RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Merol

#121 Post autor: Merol » 25 wrz 2006, o 21:45

Zawisza jest liderem ma 4 punkty przewagi nad nami :(

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#122 Post autor: Simone » 25 wrz 2006, o 21:49

jezeli mamy spore rezerwy do 7.5 tys to polowa ligi tnie w chooja z frekwencja .

Wystarczy porownac wizualnie nasze niby 5.5 tys i tyle samo innych klubow

Wydaje mi sie ze jednak wyliczenia klubu sa bledne

Zreszta wystarczy sobie wyobrazic jakby przyszlo 2 razy tyle co chodzi ostatnio Przeciez nie byloby gdzie szpilki wlozyc a to "tylko" 11 tys

Szkoda ze to tak wyglada bo jednak sponsorzy patrza na frekwencje a my strzelamy sobie samoboja

Poprosze kolowrotki jak one wykaza tak malo jak pisza to sie z tym pogodze

malyZarzecze

#123 Post autor: malyZarzecze » 25 wrz 2006, o 21:52

ejj chopcy kiedy jest wkoncu ten spzil w niedizele czy w sobote?? dzieki za odpopwiedzi !!

arcio
Kontakt:

#124 Post autor: arcio » 25 wrz 2006, o 22:06

Simone pisze:jezeli mamy spore rezerwy do 7.5 tys to polowa ligi tnie w chooja z frekwencja .

Zreszta wystarczy sobie wyobrazic jakby przyszlo 2 razy tyle co chodzi ostatnio Przeciez nie byloby gdzie szpilki wlozyc a to "tylko" 11 tys

Szkoda ze to tak wyglada bo jednak sponsorzy patrza na frekwencje a my strzelamy sobie samoboja

w klubie wiedzą ile biletów sprzedają ;)
nie ma co gdybać - wszyscy na mecz!!
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#125 Post autor: Radvan » 25 wrz 2006, o 22:16

arcio pisze:
Simone pisze:jezeli mamy spore rezerwy do 7.5 tys to polowa ligi tnie w chooja z frekwencja .

w klubie wiedzą ile biletów sprzedają ;)
nie ma co gdybać - wszyscy na mecz!!
a ile jeszcze ludzi wlazi bez biletow okradajac KLUB

bajtel_R

#126 Post autor: bajtel_R » 25 wrz 2006, o 22:18

Bydzie niespodzianka j Ruch wygro a Jaga przegro :D Wtedy Jadze ucieknemy na 4 ptk a do Hydro bydzie nom brakowac 1

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#127 Post autor: Simone » 25 wrz 2006, o 22:24

To nie bedzie niespodzianka tylko normalna kolej rzeczy :smoke:

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#128 Post autor: MkF » 25 wrz 2006, o 23:08

arcio - czy w klubie zdaja sobie sprawe ze moze na hydro biletow braknac :lol: ?

kerio

#129 Post autor: kerio » 25 wrz 2006, o 23:12

Merol pisze:Zawisza jest liderem ma 4 punkty przewagi nad nami :(
No tóz właśnie bez to trza z nimi wygrać.

dziany83
Kontakt:

#130 Post autor: dziany83 » 25 wrz 2006, o 23:16

klub zaniza frekwencja w tym sezonie nie wiem jaki maja w tym interes
ARCIO przeczytac uwaznie co napisal GERHAT tak z 5 razy i skoncz cisnac te bzdury ile klub sprzedal biletow
ta godka o biletach, liczbie widzow robi sie nudna nie wiem ile klub sprzedaje biletow ale widze ile jest ludzi na stadionie takze Twoje argumenty do mnie nie trafiaja na paru stadionach sie bylo i widzialem ile bylo ludzi a ile pisalo pozniej w mediach
i odpowiedz mi na jedno pytanie dlaczego po meczu z odra pisalo na stronie ze bylo 6 tys a pozniej jak sie larmo zrobilo ze bylo o wiele wiecej napisaliscie 7 tys ?? doliczyliscie sie 1 tys bieltow wiecej ??
a na koniec tak bede sie dopie... do podawania frekwencji dopoki nie bedzie tak jak trzeba :D

Buger

#131 Post autor: Buger » 25 wrz 2006, o 23:17

Jak hydro zoboczy sie 10 kola ludu na trybunach to sie obali juz na tym boisku ^^ Tam przlazi u nich garstka chopa w porownaniu z tym co u nos jest:] Wiec wszyscy na szpila w sobota, nie schlac mi sie jak to bylo z łomża:P, mo byc pikny doping, pikno gra, pikne widowisko i pikno radosc ze zwyciestwa nad hydrostworem !!!

