Zimowe Transfery
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bytom20 nie chytej mie za słówka...mosz racja ale nie godej mi ze jakbys miol okazja zarobic wiecej i nie nie o 200-300 zł to bys nie poszoł za taka propozycją...a słów z Artykułu nie biercie sie do serca...Bytom20 pisze: Nie wiem ale chciałbym żyć tak biednie jak on w Ruchu całe życie.
.........POZDRO.........
- L.G
- Kontakt:
1. ( w sygnaturce) Nie wyśmiewam, ZASADY, szydzę z jej nadużywania (nie chcę wracać do tematu tego pana, który sie pod tą zasadę podwieszał, a dla mnie w tym wypadku to akurat było wykrzyczane pod publiczkę i w dodatku zupełnie nie zbieżne z przypadkiem Cwielonga)Lukas Michalski pisze: poza tym lowca, z jednej strony piszesz o jakichs zasadach itd, a z drugiej wysmiewasz osobe w swoim podpisie ktora tych zasad przestrzegala. pozdRawiam
2. Nie mam nic przeciwko temu, żeby Cwielong na normalnych zasadach wytransferował się do Wisły. Mom niesmak jesli chodzi o styl przymilania się ew. przyszłemu pracodawcy !!!
3. Dyskusja nie jest już właściwie o transferze, ino o tym czym dla Cwielonga jest Ruch ? Boi z tego zdania wyniko, że jedynie sposobem na zaprezentowanie sie Wisle (kero jest jego marzeniem i ucieleśniem kibicowskich uczuć).
Prosto: żodno dziołcha niy zaakceptuje, że godosz dzisioj publicznie, że to gryfniejszo kochosz ale do czasu jak cie do łozka wpuści, to bydziesz dzisioj społ jeszcze z tą starą trocha brzidszą.
ps. Simonsays - som sie je***j .... w łeb
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Patton
- Kontakt:
Mario - tak, wole zyc biednie i w milosci do klubu. Moze to dla ciebie dziwne, ale nie kazdy zyje z wizja $ przed oczami. Dla niektorych pojecie dumy, czy tez honoru ma jeszcze jakies znaczenie. I napisze w ten sposob - gdyby od poczatku mowil, ze marzeniem jest gra w Wisle, ale szanuje Ruch to zgoda. Ale gadanie na prawo i lewo jak to sie kocha Ruch, a nagle marzy o grze w Wisle jest dla mnie totalnym nieporozumieniem. I faktycznie - kubel zimnej wody na glowy niektorych by sie przydal, bo Pepe poki co nie jest kims wielkim w Ruchu, tylko dobrym napastnikiem. I szczerze, to drazni mnie obchodzenie sie z pilkarzami jak z jajkiem - chce isc, niech idzie! Oby klub na tym tylko zyskal!! PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- L.G
- Kontakt:
niy, jo niy jezech sie w stanie z tym pogodzić (zwłaszcza z tą kolejnością alfabetyczną). No i dzisioj mo 20 lot, za 3 lata bydzie mioł już 3 "ukochane" kluby np. Ruch, Wisła i Legia np. a u schyłku kariery z 6 Ruch, Wisła, Legia, Górnik, Śląsk i Sosnowiec ?simonsays pisze:. Mnie ino zastanawia to czy wy jestescie sie w stanie pogodzic z tym, ze Pepek mo swoje dwa ukochane kluby, ktorymi sa Ruch i Wisla
Dziwne że sie Jarczyk niy zakochoł w Górniku, ani Lech, ani Grzyb w Cidrach.
