Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#91 Post autor: SzaRlin » 27 wrz 2006, o 22:01

Jedna wielko ściema moim zdaniem... PEPE ĆWIELONG KS Ruch!!! pismaki górą :? im yno zalezy zeby sioc zament i hu*
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2006, o 22:42 przez SzaRlin, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#92 Post autor: arcio » 27 wrz 2006, o 22:15

rem34 pisze:dla mnie jezeli do piatku ni ukarze sie sprostowanie,
tego artykulu ze sportu to pepek juz u nos grac nie musi.
poradzymy sobie bez niego , jak tak kocho wisla,
to szkoda tej milosci marnowac.
nie ty decydujesz kto w Ruchu mo grać i bardzo dobrze ;)
nigdy nie jest za późno

hydroxy
Kontakt:

#93 Post autor: hydroxy » 27 wrz 2006, o 22:24

Pepe niy mo 11 lot ino 20, w tym wieku zanim sie coś pi***olnie do gazet trza sie zastanowić.
Jo jak wjada naczepom do rantu to niyzaleznie od intencji jezech za to odpowiedzialny, jo profesji Pepkowi niy wybiyroł.

A skoro tak marzy mu sie ta Wisła (kery ponoć kibicuje) - Aufwiedersein ! Akurat wysłanników Wisły niy interesowało komu kibicuje, no ale niych żyją wlazidupcy !
Rem34 - 100% poparcia.

Los Madejos czy jak Ci tam, skoncz pi***olić o fałszywych kibicach, bo ze mie żodyn kibić Srutwy, Cwielonga czy Mikulenasa, mie je downo jedno wto ciulnie bramka do Ruchu. Bo jo kibicuja Ruchowi !!!!! a niy jedny czy drugi łazyndze co mysli ino ło jednym - kedy stoąd dupa zebrać !
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2006, o 22:27 przez hydroxy, łącznie zmieniany 1 raz.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#94 Post autor: Lutz » 27 wrz 2006, o 22:25

....................................Siedzenie na ławce, albo gra w rezerwach Wisły mnie nie interesuje - dodaje 20-letni zawodnik Ruchu, ale po chwili zdradza skrywany sekret. - Od dawna marzę o grze w Wiśle!
O krakowskim klubie wiele dobrego słyszał od swoich kolegów - Marcina Baszczyńskiego i Damiana Gorawskiego, którzy swego czasu wydeptali ścieżkę z Chorzowa pod Wawel. - Wisła to markowy klub. Zawsze mu kibicowałem - uśmiecha się „Pepe”. Dziennik Sport
Tja..................i co jo na to moga pedzieć , jak tak jest to niech idzie w ciul ,a jak go niy puszczom to mo tyrać po placu terozki za dwoje. ( zastrzegom jak to jeprowda co w tym zeitungu piszom ) . Krziżyk na droga i powodzynio.

gizm
Kontakt:

#95 Post autor: gizm » 27 wrz 2006, o 22:49

jak zech juz pisol dejcie pokuj niych najpiyrw cos na glownyj napiszom co jest grane
bo mi sie wydowo ze Ruchowi teraz za dobrze idzie i wtos chce na miyszac
zeby sie zaczlo wszysko pi***olic
zrobic wywiad z Pyjtrym a niy czytac co inne piszom bo sami narobicie Hujstwa
a potym bydzie zas placz

Elmer
Kontakt:

#96 Post autor: Elmer » 27 wrz 2006, o 23:15

Moim zdaniem tekst w "Sporcie" przed meczem z Zawiszą niepotrzebny, bo zasiał zamęt i niepokój nie tylko wśród kibiców,ale również na pewno wśród piłkarzy. Rozumiem, że autorowi nie chodziło o to żeby tekstem w "Sporcie" wywołać burzę na forum. Wydaje mi się jednak, że z tak kontrowersyjną dla większości wypowiedzią można było poczekać przynajmniej do końca meczu z Zawiszą, jak nie do zimowego sezonu ogórkowego.

PS. Dzięki temu cieszy się na pewno Baniak, ktory najbardziej w Ruchu obawia się podczas meczu właśnie Ćwielonga
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

bogas1985

#97 Post autor: bogas1985 » 27 wrz 2006, o 23:21

jak ktos chce poczytac ten tekst z "Sportu"to niech se wejdzie na forum Wisly i tam w "Polityce Transferowej" jest wklejony. Nie chca go tu wklejac by nie robic zametu...

