Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Póki co jestem usatysfakcjonowany i troche mi ulżyło. Mam nadzieje że Pepe jednak u nas zostanie
KK pisze:Nasza dluga rozmowe zachowam do siebie, bo nie zamierzam Ci robic problemow...
:? A jednak coś leży na sercu

Albo mi sie wydaje
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
grzej
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
wydaje...bo tekst KK sie zmodyfikowal...
jeszcze raz prosze moderatorow o zamkniecie tematu, bo sie zdecydowanie wyczerpal i im dluzej to trwa tym ...
-
Mario_BATORY
autor: Mario_BATORY » 28 wrz 2006, o 11:39
grzej pisze:wydaje...bo tekst KK sie zmodyfikowal...
hhmmm ciekawe...ale kto miol przeczytac to przeczytoł...kozdy mo inno wersja wydażeń na ten temat i moze lepiej na tym zakonczyc...co mo byc to bydzie...PANOWIE ZAWIEROMY...
..........POZDRO..........
-
radzion
-
Kontakt:
temat zawierom, powrocimy do niego wtedy gdy bydzie pora, dopiero co nom sie jesien zaczla a wy juz o zimie!
-
bogas1985
Gazeta Wyborcza pisze:Jacek Magiera, dwukrotny mistrz Polski w barwach Legii Warszawa, potwierdza informacje "Gazety" o zainteresowaniu nim Ruchu Chorzów.
Fot. Kuba Atys / AG
Jacek Magiera z czasów gry w Legii- Rzeczywiście, padła taka propozycja. Przyjechałem do Chorzowa na zaproszenie dyrektora Krzysztofa Ziętka, którego znam jeszcze z czasów, gdy grałem w Warszawie. Na razie nie podjąłem decyzji, ale fakt, że interesuje się mną Ruch, to dla mnie duże wyróżnienie. To klub z wielkimi tradycjami, w którym wyraźnie idzie ku lepszemu. Myślę, że wiosną awansuje do ekstraklasy - mówi piłkarz.
29-letni Magiera jest wychowankiem Rakowa Częstochowa. W ekstraklasie grał też w Legii i Widzewie Łódź. Łącznie rozegrał 228 meczów, w których strzelił 25 goli. Latem podpisał kontrakt z Cracovią, ale kilka tygodni później rozwiązał umowę. - Czuję się trochę dziwnie, ponieważ o tej porze roku zawsze byłem w trakcie sezonu. Gdy oglądam jakiś mecz na żywo czy w telewizji, to aż mnie korci, żeby wybiec na boisko. Z drugiej strony dzięki przerwie mam więcej czasu dla najbliższych - mówi Magiera, który poświęca się też pracy trenera-asystenta w młodzieżowej reprezentacji Polski. - Po zakończeniu kariery - za pięć, sześć lat - chcę się właśnie zająć szkoleniem. Wcześniej jednak zamierzam coś jeszcze w piłce osiągnąć. Niewykluczone, że w barwach Ruchu - kończy piłkarz.
Potwierdzają się pogłoski o których mówiono już od jakiegoś czasu. "Magic" to niebanalny piłkarz obdarzony świetnym strzałem z dystansu. Może grać zarówno w obronie jak i w pomocy. Myśle że po odpowiednim przepracowaniu przerwy zimowej byłby poważnym wzmocnieniem zespołu tymbardziej że wszedli w najlepszy wiek dla piłkarza i może pograć jeszcze na wysokim poziomie 3-4 lata
-
Raulito
-
Kontakt:
Magiera czemu nie mozna zaryzykowac

29 lat wiec moze jeszce pograc ladne parych lat ....moze okaze sie takim wzmocnieniem jak np.Sokół
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
L.G
-
Kontakt:
hmmm... kibice Cracovii niy zostawiyli na Magierze suchy nitki, kibice Rakowa tyz jakoś specjalnie jego powrotu sobie niy chwolą.. w sumie ryzyko spore, no ale Sokołowi tyż w Łynczny specjalnie niy szło, no a przeciyż Sokoł, Miki czy nawet Srutwa z drugi połowy zeszły wiosny mogą świadczyć o tym, że Wleciał mo grajfka do "odrestaurowywania" zakurzonych talyntów
pozyjymy zoboczymy, choć mając na wzglyndzie piruety Bonka w sumie niy momy wiela do stracynio.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

Raulito pisze:Magiera czemu nie mozna zaryzykowac

29 lat wiec moze jeszce pograc ladne parych lat ....moze okaze sie takim wzmocnieniem jak np.Sokół
jezech za...ponadto sciagnac Janoszki nazot z Walki
-
L.G
-
Kontakt:
Scypion pisze:jezech za...ponadto sciagnac Janoszki nazot z Walki
dejcie tymu Janoszce pograć jedyn sezon w ty Walce, początek mioł rewelacyjny, terozki trocha wszysko siadło. Po co mo wiosną zaś sie na ławce kisić. Chyba że sprzedają Cwielonga
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
cisiu
-
Kontakt:
jo tyż żech jest za!!To jest fusbaler z gorny półki i trza sie nim zainteresować konkretnie!!!Jak najszybci bo zas nom go sfinie Jaga a wtoś inny:/:/
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
Pavlique
-
Kontakt:
Ćwielong już je zmanierowany i już fochy stroi, jak som kupcy to cza go sprzedać; mody ecik niych jeszcze gro w Walce a my szukomy dalij ewentualnie wprowadzomy Brzozowskigo, tyn synek mo grajfka do granio
I'm a man who walks alone
-
szwajcu
chopaki, a co myślicie o Włodarczyku ??
ponoć Legia chce sie z nim rozstać, a nam potrzebny był by porządny snajper, co by chociasz wykorzystywał 100% sytuacje
-
BluR
-
Kontakt:
Jak dla mnie to Włodarczyk jest wypalony, ale napastnik jego postury, który utrzymałby piłkę tyłem do bramki i nie dał się zepchnąć, a umiałby zgrać bal do wbiegających po skrzydle - jak najbardziej. Brzozowski na taką pozycję jezt zbyt drobniutki.
-
Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
mi jako napastnik widzialby sie Pitry, ale to trzeba by sie szybko starac o niego bo coraz glosniej o jego powrocie do Sosnowca, co do Magiery jak najbardziej za, taki doswiadczony zawodnik z tylu bardzo by sie przydal
-
los_madeyos
autor: los_madeyos » 19 paź 2006, o 14:21
Włodarczyk moim zdaniem odpada. Tak jak napisał BluR, jest wypalony, poza tym Legia by się go nie pozbyła gdyby był w formie. Tak naprawde to ligowy przeciętniak, który co jakiś czas zabłyszczy. Jemu wlasnie czesto brakowlao zimnej krwi, jak ogladalem niektore mecze Legii w Pucharach.Wiadomo że przydarzaja sie gorsze mecze, ale moim zdaniem Włodarzcyk by odpadał.
Nam potrzebny jest ktoś taki jak Sokołowski. Doświadczony, solidny, bez wahań formy, dobry technicznie i szybki z dobrymi warunkami fizycznymi. Wiem ze bezie kogoś takiego trudno znaleźć w przystępniej cenie, ale zawsze mozna próbować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 41 gości