Panewniki pisze:Chodzilo mu o to co sie dziolo za sektorem 6sebaro pisze:Chodzi o zajście na "1" ?_R_ohman pisze:Jakies szarpania z ochronomTike pisze:A co sie tam dziolo przyd meczem kolo 6 ?? Ze wszyscy tam lecieli na te schody ?
Mecz piynkny oby takiech wiyncej...
Komuś się słabo zrobiło - to wszystko !A tam poprostu dym z psami i zas jebali gazem pedaly
z tyłu koszulki napis SENIOR a z przodku - SUPER SOKÓŁJohnny Walker pisze:jak sie powtarzom to wielkie sory, ale literki juz mi sie zlywaja. co miol Sokol napisane na koszulce
3 duze swieczki - bo 3 latasebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
Obiecałem mu, że na torcie będzie miał tyle świec ile goli zdobędzie Ruch.
Teraz mam dupnyproblem :arrow: ile świeczak ma być :
![]()
- 3 bo ma trzy latka lub
- 2 bo tyle bramek zdobyli NIEBIESCY ?
Patton pisze:Tyle smutnych chwil, porazki, prawie upadek klubu. Wtedy bylismy razem z naszym ukochanym Ruchem!! Dzisiaj mielismy to wynagrodzone. Warto zyc dla takich chwil. Jestem dumny z bycia kibicem Ruchu!! Na Jadze ma nas byc 15 tys. Mobilizacja musi byc najwieksza - wszedzie plakatyPozdRawiam!!
Dej 5sebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
![]()
- 3 bo ma trzy latka lub
1920Panewniki pisze:Dej 5sebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
![]()
- 3 bo ma trzy latka lub
dej 1920sebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
![]()
- 3 bo ma trzy latka lub
ja sie ciesze ze Ruch awansuje. po 1 ze to Ślonsk a po 2 ze jakbysmy sie mieli z nimi zmierzyc daj Bog w 2 lidze to by po nas przejechali jak walec wiec lepiej sie nie kompromitowac!
Skąd jo wezna 1920 świeczekwolfik pisze:dej 1920sebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
![]()
- 3 bo ma trzy latka lub
Piekny mecz, dla takich chwil warto zyc, wreszcie po latach mamy druzyne, ktora az chce sie dopingowac. Atmosfera rewelka.
Te palanty co skokają przez płot i kozaczą do ochrony spiewajac przy tym RUCH to czyści idioci kerych sie powino nie gazować ino roztrzelać .Ze spiewem na ryju okradają klub i do tego sie mieniom wielkimi kibicami.arcio pisze:a po ch** skokali?mirek125 pisze:Za sektorem 6 bola chaja ze psami bo nasi kibice przeskakiwali przez plot i te je***e psy zas gazem nos potraktowali.Dupnie to wygladalo jak fani z dziesiony lecieli tam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mavo1920, Rickenn10 i 71 gości