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#98 Post autor: ruchowiec71 » 27 wrz 2006, o 23:30

Przeczytałem tylko pare wypowiedzi bo nie mam siły czyatc wszystkiego.
Al enie przesadzjacie. Z tym odejsciem do Wisły to tylko plotka a Klimek nie spotykla sie z menadzerem zeby obgadac odjesci etylko po prostu zeby spotkac i obgadac przysłżosc zawodnika. To raz a dwa to tylko zostało napsane nikt tego nie słyszał z jego ust. Teraz zawodnikom mącą w głowach menadzerowei a czasme oni to wszystko rozdmuchaja - wiadomo wieksza kaska.
A jednak wracjac to wiaodmo lepsza z Wisla gra o mistrza polskii puchary a u nas walak o 1 lige i nie wiadomo co dalej a ze nam daleko ojj daleko jeszcze do taich klubów świadczyc chyba moze sparawa koszulek (nie trafiły na aukcje bo nie mieliby w czym grac w sparingach). POtrzebny sponsor i to od razu
Wy nie siejcie tyla fermentu
pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#99 Post autor: L_M » 27 wrz 2006, o 23:35

http://ruch.chorzow.pl/news.php?id=3026

z pozdrowieniami dla wszyskich 'sędziów' w tej sprawie

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: jajo » 27 wrz 2006, o 23:44

na to czekalem, na to liczylem...
moze za duze slowo, ze kamien spadl mi z serca, ale balem sie ze bede znwo sie musial kims rozczarowac
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#101 Post autor: ruchowiec71 » 27 wrz 2006, o 23:46

Juz do osadzlaiscie i pierdolilscie bez sensu (sorka).
Mam nadzieje ze to prawdziwe słowa Pepka:)
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#102 Post autor: Lutz » 27 wrz 2006, o 23:47

Od dawna marzę o grze w Wiśle!
No to w takim bądź razie te słowa wypowiedziane przez Cwielonga ( rzekomo , niyrzekomo ? ) to sie tyn dziynnikorz z palca wyssoł , czy jak to momy rozumieć ?
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2006, o 23:49 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

bogas1985

#103 Post autor: bogas1985 » 27 wrz 2006, o 23:47

bylem zszokowany wypowiedzia Pepe na lamach "Sportu" i oczekiwalem oficjalnego dementi jeszcze dzisiaj. Doczekalem sie i wiem ze Krzysiek K. ciut podkolorowal historie wprowadzajac sporo zamieszania na forum takze przeze mnie bo zaczalem ten temat.
Przepraszam Pepe ze zbyt pochopnie go ocenilem ale chyba emocje rano kierowalu wiekszoscia..;)
Mom ino nadzieje ze ten wywiad z Lukasem jest blizszy prawdy niz tn z Krzyskiem Kubickim...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#104 Post autor: L_M » 27 wrz 2006, o 23:49

Lutz pisze:
Od dawna marzę o grze w Wiśle!
No to w takim bądź razie te słowa wypowiedziane przez Cwielona ( rzekomo , niyrzekomo ? ) to sie tyn dziynnikorz z palca wyssoł , czy jak to momy rozumieć ?
powiem Ci jak to powiedziol pepek mi - w zasadzie tak jak pisalem na forum juz wczesniej, jak ja bym je odebral. zreszta... nie powiem Ci, tylko od razu wkleje:

Dla każdego kto gra w piłkę marzeniem jest gra na jak najwyższym poziomie - cyt. Cwielong.

KK
Kontakt:

#105 Post autor: KK » 27 wrz 2006, o 23:50

Elmer pisze:Najlepiej będzie jak ktoś porozmawia z Ćwielongiem i wywiad ukaże się na stronie, bo przed b. ważnym meczem z Hydrostworem taki zamęt jest niepotrzebny.
Powtarzam pytanie zadane wcześnie: kto ze "Sportu" to napisał?
Przyznam sie bez bicia, bo z czystym sumieniem moge powiedziec, ze niczego nie przekrecilem. Dlaczego akurat przed sobotnim meczem? Kazdy fach rzadzi sie swymi prawami, w niektorych zawodach dana robote mozna odlozyc, w innych nie.

PS. Powodzenia Piotrek :?
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2006, o 09:34 przez KK, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