Zimowe Transfery
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
i pozostaniemy przy swoim. ja w kazdym razie swoje zrobilem, wywiad jestbogas1985 pisze:Marzenia o grze na jak najwyzszym poziomie a marzenia o grze w Wisle to DUZA roznica. Na najwyzszym poziomie moze za 5 lat grac nawet w Pasjonacie Dankowice....Lukas_Michalski pisze:Dla każdego kto gra w piłkę marzeniem jest gra na jak najwyższym poziomie - cyt. Cwielong

Z całym szacunkiem dla Pepego ale nie wieża żeby KK coś przekręcił...wydaje mi sie ze zostało to poprostu przez niektórych źle odebrane i Pepe sie tego nie spodziewoł dlatego wyszła z tego tako "mini" afera...PEPE mógłżeś pedzieć w wywiadzie z Lukasem ze zostało to źle odebrane a nie dementować to w taki sposób...
.........ach Chopy Chopy my przez ten nosz RUCH to kiedyś na strzelców na ojomie wylondujemy hehehehehe.....
...........POZDRO..........
.........ach Chopy Chopy my przez ten nosz RUCH to kiedyś na strzelców na ojomie wylondujemy hehehehehe.....
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2006, o 01:10 przez Mario_BATORY, łącznie zmieniany 1 raz.
- L_M
- Kontakt:
Mario, pytanie jest o milosc do wisly stad ostre dementi. potwierdzenie kibicowania w pucharach tez jest. czyli tak jak mowilemMario_BATORY pisze:Z całym szacunkiem dla Pepego ale nie wieża żeby KK coś przekręcił...wydaje mi sie ze zostało to poprostu przez niektórych źle odebrane i Pee sie tego nie spodziewoł dlatego wyszła z tego tako "mini" afera...PEPE mógłżeś pedzieć w wywiadzie z Lukasem ze zostało to źle odebrane a nie dementować to w taki sposób...
.........ach Chopy Chopy my przez ten nosz Ruch to kiedyś na strzelców na ojomie wylondujemy hehehehehe.....

I tu mosz chopie cołki recht, ale i tak sądza ze powiedziane coś zostało i zostało źle odebrane...czy przez autora czy przez czytajacych to już nie beda sie tym zaprzątoł gowy bo do nikogo nie mom pretensji...ważne że sie wszysko wyjaśniło i ze w sobota mogemy sie na laicie isc na szpil z bebokami z hydro a po wygranym szpilu sie siednąć i wypić NIEBIESKIE u Gregora w kafeji hehehe...Lukas Michalski pisze:czyli tak jak mowilemdla mnie po prostu czasem niepotrzebnie cos jest tak nerwowo dyskutowane na forum, czasem potrzebny jest troche wiekszy dystans. bo rozmowa tutaj nie tyczyla sie losow naszego klubu, tylko jednego z jego zawodnikow. a zagotowali sie niektorzy wyzywajac od dziwek i judaszy... wiecej dystansu, powtarzam
pozdRo
...........POZDRO...........
- Lutz
- Kontakt:
Jakby tego niy widzieć , jakby tych słów "marzę o grze w Wiśle" niy interpretować, to synek nasroł sie niypotrzebnie w papiyry - wyglondo to tak choby łon sam w Ruchu boł na zesłaniu. A kibic ruchu to je tako qwa pamiyntliwo świnia , co by my niy musieli kedy mu tych słów niy wypominać bo sam już poru takich boło co ich niebiesko treska uwiyrała . Takich rzeczy sie einfach niy godo i ślus, szczególnie jak sie wto urodził , wychowł w Chorzowie i wszysko co osiągnoł w fussbalu zawdziynczo Ruchowi.
Mom nadzieja , że na boisku zatrze te negatywne wrażynie jakie pozostawił swoimi marzyniami.
Mom nadzieja , że na boisku zatrze te negatywne wrażynie jakie pozostawił swoimi marzyniami.
-
- Kontakt:
Jeśli KK pisze że nie przekręcił słów Pepego to abo Pepe wali na dwa fronty abo mioł chwila słabości
.
Jak po szpilu Pepe by podszedł pod np. dziesiona i pedzioł że to były bzdety to byłoby to chyba najlepsze rozwiązanie (wg mnie) i byłoby po sprawie. I ciągnymy tyn wózek dalij wszyscy w jedna strona.