- radzion
- Kontakt:
nie wiem czy juz ktos sam o tym pisol bo nie chcialo mi sie czytac wszystkich poostow ale jesli chodzi o Cwielonga to uwazom tak: Papier wszystko zniesie, napisac mozna wszystko!!
internet tez,
ale czy ktos z wos uslyszol od samego Cwielonga takie slowa?nie chca go bronic, moze tak bylo moze nie, zwracom ino uwaga ze lamentujecie z byle powodu,
odniesa sie jednak tez do sytuacji Barana bo w sporcie tyz stolo ze Belchatow jest nim zainteresowany!
dlqa mnie to jest chop w TEJ CHWILI nie do sprzedania, sklad Ruchu powinien byc ustawiany od Barana i Grzyba jako pierwszych! Grzybek wiadomo a Baran?swoja gra udowadnia ze jest bardzo dobrym zawodnikiem a my jesli chcemy awansowac to nie mozemy sie pozbywac takich zawodnikow
internet tez,
ale czy ktos z wos uslyszol od samego Cwielonga takie slowa?nie chca go bronic, moze tak bylo moze nie, zwracom ino uwaga ze lamentujecie z byle powodu,
odniesa sie jednak tez do sytuacji Barana bo w sporcie tyz stolo ze Belchatow jest nim zainteresowany!
dlqa mnie to jest chop w TEJ CHWILI nie do sprzedania, sklad Ruchu powinien byc ustawiany od Barana i Grzyba jako pierwszych! Grzybek wiadomo a Baran?swoja gra udowadnia ze jest bardzo dobrym zawodnikiem a my jesli chcemy awansowac to nie mozemy sie pozbywac takich zawodnikow
Spoko Paton ale wydaje mi sie ze trocha przesadzosz pisząc o dumie i o honorze...zgodza sie ze nie na miejscu byłoby gadanie roz co innego a nastepnym razem cos co to obalo...wiec powinnismy poczekac bo zas sie okoze ze to wszystko jakos prowokacja i nic takiego nie miało miejsca tak jak to napisoł Lukas...Patton pisze:Mario - tak, wole zyc biednie i w milosci do klubu. Moze to dla ciebie dziwne, ale nie kazdy zyje z wizja $ przed oczami. Dla niektorych pojecie dumy, czy tez honoru ma jeszcze jakies znaczenie. I napisze w ten sposob - gdyby od poczatku mowil, ze marzeniem jest gra w Wisle, ale szanuje Ruch to zgoda. Ale gadanie na prawo i lewo jak to sie kocha Ruch, a nagle marzy o grze w Wisle jest dla mnie totalnym nieporozumieniem. I faktycznie - kubel zimnej wody na glowy niektorych by sie przydal, bo Pepe poki co nie jest kims wielkim w Ruchu, tylko dobrym napastnikiem. I szczerze, to drazni mnie obchodzenie sie z pilkarzami jak z jajkiem - chce isc, niech idzie! Oby klub na tym tylko zyskal!! PozdRawiam
............POZDRO..........
- L.G
- Kontakt:
Radzion. Mosz racja z tym papiorym ale mimo wszystko napisoł to Sport a niy Fakt.
Ano boli i woleliby my zeby to niy byla prowda ale jakoś... wola sie niy łudzić....
Tak, jak żech napisoł - cało nadzieja w tym, że Ecik niy kocho i niy kibicuje łod bajtla Legii
ps. Jak sie zamierzo zostać piłkarzem zawodowym i robić kariera to trzeba myśleć co sie pi***oli po gazetach
Ano boli i woleliby my zeby to niy byla prowda ale jakoś... wola sie niy łudzić....
Tak, jak żech napisoł - cało nadzieja w tym, że Ecik niy kocho i niy kibicuje łod bajtla Legii
ps. Jak sie zamierzo zostać piłkarzem zawodowym i robić kariera to trzeba myśleć co sie pi***oli po gazetach
Co do tego, że Pepe jest Niebieski - nie do końca. Pepe jest wychowankiem Stadionu Śląskiego.
Ale nie potępiałbym go za chęć rozwoju w innym klubie. A czy to Wisła czy nawet Legia to jeden c...
Skończyła się era Gerarda Cieślika - gdzie się rodziło i umierało w jednym klubie (100 lat Panie Gerardzie życzę).
