RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z tego co wiem to obsadzie bramki decyduje Kołodziejczyksebaro pisze:Mam tylko nadzieję, że Wleciał zawsze będzie dotrzymywał słowa ( cyt. " będą grać Ci, którzy są aktualnie w najlepszej dyspozycji " ) - również jeśli chodzi o bramkarzy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Patton jo myśla, ze to je porównani z obiegowom opiniom z łostatnich dwóch sezonó ze niby na żaboli łazi nojwiyncyj kibiców i to nojlepszych....
Jo je przekonany ze to yno fakt medialny je i jak przidzie co do czego to i tak kibiców RUCHU je wiyncyj na świecie...
A co do samego porównanio... to niych żabole czujom sie dowartościowani a niy my zakompleksiyni.... sami i tak wszyscy wiedzom jak richtig jest a jak bydymy w OE to i fakty bydom inacyj wyglondac.
Pozdr
Jo je przekonany ze to yno fakt medialny je i jak przidzie co do czego to i tak kibiców RUCHU je wiyncyj na świecie...
A co do samego porównanio... to niych żabole czujom sie dowartościowani a niy my zakompleksiyni.... sami i tak wszyscy wiedzom jak richtig jest a jak bydymy w OE to i fakty bydom inacyj wyglondac.
Pozdr

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z tego co wiem to obsadzie bramki decyduje Kołodziejczyk[/quElmer pisze:sebaro pisze:Mam tylko nadzieję, że Wleciał zawsze będzie dotrzymywał słowa ( cyt. " będą grać Ci, którzy są aktualnie w najlepszej dyspozycji " ) - również jeśli chodzi o bramkarzy.
Kiedy ostatnio w lidze zagroł Seba Nowak???? Nie badzcie naiwni i nie napalejcie sie co poniekierzy ze zagro własnie ON!!!! Jo sie daja jajca poopalac nad piecym ze bydzie bronił Pasnik!!!! Ile to razy Pasnik zagrol 100razy bardzij ciulate szpile niz z Łomza a i tak dalej łapoł!! Zreszta faktem niepodważalnym jest jedno:
PASNIK JEST NIEPEWNY I HERZKLEKOTY MOMY ZAWSZE ALE PRZEZ NIEGO PUNKTOW NIE TRACYMY!!!!!!
Zawsze i wszędzie RUCH
urodzony na sektorze pisze:Swięte słowa! Sam przyznałeś racje że szalik Zawiszy nie pasuje do tego cyrku stworzonego przez hydroklaunów, wiec wreszcie mi przytaknąłeś: Ten złodziejki wytwór nie ma nic wspólnego z Zawiszą! Stary szalik nie pasuje więc weż swój nowy szalik i idz masturbowac swoje ego piłkarskimi wynikami...talon pisze:brakuje oprawy (flag szalikow itp - ja nie biore starego szalika na hydro - po prostu mi tam nie pasuje)
Widzisz ja potrafie spojrzec na rzeczywistosc z obu stron!To nas rozni...
Szalik mam tylko jeden i ubiore go gdy bedzie tylko jeden Zawisza.
urodzony na sektorze pisze: Ucałuj odemnie twój talon na II lige skradziony kibicom Kujawiaka!
Jak wejdziecie do OE licze ze pierwszy pojedziesz do Szczecina lub Poznania ucalowac talony Amiki i Piotrkowi.
P.S. Ty pierwszy poruszyles temat, ja chcialem tylko wiedziec czy TV pokaze bramki. Teraz juz wiem, ze bedzie transmisja wiec zegnam. Conajwyzej pogratuluje Wam zwyciestwa lub pochelpie sie Wasza porazka.
dziekuje kibicom RUCHU ZA POPARCIE! czytaja wasze posty jestem pełen podziwu dla waszej postawy i poparcia!!!! POWODZENIA!!!! ZŁAPALI KLATTA ZŁAPIĄ TĄ KUR** BANIAKA!!!!!!!!!!!!! a co do "kibiców" hydro i ich wyjazdu to mam link do ich wiedzy kibicowskiej na meczu z JAGĄ BYŁ TAKI TRANSPARENT:http://www.express.bydgoski.pl/look/art ... rSection=2 NAWET NIE WIEDZA JAK SIE ROBI SKRÓT OD JAGIELLONI;):):) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wstyd mi ze jestem z bydgoszczy za tych sezonowców nie zdziwcie sie jak napisza ze "RÓHA POKONAMY.........."

Nie wiedziałem, że są kibice Zawiszy, którzy wstydzą się Bydgoszczy. Wychodzi, że nie jesteś nikim z IVki- bo oni się swojego miasta nie wstydzą.89/90 zawisza 4liga pisze:dziekuje kibicom RUCHU ZA POPARCIE! czytaja wasze posty jestem pełen podziwu dla waszej postawy i poparcia!!!! POWODZENIA!!!! ZŁAPALI KLATTA ZŁAPIĄ TĄ KUR** BANIAKA!!!!!!!!!!!!! a co do "kibiców" hydro i ich wyjazdu to mam link do ich wiedzy kibicowskiej na meczu z JAGĄ BYŁ TAKI TRANSPARENT:http://www.express.bydgoski.pl/look/art ... rSection=2 NAWET NIE WIEDZA JAK SIE ROBI SKRÓT OD JAGIELLONI;):):) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:![]()
![]()
wstyd mi ze jestem z bydgoszczy za tych sezonowców nie zdziwcie sie jak napisza ze "RÓHA POKONAMY.........."
Tak jak w życiu - prawda leży po środku, a błędy są po obu stronach. Oczywiście napiszesz, że literówka.

JAGIELLONII
P.S. Sorry za zaśmiecanie forum, ale nie mogłem się powstrzymać.
- 19r20
- Kontakt:
ktoś tam pisze że po błędach Paśnika padły barmki w meczu z Łomżą - co jak co ale przy tych bramkach nie miał szans
ja mogę wymienić kilka-kilkanaście bardzo dużych błędów Paśnika po których padały bramki lub cudem nie padały
Paśnik na przedpolu jest bardzo niepewny, ale napewno się stara
ja byłbym za tym aby bronił Nowak - bo uważam go za lepszego bramkarza ale ja moge sobie tylko tak uważać
pewnie będie bronić Paśnik, wielu z nas będzie blisko zawału, ale jak wygramy to będzie bal!
ja mogę wymienić kilka-kilkanaście bardzo dużych błędów Paśnika po których padały bramki lub cudem nie padały
Paśnik na przedpolu jest bardzo niepewny, ale napewno się stara
ja byłbym za tym aby bronił Nowak - bo uważam go za lepszego bramkarza ale ja moge sobie tylko tak uważać
pewnie będie bronić Paśnik, wielu z nas będzie blisko zawału, ale jak wygramy to będzie bal!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- L.G
- Kontakt:
A tak wyglądo "wielki wódz" hydrohoolsow:

Jaki śliczny stroj plemienny czirokezow, na szyi gustowny medalion o znaczeniu sakralnym, medalion podarowany jego dziadkowi przez blade twarze tuż po ich przybicu do brzegow Nowego Amsterdamu.
niy dojść że klub maximum perwesion, to jeszcze oglądacze total hardcore :-)

Jaki śliczny stroj plemienny czirokezow, na szyi gustowny medalion o znaczeniu sakralnym, medalion podarowany jego dziadkowi przez blade twarze tuż po ich przybicu do brzegow Nowego Amsterdamu.
niy dojść że klub maximum perwesion, to jeszcze oglądacze total hardcore :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie pozostaje nam nic innego jak przyjść tłumnie na Cichą i dać na trybunach z siebie wszystko. Obawiam sie natomiast troche o tą zasraną transmisje. Bo jak znam życie to znajdą sie i tacy którzy zamiast wydać 10 zł na bilet, kupią sobie 4 browary i obejrzą mecz w tv, a potem na forum napiszą jacy to oni oddani klubowi nie są.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!