RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
sebaro
Kontakt:

#271 Post autor: sebaro » 27 wrz 2006, o 20:32

Zbanujcie gościa :ban: bo se ewidentne jaja robi a Wy się podniecacie. :?
Żenujące :evil:

ZAWISZA 2 LIGOWA

#272 Post autor: ZAWISZA 2 LIGOWA » 27 wrz 2006, o 20:34

A wlasnie ile kosztuje u was bilet??? Bo nie wiem czy warto, ale w sumie i tak przyjade :twisted: Ej, u was sa zaklady pracy albo markety bo bym sobie wziol taki bilet. Macie niedaleko biedronke albo leader prica?? Ej, bo teraz czytam temat jeszcZe raz bo nie rozumiem co piszecie... i ktos tam walnol ze jestesmy pikniki :shock: Ej, no sory ale ja nie mam zarcia w tym pudle a juz napewno z nim na mecz nie chodze :?

sebaro
Kontakt:

#273 Post autor: sebaro » 27 wrz 2006, o 20:36

qr** robi się burdel :twisted:
Jest gdzieś jakiś admin :?:

los_madeyos

#274 Post autor: los_madeyos » 27 wrz 2006, o 20:40

ZAWISZA 2 LIGOWA pisze:http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=tekst&typ=trans te transparenty napewno zawisna na plocie! Info pewne. Tylko Jagie zmienimy na Ruch :) Planujemy zrobic flage XXII wieku!! Nikt nie ma takich tekstow na fladze 8) Tylko nie sciagajcie :wink: http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=tekst&typ=zbiorka Wks!! To my tu rzadzimy
a czemu pisze JagIa??? To jakis wasz hydro-slang??? A z ta fana XXII wieku to sie pomyliles, o 2 wieki za duzo sobie dodales....kolo, po prostu nie wiem wiela mosz lot ale chwalisz sie jak rozpieszczony dzieciak. Ale co tu duzo mowic- miedzy Bydgoszczą a Włocławkiem jest Toruń- ojczyzna ojca dyrektora Rydzyka. AHA!!! To moze niedlugo bedzie M.K.S. Radio Bydgoszcz Trwajcie W Wierze???Żenade...

ZAWISZA 2 LIGOWA

#275 Post autor: ZAWISZA 2 LIGOWA » 27 wrz 2006, o 20:42

Dobra ide spac bo zona czeka w lozku... Dobra!! Do zobaczeniu na meczU!! Kto żądzi?!?!?!?!!?!? Zawisza!!! KTOOO??!!!! ZAWISZA!!!!?!|!!!! Uuuuuulalala Zawisza bejbe ;]!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#276 Post autor: wolfik » 27 wrz 2006, o 20:50

Dobra bylo smiesznie, teraz mozna juz go zbanowac i zajac sie tym co jest naprawde wazne Ruchem. To pewnie nasz najwazniejszy mecz w tej rundzie. Musimy sie pokazac w 3 aspektach: frekwencja, doping, barwy. frekwencja wiadomo plakatowanie wszedzie gdzie sie da i nakrecanie znajmoych. Mozna tez jakies ultoki zrobic. dopng to juz bardziej zlozona kwestia, zreszta dyskutowana w wielu innych tematach. A barwy to wiadomo

WSZYSCY NA NIEBIESKO
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ZawiszaB

#277 Post autor: ZawiszaB » 27 wrz 2006, o 21:25

co to za idiota ten 2 ligowy zawisza hehe marna prowokacja aż dziw ze kilka osob dalo sie na to nabrac ;)

ps. podobno synek klatta ma zagrac w tym meczu :P

sebaro
Kontakt:

#278 Post autor: sebaro » 27 wrz 2006, o 21:38

Dzisiaj na autokar ( bezpłatny ) było jeszcze 20 miejsc wolnych. Do meczu chyba się uzbiera z 50 osób z Bydgoszczy. :hahaha:
Mam tylko nadzieję, że nas będzie pełny stadion ( i bez tekstów typu 10, 12 czy 15 tys. )
Naszej drużynie potrzebne są 3 rzeczy:
po pierwsze :arrow: doping :niebiescy:
po drugie :arrow: doping :niebiescy:
po trzecie :arrow: doping :niebiescy:
Jestem dobrej myśli :flaga:

evn
Kontakt:

#279 Post autor: evn » 27 wrz 2006, o 22:12

mogli na młynie jakos nowo spiewka wprowadzic na tak fanny szpill
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

adamo_R

#280 Post autor: adamo_R » 27 wrz 2006, o 22:27

sebaro pisze:Dzisiaj na autokar ( bezpłatny ) było jeszcze 20 miejsc wolnych. Do meczu chyba się uzbiera z 50 osób z Bydgoszczy. :hahaha:
Mam tylko nadzieję, że nas będzie pełny stadion ( i bez tekstów typu 10, 12 czy 15 tys. )
Naszej drużynie potrzebne są 3 rzeczy:
po pierwsze :arrow: doping :niebiescy:
po drugie :arrow: doping :niebiescy:
po trzecie :arrow: doping :niebiescy:
Jestem dobrej myśli :flaga:
po czworte 3 ptk ale to my wiymy :wink:

sebaro
Kontakt:

#281 Post autor: sebaro » 27 wrz 2006, o 22:36

a po piąte :arrow: doping :niebiescy:
:lol:
ida spać

geRalt74
Kontakt:

#282 Post autor: geRalt74 » 27 wrz 2006, o 22:52

Mom pytanie. Wiem że do szpilu w Bydgoszczy jeszcze kupa czasu, popierom protest kiboli zawiszy przeciw hydrotworowi, ale czy bydymy jechac na ten szpil? W końcu najwazniejszy jest Ruch i jak nie pojadymy to tak jakbymy opuscili Ruch a nie popierali kiboli Zawiszy. Mysla ze powinnimy jechać. Pozdro. Czekom na opinie co o tym myslicie.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#283 Post autor: niebieskifanatyk » 27 wrz 2006, o 22:55

Juz sie nie umia doczekac na szpil. A po bilet ida w piatek bo roznie bywo

evn
Kontakt:

#284 Post autor: evn » 27 wrz 2006, o 23:00

mirek125 pisze:Juz sie nie umia doczekac na szpil. A po bilet ida w piatek bo roznie bywo
tak samo :D:D

Esiu napisoł :

Teksty PAO są wydrukowane i pocięte.

Ino takie cos sie testuje na wyjazdach , w przedzialach, na dworcach, przystankach, knajpach jak je kilkanaście czy kilkadziesiąt ludzi a nie na szpilu co je 10 000.
A PAO łatwe do zaśpiewania nie jest. Słyszolech na żywo jak Widzew to jechoł i mimo ż elone pod zegarem wiedzą jak sie dopinguje to jeszcze im to nie wyłazi tak jak inne śpiewki.

Ciekawe :D:D:D
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

abnamro
Kontakt:

#285 Post autor: abnamro » 27 wrz 2006, o 23:21

buger23 pisze:Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL

Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!

Tak pozatym to inteligencja tego hydrostwora jest naprowda niepzrecietna ^^
Mnie sie tez snilo ale to ku*** byla komedia fantastyczna bo do przerwy było 28 - 28 :P:P:P hahaha Ale dalimy rade 54 - do iluśstam
Zawsze i wszędzie RUCH

ODPOWIEDZ