Jak po szpilu Pepe by podszedł pod np. dziesiona i pedzioł że to były bzdety to byłoby to chyba najlepsze rozwiązanie (wg mnie) i byłoby po sprawie. I ciągnymy tyn wózek dalij wszyscy w jedna strona.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale takie może i nie domówienia długo pozostają w pamięci i obojętnie czy ktoś coś zdementuje czy nie to i tak wątpliwości pozostają, bo w końca można też z dementować dementi w odpowiednim czasie. Som sie synek położył w cieżko sytuacja, bo oczywiście jak bedzie groł i strzeloł to nikt nie bedzie mu nic wypominoł, ale jak mu nie bedzie szło, to od razu bedą głosy, że sodówa, że już myśli o transferze, ze jest kibicem Wisły i tak dalej.
Ja nawet czasami jestem zrozumieć kurtuazje w stylu, że kiedy już jest transfer to zawodnik mówi, ze bardzo sie cieszy zawsze chciał tu grać czasami dodając, że sa tu wspaniali kibice. Ale jeżeli mówi w podobnym tonie jeszcze przed transferem to już nie pachnie kurtuazją, ale albo chciał pokazać, że jest gotowy na transfer, no albo rzeczywiście coś jest na rzeczy w tym co powiedział.
A jaka jest prawda no cóż, pewnie dopiero byśmy poznali jak doszłoby do transferu.
PS. Powołać komisje śledczą
Ja nawet czasami jestem zrozumieć kurtuazje w stylu, że kiedy już jest transfer to zawodnik mówi, ze bardzo sie cieszy zawsze chciał tu grać czasami dodając, że sa tu wspaniali kibice. Ale jeżeli mówi w podobnym tonie jeszcze przed transferem to już nie pachnie kurtuazją, ale albo chciał pokazać, że jest gotowy na transfer, no albo rzeczywiście coś jest na rzeczy w tym co powiedział.
A jaka jest prawda no cóż, pewnie dopiero byśmy poznali jak doszłoby do transferu.
PS. Powołać komisje śledczą

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mom nadzieja ,ze katowicki sport chciol trocha zamieszac
w naszej druzynie, stad ta cala afera.
ale mimo wszystko jest trocha nie domowien ,
tu godo ze kocho wisla tu ,ze RUCH.
w sobota niechciolbych byc w jego skorze,
jak bydzie strzelol bramy bydzie wszystko OK,
i kibice mu to zapomna ale jak nie dupnie zodnej
to bydom ponim jezdzic jak po lysej kobyle.
W SOBOTA WSZYSCY NA RUCH
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
RUCH- hydrostwory 3-0
tu godo ze kocho wisla tu ,ze RUCH.
W SOBOTA WSZYSCY NA RUCH
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
RUCH- hydrostwory 3-0
-
- Kontakt:
Jak bys przeczytol tyn wywiad to bys wiedziol ze NIE kocho wisly...A jak niy strzeli tora to niby czymu by mieli po nim jezdzicrem34 pisze:mom nadzieja ,ze katowicki sport chciol trocha zamieszac
tu godo ze kocho wisla tu ,ze Ruch.
W SOBOTA WSZYSCY NA Ruch
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
Ruch- hydrostwory 3-0

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- L.G
- Kontakt:
Jako jydyn z "syndziow" w ty sprawie powtórza roz ostatni bo zresztą i tak wiykszośc tego niy zrozumi.
- co do awansu sportowego to zycza Pepkowi i kazdymu innymu gry nawet Barcelonie i niy byda sie zachowywoł ogrodnika pies
- co do wywiadów tak jak wtoś juz sam napisol - synek mo 20 lot a niy 15scie i powinien wiedzieć co godo, tako specyfika tego zawodu
- komu kibicuje i jaki klub w sercu nosi wiy naprowdy ino łon, a że roz godo tak, drugi siak to inkszo strona medalu, jo tyn wredny syndzia w przeciwiynstwie.... niy bada sie wypierol tego co zech napisol wczoraj:
"trza myśleć zanim sie cos pi***olnie do gazety"
pozdrowiom wszyskich i wszyskiego naojlepszego Pepe cokolwiek to do Ciebie znaczy
- co do awansu sportowego to zycza Pepkowi i kazdymu innymu gry nawet Barcelonie i niy byda sie zachowywoł ogrodnika pies
- co do wywiadów tak jak wtoś juz sam napisol - synek mo 20 lot a niy 15scie i powinien wiedzieć co godo, tako specyfika tego zawodu
- komu kibicuje i jaki klub w sercu nosi wiy naprowdy ino łon, a że roz godo tak, drugi siak to inkszo strona medalu, jo tyn wredny syndzia w przeciwiynstwie.... niy bada sie wypierol tego co zech napisol wczoraj:
"trza myśleć zanim sie cos pi***olnie do gazety"
pozdrowiom wszyskich i wszyskiego naojlepszego Pepe cokolwiek to do Ciebie znaczy
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Brawo dla Lukasa za szybką reakcję. Przyznam, że trochę mi ulżyło. Tylkojedno mnie nurtuje:
Myślę, że dla dobra drużyny przed arcyważnym meczem temat można narazie zakończyć.KK pisze:Hipokryci daleka nie zachodza. Nasza dluga rozmowe zachowam do siebie, bo nie zamierzam Ci robic problemow...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).