!HKS!

evn
Kontakt:

#132 Post autor: evn » 25 wrz 2006, o 23:19

Merol pisze:Jak myślicie, Wygramy ? :P
Chopie kibic nie godo z kim gro ino godo ze wygromy.. :D
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#133 Post autor: arcio » 25 wrz 2006, o 23:35

@Mkf
jutro zapytam ;)

@dziany83
bzdury to wypisują ludzie że było na jakimś meczu 8 czy 9 tyś :)
napisza jeszcze roz ale juz po roz ostatni o frekwencji: nasz klub jest w rękach prywatnych
jak wytłumaczysz właścicielowi że na stadionie jest 8 tyś a sprzedanych biletów 4 tyś?
myślisz że klub zaniżo frekwencja?? powiedz mi po co? w jakim celu?
ja zawsze ide po meczu sie pytać ile mamy sprzedanych biletów i z tego wyliczamy ilość widzów
myslisz że ktoś wpuszczo za darmo? to znaczy że ciulo klub!!! (nie licze sektora rodzinnego oczywiście)

a to że "dopisalem" ten tysiąc kiedyś tam to z powodu właśnie liczenia na oko
ja nie opieram się już na liczeniu "na oko" tylko na faktach - i myslisz że sie nie wadziłem już o to ile podawać?
ARCIO przeczytac uwaznie co napisal GERHAT tak z 5 razy i skoncz cisnac te bzdury ile klub sprzedal biletow
jeżeli mówisz o tekście po EDYCJI by GERHAT to sie z nim zgadzam - frekwencja a liczba sprzedanych biletow to dwie zupełnie inne sprawy!!!
my staramy się zawsze podac przybliżoną ilość widzów na naszym stadionie czyli frenkwecję na podstawie liczby sprzedanych biletów

skończmy juz pi***olić o liczbie widzów - liczy się jedno że na nasz stadion przychodzi coraz więcej ludzi i z tego się cieszmy
ja wierze ze na Zawiszy (2) Bydgoszcz będzie fulllllll

(ps - jeżeli to ode mnie by miało zależeć to na każdym meczu pisze 10tyś ;) )
nigdy nie jest za późno

talon

#134 Post autor: talon » 25 wrz 2006, o 23:43

buger23 pisze:Jak hydro zoboczy sie 10 kola ludu na trybunach to sie obali juz na tym boisku ^^ Tam przlazi u nich garstka chopa w porownaniu z tym co u nos jest:] Wiec wszyscy na szpila w sobota, nie schlac mi sie jak to bylo z łomża:P, mo byc pikny doping, pikno gra, pikne widowisko i pikno radosc ze zwyciestwa nad hydrostworem !!!

!HKS!
Nie wiem ile przychodzi w Chorzowie, ale pewnie sporo. Realna srednia w bydzi to 4tys. Oczywiscie doping jest w powijakach, ale licze, ze zmieni sie to natychmiast po pojednaniu srodowiska pilkarskiego.

Bedzie jakas kamera? Chcialbym zobaczyc jakies bramki itp.

P.S. Stawiam, ze Jaga nie zrobi 3pkt w tej kolejce.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#135 Post autor: uRodzony na sektoRze » 25 wrz 2006, o 23:50

talon pisze:Realna srednia w bydzi to 4tys. Oczywiscie doping jest w powijakach, ale licze, ze zmieni sie to natychmiast po pojednaniu srodowiska pilkarskiego.
A ja licze ze kibice tej prawdziwej Zawiszy was wyłapią i wytepią...
talon pisze:Bedzie jakas kamera? Chcialbym zobaczyc jakies bramki itp.
Dla ciebie nie będzie bo jestes przykładem hydro-ścierwa które mozna kupić za pieniadze.

ZAWISZA JEST JEDEN! IV-LIGOWY!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

ODPOWIEDZ