RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#181 Post autor: Patton » 26 wrz 2006, o 23:19

Nie podobaja mi sie porownania do zaboli, zabrzmialo jakbysmy byli gorsi...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Elmer
Kontakt:

#182 Post autor: Elmer » 26 wrz 2006, o 23:20

sebaro pisze:Mam tylko nadzieję, że Wleciał zawsze będzie dotrzymywał słowa ( cyt. " będą grać Ci, którzy są aktualnie w najlepszej dyspozycji " ) - również jeśli chodzi o bramkarzy.
z tego co wiem to obsadzie bramki decyduje Kołodziejczyk
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Pavlique
Kontakt:

#183 Post autor: Pavlique » 26 wrz 2006, o 23:26

Patton jo myśla, ze to je porównani z obiegowom opiniom z łostatnich dwóch sezonó ze niby na żaboli łazi nojwiyncyj kibiców i to nojlepszych....
Jo je przekonany ze to yno fakt medialny je i jak przidzie co do czego to i tak kibiców RUCHU je wiyncyj na świecie...
A co do samego porównanio... to niych żabole czujom sie dowartościowani a niy my zakompleksiyni.... sami i tak wszyscy wiedzom jak richtig jest a jak bydymy w OE to i fakty bydom inacyj wyglondac.
Pozdr :wink:
I'm a man who walks alone

arcio
Kontakt:

#184 Post autor: arcio » 26 wrz 2006, o 23:42

wg programu tvp3 to pokazują nasz mecz zarówno w sobota z lekkim poslizgiem i w niedziela o 14.30
więc cholera momy okazja pokazać że jak kibice Ruchu zrobią atmosfera to nie ma ch*** we wśi ;)
nigdy nie jest za późno

kijop_v

#185 Post autor: kijop_v » 26 wrz 2006, o 23:47

Pavlique,jo mysla,ze kozdy zabol biere ze sobom na szpil z 2 abo 3 lale gomowe i bosto ich jest tyla!!

Pavlique
Kontakt:

#186 Post autor: Pavlique » 26 wrz 2006, o 23:52

Jo tam niy wiym co żabole bierom na szpil a co niy bo mie to nic niy obchodzi i mom ich w rzici... ale kompleksów abo złych emocji skuli nich to mieć ni mom zamiaru czego życa wszyskim NIYBIESKIM!!!!
I'm a man who walks alone

kijop_v

#187 Post autor: kijop_v » 26 wrz 2006, o 23:59

jo tys niy,niy martw sie!!!!I TAK NOS JEST WIYNCY!!

abnamro
Kontakt:

#188 Post autor: abnamro » 27 wrz 2006, o 00:00

Elmer pisze:
sebaro pisze:Mam tylko nadzieję, że Wleciał zawsze będzie dotrzymywał słowa ( cyt. " będą grać Ci, którzy są aktualnie w najlepszej dyspozycji " ) - również jeśli chodzi o bramkarzy.
z tego co wiem to obsadzie bramki decyduje Kołodziejczyk[/qu

Kiedy ostatnio w lidze zagroł Seba Nowak???? Nie badzcie naiwni i nie napalejcie sie co poniekierzy ze zagro własnie ON!!!! Jo sie daja jajca poopalac nad piecym ze bydzie bronił Pasnik!!!! Ile to razy Pasnik zagrol 100razy bardzij ciulate szpile niz z Łomza a i tak dalej łapoł!! Zreszta faktem niepodważalnym jest jedno:

PASNIK JEST NIEPEWNY I HERZKLEKOTY MOMY ZAWSZE ALE PRZEZ NIEGO PUNKTOW NIE TRACYMY!!!!!!
Zawsze i wszędzie RUCH

talon

#189 Post autor: talon » 27 wrz 2006, o 00:06

urodzony na sektorze pisze:
talon pisze:brakuje oprawy (flag szalikow itp - ja nie biore starego szalika na hydro - po prostu mi tam nie pasuje)
Swięte słowa! Sam przyznałeś racje że szalik Zawiszy nie pasuje do tego cyrku stworzonego przez hydroklaunów, wiec wreszcie mi przytaknąłeś: Ten złodziejki wytwór nie ma nic wspólnego z Zawiszą! Stary szalik nie pasuje więc weż swój nowy szalik i idz masturbowac swoje ego piłkarskimi wynikami...

Widzisz ja potrafie spojrzec na rzeczywistosc z obu stron!To nas rozni...
Szalik mam tylko jeden i ubiore go gdy bedzie tylko jeden Zawisza.

urodzony na sektorze pisze: Ucałuj odemnie twój talon na II lige skradziony kibicom Kujawiaka!