Czy tak samo można potępiać Polaków wyjeżdżających za pracą do Irlandii czy Anglii.
Jedni wytrzymają inni nie. Sito w przypadku karier piłkarskich jest ogromne. Więc skoryguje wszystkie marzenia.
Jak Petasz pisze że chciałby grać dla Ruchu to ok. A jak Pepe chce dla Wisły to zaraz be.. Dziecinada.
Piłka to jeden wielki kołowrotek transferów, przepływów pieniędzy, sponsorów itd. To nie czasy komuny że nie można bo nie. Droga wolna. I dobrze - bo zwalnia miejsce innym zdolnym (Janoszka, Brzozowski, Markiewicz, czy młody Sobiech). A może któryś z nich okaże się jeszcze lepszy od Pepego ??? Nie rozpaczajmy przecież Pepe jeszcze nic wielkiego nie uczynił dla Ruchu.
Ale nie potępiałbym go za chęć rozwoju w innym klubie. A czy to Wisła czy nawet Legia to jeden c...
Skończyła się era Gerarda Cieślika - gdzie się rodziło i umierało w jednym klubie (100 lat Panie Gerardzie życzę).
Czy tak samo można potępiać Polaków wyjeżdżających za pracą do Irlandii czy Anglii.
Jedni wytrzymają inni nie. Sito w przypadku karier piłkarskich jest ogromne. Więc skoryguje wszystkie marzenia.
Jak Petasz pisze że chciałby grać dla Ruchu to ok. A jak Pepe chce dla Wisły to zaraz be.. Dziecinada.
Piłka to jeden wielki kołowrotek transferów, przepływów pieniędzy, sponsorów itd. To nie czasy komuny że nie można bo nie. Droga wolna. I dobrze - bo zwalnia miejsce innym zdolnym (Janoszka, Brzozowski, Markiewicz, czy młody Sobiech). A może któryś z nich okaże się jeszcze lepszy od Pepego ??? Nie rozpaczajmy przecież Pepe jeszcze nic wielkiego nie uczynił dla Ruchu.
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Wodorost zrób mi uprzejmość i znajdź róznice w wypowiedzi Petasz i Pepka, dobra !
Nikt tu niy gani Pepka za to że CHCIOŁBY GRAĆ !!!!!! w Wiśle.
a zresztą zdaje sie do wos to żodno róznica, wiykszość z wos jakby dali wom kolorowe baloniki za darmo i flaszka jakegoś sikacza zamiast piwa, to poszli byscie sie rozwijac kibicowsko do Zobrza abo na Dospel, i wtedy byscie pisali, że zawsze maryzliście o takim marketingu ....:rzygi:
Nikt tu niy gani Pepka za to że CHCIOŁBY GRAĆ !!!!!! w Wiśle.
a zresztą zdaje sie do wos to żodno róznica, wiykszość z wos jakby dali wom kolorowe baloniki za darmo i flaszka jakegoś sikacza zamiast piwa, to poszli byscie sie rozwijac kibicowsko do Zobrza abo na Dospel, i wtedy byscie pisali, że zawsze maryzliście o takim marketingu ....:rzygi:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sport - to gazeta, która jak każda prasa musi sie dobrze sprzedać, przekręcanie słów jest normalne, nie sądzę żeby coś takiego powiedział, poza tym każdy piłkarz jak tylko sie wypromuje myśli (niestety) o kasie, szczególnie tacy którzy są na dorobku i obojętnie czy klub będzie Polski czy zagraniczny. I tak będzie i z Pepe, Baranem czy Łudzińskim i tego nikt nie zmieni. Szkoda, że przed tak ważnymi spotkaniami zrobił się niepotrzebny (albo sponsorowany) szum...
Miłość piłkarza do klubu wzrasta z wiekiem i wielkością konta...
Miłość piłkarza do klubu wzrasta z wiekiem i wielkością konta...
- L.G
- Kontakt: