Tempo - wywiad z Jamrozem
-
- Kontakt:
Tempo - wywiad z Jamrozem
W wywiadzie zamieszczonym w Tempie Jamróz twierdzi, ze to co mówi Rogala to kłamstwa. Wg niego piłkarze dostawali miesięcznie po 800 złotych, od 9 miesięcy nie dostawali pieniędzy kontraktowych a premii nie widzieli już 2 lata. Jednocześnie mówi, że on napewno nie zostanie na Cichej a swoich pieniędzy będzie dochodził w sądzie.
Po takich artykułach wątpię czy ktoś będzie chciał jeszcze zagrać w Ruchu.
Po takich artykułach wątpię czy ktoś będzie chciał jeszcze zagrać w Ruchu.
- vahanara
- Kontakt:
Uwierzcie że ludzie zarabiający 800 zł nie przesiadują całymi dniami w Pattermanie (nie najtańszy lokal), nie ubierają się tak jak Bartek (nie na bazarze) i nie rozbijąją się takimi furami jak Bartek.
Drogi Panie Jamróz. Wierzę że są ogromne zaległości. Proszę jednak iść do pierwszej z brzegu huty i spytać ludzi jak te sprawy tam wyglądają. Jest recesja i dotyka ona wszystkich. Dlaczego nie piłkarzy?
A tak poza tym to za takie granie jak w ostatnich dwóch latach to Wy piłkarze powinniście płacić kibicom...
Drogi Panie Jamróz. Wierzę że są ogromne zaległości. Proszę jednak iść do pierwszej z brzegu huty i spytać ludzi jak te sprawy tam wyglądają. Jest recesja i dotyka ona wszystkich. Dlaczego nie piłkarzy?
A tak poza tym to za takie granie jak w ostatnich dwóch latach to Wy piłkarze powinniście płacić kibicom...
Tu się zgadzam a co do p.Bartka to jeśli ON jest taka gwiazdą to trzemu go nikt niechciał kupic przymiarki Lech Pozanań i co ..... jestem ciekawy gdzie nasza gwiazda zagra ???? Błyszczał tylko w tedy gdy Ruch miał naprawde pake ale jak juz miał ciężar gry wziąść na swoje barki towszyscy widzieli jak to wyglądało.
A co do kasy to niech Oni juz nienażekają biedaczki....
A co do kasy to niech Oni juz nienażekają biedaczki....
-
- Kontakt:
Mnie bardziej interesuje ten kawałek:
"Byłem na spotkaniach biznesmenów związanych z Ruchem, którzy mają poparcie władz miasta. Oni chcieli założyć spółkę akcyjną, zainwestować w Ruch, by jak najszybciej wprowadzić go z powrotem do ekstraklasy. Warunek był jeden: cały zarząd musi się podać do dymisji. Nic takiego nie nastąpiło i mam poważne obawy, co stanie się z Ruchem. Może być i tak, że drużyna nie wystartuje w drugiej lidze..." - zakończył.
Myśle, że mówi prawde - kłamstwo szybko wyszło by najaw, a jeśli to prawda to zaraz mnie hu* strzeli, ludzie czy my znaczymy cokolwoek w tym klubie, czy ktoś nas słucha, czy oni naprawde chcą jakiejś tragedii? 95 % kibiców chce ich dymisji a oni to zlewają. Tak naprawde to jesteśmy na tej szachownicy tylko PIONKAMI.
Do Marika: Weż chłopie policz który to już piłkarz je*** nasz zarząd i rogale, to nie może być przypadek
"Byłem na spotkaniach biznesmenów związanych z Ruchem, którzy mają poparcie władz miasta. Oni chcieli założyć spółkę akcyjną, zainwestować w Ruch, by jak najszybciej wprowadzić go z powrotem do ekstraklasy. Warunek był jeden: cały zarząd musi się podać do dymisji. Nic takiego nie nastąpiło i mam poważne obawy, co stanie się z Ruchem. Może być i tak, że drużyna nie wystartuje w drugiej lidze..." - zakończył.
Myśle, że mówi prawde - kłamstwo szybko wyszło by najaw, a jeśli to prawda to zaraz mnie hu* strzeli, ludzie czy my znaczymy cokolwoek w tym klubie, czy ktoś nas słucha, czy oni naprawde chcą jakiejś tragedii? 95 % kibiców chce ich dymisji a oni to zlewają. Tak naprawde to jesteśmy na tej szachownicy tylko PIONKAMI.
Do Marika: Weż chłopie policz który to już piłkarz je*** nasz zarząd i rogale, to nie może być przypadek
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Byłem na spotkaniach biznesmenów związanych z Ruchem, którzy ........."
Mam tylko pytanko do p.Bartka po co On tam był i czy było takie spotkanie
A to że to już kolejny piłkarz otworzył usta daje do myślenia .... coś wtym musi być . Jak tak dalej bedzie więcej szumu o poza sportowe sprawy to kiepsko widze nasz start w II lidze :-(
Mam tylko pytanko do p.Bartka po co On tam był i czy było takie spotkanie
A to że to już kolejny piłkarz otworzył usta daje do myślenia .... coś wtym musi być . Jak tak dalej bedzie więcej szumu o poza sportowe sprawy to kiepsko widze nasz start w II lidze :-(
- Patton
- Kontakt:
Skonczmy wreszcie narzekac, ze coraz gorzej bedzie... Domena polakow - narzekanie.... Trzeba wziasc sie do roboty i pomoc naszemu Ruchowi!!! A pilkarze specjalnie robia zamet... Jestesmy w II lidze, a niektorzy juz do III nas spuszczaja... A wierzcie mi, ze jeszcze bedzie Niebiesko, jak to mowi marcyk 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
najgorsze moze byc wtedy jak ci zawodnicy którzy odejda z klubu zaczna dopiero udzielac wywiadów w gazetach o sprawach o których raczej malo wiemy,bo teraz to moze jeszcze Rogala z zarzadem trzymaja ich za mordy ale jak zostana wolnymi strzelcami droga do wywiadów jest prosta,tylko pytanie kto na tym skorzysta ? byc moze my bo wyjada sprawy o których nic nie wiedzielismy,prasa bo łakomy kasek,a klub ?????a w kazdej wypowiedzi jest troche prawdy i mysle ze jest w Chorzowie naprawde paru ludzi.którzy by chetnie pomogli Ruchowi tylko wszystko znowu rozbija sie o spółke ROG-ZARZ (rogala-zarzad)
- vahanara
- Kontakt:
Patton 100% racji. Gdzieś wyczytałem że niedługo będą wybory prezydenta Barcelony. Wybierać będą członkowie klubu (95 tyś. ludzi!!!), jedyny warunek - trzeba min. rok opłacać składki. Tak a,propos to Barcelona też chyba jest stowarzyszeniem a nie Sp. akcyjną :lol:
Jeśli każdy z naszych malkontentów pofatygowałby się do klubu, wypisał deklarację członkowską, zadeklarował a następnie opłacał składki mógłby decydować o tym kto jest w zarządzie, mógłby pomagać zdobywać sponsorów etc...
Ale dużo łatwiej być "forumowym" kontestatorem - narzekaczem.
Pozdrawiam wszystkich którym się chce.
Jeśli każdy z naszych malkontentów pofatygowałby się do klubu, wypisał deklarację członkowską, zadeklarował a następnie opłacał składki mógłby decydować o tym kto jest w zarządzie, mógłby pomagać zdobywać sponsorów etc...
Ale dużo łatwiej być "forumowym" kontestatorem - narzekaczem.
Pozdrawiam wszystkich którym się chce.
Patton i vahanara te narzekanie jeszcze troche potrwa,gdzie indziej napisałem,sa tacy którzy spadek beda jeszcze długo przezywac i troche to potrwa zanim sie uciszy,ale tez napisałem ze tak jak wy trzeba teraz w inny sposób pomóc klubowi jaki mysle ze własnie chocby tym ze na pierwszym treningu przyjedziemy i głosnym dopingiem pokazemy,ze mimo tego spadku jestesmy z zawodnikami i napewno dopingiem bedziemy im pomagac :lol:
Vahanara dokladnie tak jak jest w realu czy barsie powinno byc u nas. Kazdy powinien placic niewielka skladke miesieczna, a przy tym nazlezec nie wiem zo stowarzyszenia np. i miec wplyw na to co w klubie sie dzieje.
Zreszta zalozylem troche temu taki post oskladce nie koniecznie tylko na sprawy kibicowskie ale rowniez na klub
Zreszta zalozylem troche temu taki post oskladce nie koniecznie tylko na sprawy kibicowskie ale rowniez na klub
- vahanara
- Kontakt:
Bart tak właśnie jest. Każdy może należeć do K.S. Ruch i przy wypełnianiu deklaracji sam deklarujesz też składkę którą będziesz opłacał.
Co do dramatycznej wypowiedzi Jamroza. Nie wiem czy chłop nie pomyślał ale udzielając takich wywiadów sam sobie robi "kuku". Zachowuje się jak panikarz do którego zaczyna docierać że ładna kasa przechodzi koło nosa. Rogala zapowiedział że ci którzy odejdą gówno dostaną a Bartek nawet gdyby nie chiał odchodzić to chyba (i słusznie patrząc na formę) będzie musiał. Piorąc publicznie brudy napewno nie przyczyni się do poprawinia kondycji finansowej Ruchu a co za tym idzie i swojej.
Co do dramatycznej wypowiedzi Jamroza. Nie wiem czy chłop nie pomyślał ale udzielając takich wywiadów sam sobie robi "kuku". Zachowuje się jak panikarz do którego zaczyna docierać że ładna kasa przechodzi koło nosa. Rogala zapowiedział że ci którzy odejdą gówno dostaną a Bartek nawet gdyby nie chiał odchodzić to chyba (i słusznie patrząc na formę) będzie musiał. Piorąc publicznie brudy napewno nie przyczyni się do poprawinia kondycji finansowej Ruchu a co za tym idzie i swojej.