Jak wejdziecie do OE licze ze pierwszy pojedziesz do Szczecina lub Poznania ucalowac talony Amiki i Piotrkowi.

P.S. Ty pierwszy poruszyles temat, ja chcialem tylko wiedziec czy TV pokaze bramki. Teraz juz wiem, ze bedzie transmisja wiec zegnam. Conajwyzej pogratuluje Wam zwyciestwa lub pochelpie sie Wasza porazka.

89/90 zawisza 4liga

#190 Post autor: 89/90 zawisza 4liga » 27 wrz 2006, o 00:29

dziekuje kibicom RUCHU ZA POPARCIE! czytaja wasze posty jestem pełen podziwu dla waszej postawy i poparcia!!!! POWODZENIA!!!! ZŁAPALI KLATTA ZŁAPIĄ TĄ KUR** BANIAKA!!!!!!!!!!!!! a co do "kibiców" hydro i ich wyjazdu to mam link do ich wiedzy kibicowskiej na meczu z JAGĄ BYŁ TAKI TRANSPARENT:http://www.express.bydgoski.pl/look/art ... rSection=2 NAWET NIE WIEDZA JAK SIE ROBI SKRÓT OD JAGIELLONI;):):) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D wstyd mi ze jestem z bydgoszczy za tych sezonowców nie zdziwcie sie jak napisza ze "RÓHA POKONAMY.........."

talon

#191 Post autor: talon » 27 wrz 2006, o 01:05

89/90 zawisza 4liga pisze:dziekuje kibicom RUCHU ZA POPARCIE! czytaja wasze posty jestem pełen podziwu dla waszej postawy i poparcia!!!! POWODZENIA!!!! ZŁAPALI KLATTA ZŁAPIĄ TĄ KUR** BANIAKA!!!!!!!!!!!!! a co do "kibiców" hydro i ich wyjazdu to mam link do ich wiedzy kibicowskiej na meczu z JAGĄ BYŁ TAKI TRANSPARENT:http://www.express.bydgoski.pl/look/art ... rSection=2 NAWET NIE WIEDZA JAK SIE ROBI SKRÓT OD JAGIELLONI;):):) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D wstyd mi ze jestem z bydgoszczy za tych sezonowców nie zdziwcie sie jak napisza ze "RÓHA POKONAMY.........."
Nie wiedziałem, że są kibice Zawiszy, którzy wstydzą się Bydgoszczy. Wychodzi, że nie jesteś nikim z IVki- bo oni się swojego miasta nie wstydzą.

Tak jak w życiu - prawda leży po środku, a błędy są po obu stronach. Oczywiście napiszesz, że literówka. ;)
JAGIELLONII

P.S. Sorry za zaśmiecanie forum, ale nie mogłem się powstrzymać.

Darth Kabut

#192 Post autor: Darth Kabut » 27 wrz 2006, o 05:46

TALON SPIERDALAJ I NIE SIEJ ZAMĘTU!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#193 Post autor: 19r20 » 27 wrz 2006, o 08:44

ktoś tam pisze że po błędach Paśnika padły barmki w meczu z Łomżą - co jak co ale przy tych bramkach nie miał szans
ja mogę wymienić kilka-kilkanaście bardzo dużych błędów Paśnika po których padały bramki lub cudem nie padały

Paśnik na przedpolu jest bardzo niepewny, ale napewno się stara

ja byłbym za tym aby bronił Nowak - bo uważam go za lepszego bramkarza ale ja moge sobie tylko tak uważać

pewnie będie bronić Paśnik, wielu z nas będzie blisko zawału, ale jak wygramy to będzie bal!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#194 Post autor: L.G » 27 wrz 2006, o 08:51

A tak wyglądo "wielki wódz" hydrohoolsow:

Obrazek

Jaki śliczny stroj plemienny czirokezow, na szyi gustowny medalion o znaczeniu sakralnym, medalion podarowany jego dziadkowi przez blade twarze tuż po ich przybicu do brzegow Nowego Amsterdamu.

niy dojść że klub maximum perwesion, to jeszcze oglądacze total hardcore :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: spyru » 27 wrz 2006, o 09:01

Nie pozostaje nam nic innego jak przyjść tłumnie na Cichą i dać na trybunach z siebie wszystko. Obawiam sie natomiast troche o tą zasraną transmisje. Bo jak znam życie to znajdą sie i tacy którzy zamiast wydać 10 zł na bilet, kupią sobie 4 browary i obejrzą mecz w tv, a potem na forum napiszą jacy to oni oddani klubowi nie są.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