!!! EUFOOOOOOOOOOOOORIA !!!!
Jak pieknie sie klasc spac po takim meczu i kliku piwkach w takim humorze - RUCH RUCH HKS !
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#681 Post autor: Neo » 1 paź 2006, o 00:51

Dla takich chwil waRto żyć!!! :D Idymy na awans!!! :D

gregor
Kontakt:

#682 Post autor: gregor » 1 paź 2006, o 00:52

Peryn pisze:
gregor pisze:
arcio pisze:
mirek125 pisze:Za sektorem 6 bola chaja ze psami bo nasi kibice przeskakiwali przez plot i te je***e psy zas gazem nos potraktowali.Dupnie to wygladalo jak fani z dziesiony lecieli tam.
a po ch** skokali?
Te palanty co skokają przez płot i kozaczą do ochrony spiewajac przy tym Ruch to czyści idioci kerych sie powino nie gazować ino roztrzelać .Ze spiewem na ryju okradają klub i do tego sie mieniom wielkimi kibicami. :evil: nie godając o niszczeniu odgrodzenia itd...
Zgodzilbym sie gdyby nie bylo takiej sytuacji jak dzisiaj, ze nie weszlismy na mecz bo nie bylo juz dla nas (głownie Katowic) biletow, a i tak wpuscili nas pozniej za darmo i tak .
Ale wszytko do sie załatwić poco demolować ogrodzenie :evil: i to co napisołech nie dotyczy sie ino dzisiejszego szpilu bo wcześni było podobnie. :cry:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#683 Post autor: spyru » 1 paź 2006, o 00:53

Wynik, gra, doping, frekwencja. Wszystko po prostu rewelacyjne. :D
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Mik20
Kontakt:

#684 Post autor: Mik20 » 1 paź 2006, o 00:53

a ja napiasza tak nie pamietam kiedy tyle ludzi bylo na Ruchu Niepamietam aby na jedynce ktos rozkrecal doping nie pamietam takiej atmosfery poprostu jestessmy najlepsi w Polsce i NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY POWROCI KS RUCH CHORZOW W SZEREGI EKSTRAKLASY :!: :!: :!: :!: :!:

Stary kibic

#685 Post autor: Stary kibic » 1 paź 2006, o 00:59

No i prosze ,wiele na wiosne zamentu. Demolka plyty boiskowej .Sporo krytycznych slow pod adresem trenera za niepodpisanie dalszych umow. Itd itd. Dzisiaj zaowocowala dzialolnosc trenerska . Dzisiaj mamy zespol na ktorym mozemy liczyc, liczyc na awans. Ale martwi mnie jedno. Wiele pierwszoligowcow chce pozyskac wielu naszych zawodnikow tych dobrych. Tych na ktorych my kibice liczymy. Uwazam ze pierwszy powinien byc zrealizowany plan wejscia do ekstraklasy tymi zawodnikami co juz mamy, a nie roztwonic druzyne. Przeciez jestesmy na dobrej drodze do awansu. Tylko tak dale.

Johnny Walker
Kontakt:

Re: POMÓŻCIE !!!!!!!!!

#686 Post autor: Johnny Walker » 1 paź 2006, o 01:15

sebaro pisze:
wolfik pisze:
sebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
Obiecałem mu, że na torcie będzie miał tyle świec ile goli zdobędzie Ruch.
Teraz mam dupny :!: problem :arrow: ile świeczak ma być : :?:
- 3 bo ma trzy latka lub
- 2 bo tyle bramek zdobyli NIEBIESCY ?
dej 1920

Piekny mecz, dla takich chwil warto zyc, wreszcie po latach mamy druzyne, ktora az chce sie dopingowac. Atmosfera rewelka.
Skąd jo wezna 1920 świeczek :(
A może 14 zapolonych i 15 nie zapolono jako symbol następnego MEISTRA w przyszłym roku :?: :D
i powisz synkowi zeby nie jadl tortu bo trza poczekac na pietnasta zapalona swieczke :lol:
14

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#687 Post autor: spyru » 1 paź 2006, o 01:16

Myśle że zarząd o tym wie. To nie jest Rogala i jego świta gdzie priorytetem były wyprzedaże zawodników. Spokojnie, poczekajmy. Ja jestem dobrej myśli.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Gość

#688 Post autor: Gość » 1 paź 2006, o 01:29

Ok, ja ino mowia o dzisiej, tak to mosz racja co do demolowania ogrodzenia itp. Chociaz rozne przypadki sie zdarzaja

KK
Kontakt:

#689 Post autor: KK » 1 paź 2006, o 01:31

simonsays pisze:Mysle, ze w Ruchu gra z 2 lub 3 zawodnikow, ktorzy chcieliby odejsc
Ciekawe skad taka teoria. Zreszta koniec z tak durnymi teoriami. Dzis kazdy z chlopakow zarł trawe, ze po prostu uciecha bylo patrzec. Piekny mecz... Dozylismy tak pieknych czasow... Wreszcie! Brawa dla tych ktorzy przyszli na mecz, szacunek dla tych z ktorymi przezylismy lata chude (jakis 1500-2000 dobrze znanych twarzy)
:niebiescy:

Obrazek

Pisalem, ze bedzie maaassaaaakra! 8)

IMPERATOR

#690 Post autor: IMPERATOR » 1 paź 2006, o 03:28

http://sport.onet.pl/0,1248759,1411343,wiadomosc.html

Czytajcie cytaty na onet pl. Nimom ku*** pytan

ODPOWIEDZ