RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
- wolfik
- Kontakt:
zeby tylko nie krzyczeli Miklosik 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wy sie smiejecie to prowokacja jak nic :lol: ale i tak mo smieszne hasla :lol:
jak bydziecie widziec bruneta 177 nie bijcie , szalik za friko , 2000 zawiszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jak bydziecie widziec bruneta 177 nie bijcie , szalik za friko , 2000 zawiszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zobaczymy jak dam to fotki z waszego sektora zajmowanego przez nas :x tylko powiedzcie jak to sie wklkeja :roll:Roberet pisze:wy sie smiejecie to prowokacja jak nic :lol: ale i tak mo smieszne hasla :lol:
-
Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL
Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!
Tak pozatym to inteligencja tego hydrostwora jest naprowda niepzrecietna ^^
Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!
Tak pozatym to inteligencja tego hydrostwora jest naprowda niepzrecietna ^^
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2006, o 20:16 przez Buger, łącznie zmieniany 1 raz.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=tekst&typ=trans te transparenty napewno zawisna na plocie! Info pewne. Tylko Jagie zmienimy na ruch
Planujemy zrobic flage XXII wieku!! Nikt nie ma takich tekstow na fladze 8) Tylko nie sciagajcie
http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=tekst&typ=zbiorka Wks!! To my tu rzadzimy

-
- Kontakt:
WSZYSTKIE DROGI PROWADZA DO CHORZOWA!!! Doczekalismy sie tego momentu!! Wymienielismy sie bannerami z gorkami polkowice!!
Moze bedzie zgoda i beda nas chronic!
Tylko narazie polkowice nie daly baneru ciekawe czemu. Pewnie jakis blad maja :x Ej, wymiencie sie z Zawiszą banerem, bo u nas duzo kibicow to tutaj beda wpadac i was uczyc jak sie kibicuje. pozdro

-
- Kontakt:
Ije to polkowice nos bydom bic jak co :lol: :lol:ZAWISZA 2 LIGOWA pisze:WSZYSTKIE DROGI PROWADZA DO CHORZOWA!!! Doczekalismy sie tego momentu!! Wymienielismy sie bannerami z gorkami polkowice!!Moze bedzie zgoda i beda nas chronic!
Tylko narazie polkowice nie daly baneru ciekawe czemu. Pewnie jakis blad maja :x Ej, wymiencie sie z Zawiszą banerem, bo u nas duzo kibicow to tutaj beda wpadac i was uczyc jak sie kibicuje. pozdro
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
http://img284.imageshack.us/my.php?imag ... 5727tu.jpg ja ten co unosi rece, tylko chyba czapki nie bede miec ale chyba bedziecie wiedzieli ktory to 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: