Stranieri RUCHU OUT
Stranieri RUCHU OUT
jak poinformował portal 90minut.pl Ruch opuszczaja KIWI , JURIEV i najprowdopodobniej Kałach cytuje "Niepewny jest też los Łaszy Rachwiaszwilego. Gruzina nie akceptuje zespół. Podobno niektórzy piłkarze skarżą się, że "Łasza dziwnie na nich patrzy, że zabija wzrokiem".
a nowy kontrakt podpisał z Ruchem Szyndrowski i najpprawdopodobniej Matuszek
a nowy kontrakt podpisał z Ruchem Szyndrowski i najpprawdopodobniej Matuszek
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
cytat :
"Łasza dziwnie na nich patrzy, że zabija wzrokiem".
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ja pi***ole jak to dzis rano w wybiorczej czytalem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac.
Niedlugo bedzie plakat Laszy :
'Odszedl z Ruchu bo zle patrzyl" albo ''Zly wzrok ktory boli na cale zycie''
a tak powaznie Lasza to jeden z wiekszych talentow.Koles ma papiery na granie co udowodnil w meczach min. z Gks
Szkoda slow.Niech qr** zostawia Fornalika , Narwojsza , Masternaka , Szyndrowskiego bo oni wprawdzia nic nie graja ale dobrze patrza
Ale sie wkurzylem
"Łasza dziwnie na nich patrzy, że zabija wzrokiem".
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ja pi***ole jak to dzis rano w wybiorczej czytalem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac.
Niedlugo bedzie plakat Laszy :
'Odszedl z Ruchu bo zle patrzyl" albo ''Zly wzrok ktory boli na cale zycie''
a tak powaznie Lasza to jeden z wiekszych talentow.Koles ma papiery na granie co udowodnil w meczach min. z Gks
Szkoda slow.Niech qr** zostawia Fornalika , Narwojsza , Masternaka , Szyndrowskiego bo oni wprawdzia nic nie graja ale dobrze patrza

Ale sie wkurzylem

blumen
panowie - sezon ogórkowy w pełni !!!
gazety dużo piszą i dużo w tym głupot !!!
Lorens miał być u nas . teraz ma być w dospelu a okazuje sie że on ma
wrócić z Grecji - a spraw objęcia posady w klubie nie omawia się przez telefon!
swoja drogą czy wiedział że ma być u nas lub w dospelu?
gazety dużo piszą i dużo w tym głupot !!!
Lorens miał być u nas . teraz ma być w dospelu a okazuje sie że on ma
wrócić z Grecji - a spraw objęcia posady w klubie nie omawia się przez telefon!
swoja drogą czy wiedział że ma być u nas lub w dospelu?
pozbycie sie Gruzina byloby jednym z najwiekszych bledow ostatnich miesiecy - ten zawodnik moze zrobic duza kariere, zwlaszcza ze jest mlody - wszystko przed nim. W minionej rundzie podobal mi sie on najbardziej, mimo ze wiekszosc czasu przesiedzial na lawie - ta chec gry, zaangazowanie, zadziornosc, dosc dobre opanowanie pilki - to wszystko czego brakowalo innym.
Uzasadnienie rozstania sie z nim jest naprawde kretynskie - niepodoba sie, to nie patrzcie na niego, tylko pilki mu dogrywajcie a on juz bedzie wiedzial co z nimi zrobic
Jezeli odejdzie zapamietajcie moje slowa, ze bedzie to wielki blad.
I znow swietuje swoj setny post (na razie drugi raz, ale moze jeszcze sie zdazy, ze cale, dosc mocno "walkowane" tematy beda usuwane), kilkanascie mi "wyparowalo";)
Uzasadnienie rozstania sie z nim jest naprawde kretynskie - niepodoba sie, to nie patrzcie na niego, tylko pilki mu dogrywajcie a on juz bedzie wiedzial co z nimi zrobic
Jezeli odejdzie zapamietajcie moje slowa, ze bedzie to wielki blad.
I znow swietuje swoj setny post (na razie drugi raz, ale moze jeszcze sie zdazy, ze cale, dosc mocno "walkowane" tematy beda usuwane), kilkanascie mi "wyparowalo";)
Kałacha chca wyczas bo sie dziwnie paczy!,to matyje i narwojsza bo dziwnie wygladaja!!oni chyba w tej szatni to przed treningiem sobie po kwasie zapodawaja,i Łasza strasznie ich schizuje!!!takie cos to chyba ino w Ruchu jest mozliwe!!!!!
CYRK :PA TAK SERIO TO KAŁACH BYŁ (JAK DLA MNIE)NAJ AMBITNIEJSZYM PIŁKARZEM TEJ RUNDY W RUCHU !!TO JEST TALET ,KTÓRY JESZCZE NIE MIAŁ OKAZJI POKAZAC W PEŁNI TEGO CO POTRAFI!WYSTARCZY ZE MECZ Z gKSEM POKAZAŁ JEGO WALECZNOSC!!!TO ZE CHORY CHCIAŁ GRAC,A NIE TAK JAK TE KALEKI W PŁOCKU (7KOPCZY NIE CHCIAŁO NAWET POJECHAC) .................. 

-
- Kontakt:
Jutro w gazetach bedzie sprostowanie ze on tak glupio patrzy bo ma zeza rozbieznego i jak placze to lzy po plecach mu lecom
albo ze lewym okiem do prawej kapsy zaglondo
a moze to jest jakis gruzinski uzdrowiciel i probuje zachipnotyzowac pozytywnie kolegow aby byli z Ruchem i dobrze zaczeli grac a oni to uwarzaja za wade z tego wzroku to tylko jedno wynika .......sadzmy ludzi po ich punkcie widzenia :lol:
albo ze lewym okiem do prawej kapsy zaglondo
a moze to jest jakis gruzinski uzdrowiciel i probuje zachipnotyzowac pozytywnie kolegow aby byli z Ruchem i dobrze zaczeli grac a oni to uwarzaja za wade z tego wzroku to tylko jedno wynika .......sadzmy ludzi po ich punkcie widzenia :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stranieri Ruchu Out.
Poczekajmy jeszcze na ostateczne decyzje, które podejmie trener Jurek Wyrobek. Bo to właśnie on tym razem bęzie decydował o składzie Ruchu w przyszłym sezonie. Owszem Jurjewa już nie w Chorzowie, ale co do Aarana to jego los jeszcze nie jest przesądzony. Po prostu on ma ważny kontrakt i trzeba będzie za niego zapłacić, a póki co chętnych na jego usługi nie ma. Natomiast Kałasz? Mnie osobiście on nie przekonał, ale myślę, że jeżeli będziemy ściągać gości na pół roku i out, to na dłuższą metę to nie ma sensu. Trzeba mu dać szansę. Nie przejmujcie się jednak Narwojsza w Chorzowie już nie ma! Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Gerhata. Nie martw się jeżeli nie wywieje mnie do stolicy to oczywiście będę dalej krzykaczem mikrofonowym i mam nadzieję, że w tym sezonie będę bardzo często miał okazję krzyknąć BOOOOOOOOOOOOOMBA.
-
- Kontakt: