RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
- Bytom20
- Kontakt:
Kochom Was Boje się co będzie z Jgielonią gdzie MY się zmieścimy
Kochom Was było pięknie. Gra dobra 3 punkty Nasze Kibiców pełno (w prawdziwym tego słowa znaczeniu). Pokazali My klasa. Coś pięknego. Mam nadzieje że szybko skończą te krzesełka na 8 i 9

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2006, o 21:56 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.
- SzaRlin
- Kontakt:
nawet na onecie napisali 10 tys ludzi ; ]] wspanialy doping, ale nie wiem czy kibice nie wiedza jakie numery maja pilkarze, ze nie umieli powiedziec nazwiska po przeczytaniu przez spikera numeru i imienia zawodnika... ; ]]
podziekujmy jakos szczegolnie trenerowi Wlecialowskiemu. to w najwiekszej mierze jego zasluga. to on poustawial druzyne taktycznie itp. obojetnie jakich by sie mialo wspanialych zawodnikow, jezeli nie potrafi sie ich ustawic nie ma wynikow. dziekuje panie Wlecialowski za to co umie pan robic i przepraszam za tych pseudoznawcow, ktorzy wyrzucali pana gdy pozbyl sie pan Srutwy.
pozdrawiam ; ]
podziekujmy jakos szczegolnie trenerowi Wlecialowskiemu. to w najwiekszej mierze jego zasluga. to on poustawial druzyne taktycznie itp. obojetnie jakich by sie mialo wspanialych zawodnikow, jezeli nie potrafi sie ich ustawic nie ma wynikow. dziekuje panie Wlecialowski za to co umie pan robic i przepraszam za tych pseudoznawcow, ktorzy wyrzucali pana gdy pozbyl sie pan Srutwy.
pozdrawiam ; ]
-
- Kontakt:
a wiec tak:
poprostu piekny mecz
lezka w oku sie krecila jak patrzalo sie na radosc pilkarzy
doping za***isty
ale jak juz ktos napisal pare postow wyzej zawsze moze byc o niebo lepiej
gra pilkarzy dzisiaj tez swietna
hydrotwor cienizna jak ch**
Seba Nowak sie spisal za***iscie na bramce
bronil pewnie bez wpadek
no ale oczywiscie man of the mtach to Sokół
pozdRo

- SzaRlin
- Kontakt:
Musza wyjaśnić sprawa żeby nie było niedomówień...
Wszyscy dobrze wiemy że nasz stadion jest dopuszczony na 7500 ludzi i tyle biletów zostało sprzedanych, także tyle musimy napisać. A ile ludzi było na meczu to każdy dobrze widział, i nie warto sie wadzić o tak błache sprawy! Ważne że Ruch wygRoł i cieszmy sie z tego! Bydą zice na "9" to bydzie można napisać więcej.
PozdRo
Wszyscy dobrze wiemy że nasz stadion jest dopuszczony na 7500 ludzi i tyle biletów zostało sprzedanych, także tyle musimy napisać. A ile ludzi było na meczu to każdy dobrze widział, i nie warto sie wadzić o tak błache sprawy! Ważne że Ruch wygRoł i cieszmy sie z tego! Bydą zice na "9" to bydzie można napisać więcej.
PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
I co ja mam napisać?
PO PROSTU SUPER. Niech teraz uderzą się w piersi ci co narzekali wątpiąc w to, po co Sokół przychodzi do Ruchu skoro ma 36 lat. Temu zespołowi trzeba było wyrwać dwa wydawałoby się główne ogniwa (Śrutwa, Bizacki) żeby ta drużyna zaczęła grać.
Dziękujcie Bogu za decyzję Klimka, który postanowił zatrudnić w Chorzowie trio Wleciałowski - Fornalik - Kołodziejczyk + reszta. Gdyby nie oni (i oczywiście Klimek) to nie wiem gdzie byśmy teraz byli. takiej ciźby to na trybunie nie było od lat, a na stadionie tyle ludzi to było chyba na benefisie.
Zapowiada się super wiosna!
PS. W Zabierzowie nie zagra Pulkowski za 4 kartki.
PO PROSTU SUPER. Niech teraz uderzą się w piersi ci co narzekali wątpiąc w to, po co Sokół przychodzi do Ruchu skoro ma 36 lat. Temu zespołowi trzeba było wyrwać dwa wydawałoby się główne ogniwa (Śrutwa, Bizacki) żeby ta drużyna zaczęła grać.
Dziękujcie Bogu za decyzję Klimka, który postanowił zatrudnić w Chorzowie trio Wleciałowski - Fornalik - Kołodziejczyk + reszta. Gdyby nie oni (i oczywiście Klimek) to nie wiem gdzie byśmy teraz byli. takiej ciźby to na trybunie nie było od lat, a na stadionie tyle ludzi to było chyba na benefisie.
Zapowiada się super wiosna!
PS. W Zabierzowie nie zagra Pulkowski za 4 kartki.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- obronca
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: