RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
rem34

#91 Post autor: rem34 » 25 wrz 2006, o 15:03

witam
wiadomo ze czym wiekasza frekwencja
tym wieksze zagrozenie zs strony "niedzielnych
kibicow" ze tak ich pozwola sobie nazwac.
dla mnie nie zroumiale jest jak koles na***any
moze sie dostac na stadion.
przeciesz od tego jest ochrona na bramie zeby takiego jednego z drugim nie wpuscic
przeciesz za to dostaja kasa.
i to jest najwieksze zagrozenie na najblizsze mecze,
bo hydrostwory napewno kzado taka okazje bydom chcieli wykorzystac.
a sdziowie w polsce to kur... i s....... .
tak zeby my sie potem nie zdziwlil.
PS. mom nadzieja ,ze Wlecial wie co robi
chodzi mi o pozycja bramki.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#92 Post autor: SzaRlin » 25 wrz 2006, o 15:03

Scypion pisze:Styknie, ze niy bydom na bramach puszczac napranych i szlus...nawet taki przepis chyba jest.
z tym ze w Polsce to je chyba martwy przepis :?
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

aju
Kontakt:

#93 Post autor: aju » 25 wrz 2006, o 15:41

Wszyscy wlazic na sektory a nie stac na koronie!!!! trza zapelnic przestrzen miedzy 7 a 10 !!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!

talon

#94 Post autor: talon » 25 wrz 2006, o 16:54

Ktos napisal, ze Zawisza nie gra efyktywnie tylko efektownie. Ciekawe skad taka wiedza;) Wystarczy spojrzec na tabele, punkty, bramki itp W rzeczywistosci jest tak:

- u siebie gra bardzo efektownie i efektywnie. (polecam linki do skrotow i bramek)
- na wyjazdach bywa roznie, czasem szczesliwie, ale za to bardzo efektywnie (same zwyciestwa)

Spotkanie z Ruchem to nasz najtrudniejszy mecz rundy i nie ukrywam, ze obawiam sie o wynik. Jednak obawialem sie takze Jagi, a wiekszych problemow nie mielismy, wiec wierze w moj zespol. Pilka to pilka i wszystko mozliwe. Miklosik strzela tak z wolnych, ze jestem dobrej mysli. Niestety naszym duzym oslabieniem jest brak Klatta.

Co do plakatu - zabawny. Jak ktos nie interesuje sie zbytnio pilka to moze nie wiedziec o co chodzi z hydro;) ale to w koncu Wasz plakat nie moj i nie robi mi roznicy co tam napiszecie. Tym bardziej, ze Hydro nie jest obecnie sponsorem Zawiszy. Obecnie sponsorem jest wlasciciel grupy PBG.

Na Zawisze chodze od 20 lat, a teraz chodze na II i IV lige. Kibicuje obu zespolom i mam przyjaciol wsrod kibicow obu druzyn. Wierze w porozumienie miedzy druzynami i polaczenie. Dwa razy bylo juz bardzo blisko i prawie otwieralem szampana.... Wiekszosc kibicow pilki w Bydgoszczy nadal w to wierzy. Niestety w Polsce wszedzie trudno o porozumienia. Zwlaszcza, jesli ktos mialby stracic swoje wplywy, a tak byloby zarowno w w II i IV lidze.

Bedzie tylko jeden Zawisza w Bydgoszczy!

Panewniki
Kontakt:

#95 Post autor: Panewniki » 25 wrz 2006, o 16:56

ZAWISZA JEST JEDNA-IV LIGOWA :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#96 Post autor: Anmael » 25 wrz 2006, o 17:19

Panewniki pisze:ZAWISZA JEST JEDNA-IV LIGOWA :wink:
ino ze Zawisza to ON a nie ONA :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Panewniki
Kontakt:

#97 Post autor: Panewniki » 25 wrz 2006, o 17:23

Anmael pisze:
Panewniki pisze:ZAWISZA JEST JEDNA-IV LIGOWA :wink:
ino ze Zawisza to ON a nie ONA :wink:
To tak z rozpedu bo po szkole niy mom sil na myslenie :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#98 Post autor: slavo » 25 wrz 2006, o 17:23

talon pisze:Ktos napisal, ze Zawisza nie gra efyktywnie tylko efektownie. Ciekawe skad taka wiedza;) Wystarczy spojrzec na tabele, punkty, bramki itp W rzeczywistosci jest tak:

- u siebie gra bardzo efektownie i efektywnie. (polecam linki do skrotow i bramek)
- na wyjazdach bywa roznie, czasem szczesliwie, ale za to bardzo efektywnie (same zwyciestwa)

Spotkanie z Ruchem to nasz najtrudniejszy mecz rundy i nie ukrywam, ze obawiam sie o wynik. Jednak obawialem sie takze Jagi, a wiekszych problemow nie mielismy, wiec wierze w moj zespol. Pilka to pilka i wszystko mozliwe. Miklosik strzela tak z wolnych, ze jestem dobrej mysli. Niestety naszym duzym oslabieniem jest brak Klatta.

Co do plakatu - zabawny. Jak ktos nie interesuje sie zbytnio pilka to moze nie wiedziec o co chodzi z hydro;) ale to w koncu Wasz plakat nie moj i nie robi mi roznicy co tam napiszecie. Tym bardziej, ze Hydro nie jest obecnie sponsorem Zawiszy. Obecnie sponsorem jest wlasciciel grupy PBG.

Na Zawisze chodze od 20 lat, a teraz chodze na II i IV lige. Kibicuje obu zespolom i mam przyjaciol wsrod kibicow obu druzyn. Wierze w porozumienie miedzy druzynami i polaczenie. Dwa razy bylo juz bardzo blisko i prawie otwieralem szampana.... Wiekszosc kibicow pilki w Bydgoszczy nadal w to wierzy. Niestety w Polsce wszedzie trudno o porozumienia. Zwlaszcza, jesli ktos mialby stracic swoje wplywy, a tak byloby zarowno w w II i IV lidze.

Bedzie tylko jeden Zawisza w Bydgoszczy!
dwa słowa : spadaj sprzedawczyku :!:

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#99 Post autor: ruchowiec71 » 25 wrz 2006, o 17:43

To w sumie bedzie sprawdzian naszych możliwosci
A mam nadzieje ze nie beda grac w niedziele o 14:30 tylko w sobote wieczorem. Musza grac przy swiatłach a wtedy my zmiażdzymy ich dopingiem :))))))
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

bogas1985

#100 Post autor: bogas1985 » 25 wrz 2006, o 17:44

tak prawde mowiac to ten IV-ligowy Zawisza to nic innego jak KP Konin (stary Gornik czy Aluminum). Kiedys wlasciciel KP Konin przeniosl zespol do Bydgoszczy i nazwal go Zawisza. Tylko ze druzyna nie grqala dobrze i spadal z II do IV ligi. Jesli mamy sie czepiac Hydro to przynajmniej robmy to w rownym stopniu..
Prawdziwy Zawisza (przynajmniej sekcja pilki noznej) zostala rozwiazana bodaj w roku 2000

Co do tej efektywnosci to ja to pisalem...widzialem skroty meczow Bydgoszczy i poza Miklosikiem i Sotiroviciem specjalnie nikt sie nie wyroznia.

bogas1985

#101 Post autor: bogas1985 » 25 wrz 2006, o 17:58

tak prawde mowiac to ten IV-ligowy Zawisza to nic innego jak KP Konin (stary Gornik czy Aluminum). Kiedys wlasciciel KP Konin przeniosl zespol do Bydgoszczy i nazwal go Zawisza. Tylko ze druzyna nie grqala dobrze i spadal z II do IV ligi. Jesli mamy sie czepiac Hydro to przynajmniej robmy to w rownym stopniu..
Prawdziwy Zawisza (przynajmniej sekcja pilki noznej) zostala rozwiazana bodaj w roku 2000

Co do tej efektywnosci to ja to pisalem...widzialem skroty meczow Bydgoszczy i poza Miklosikiem i Sotiroviciem specjalnie nikt sie nie wyroznia

http://www.livesports.webpark.pl/live.htm
Panowie juz sklady podali ;)
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2006, o 19:24 przez bogas1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#102 Post autor: Rolik » 25 wrz 2006, o 18:31

wch Paśnik :roll: trudno ale Misiura od poczontku :?: Lepszy je Miki i Pepe :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: gerhat » 25 wrz 2006, o 19:05

19r20 pisze: a co do ludzi z forum to proponuję aby każdemu który gada ze będziemy grać z "Zawiszą Bydgoszcz" dawać ostrzeżenia a dla upartych bany...
:lol: :lol: :lol:
dla przykładu powinieneś poprosic o ostrzeżenie dla siebie wymieniając ta zakazano nazwa, skoro za coś takiego chcesz innym dowac ostrzeżenia i bany to ni powinno byc ci żol wziąść tez jedno na siebie za ta błahostka

arcio
Kontakt:

#104 Post autor: arcio » 25 wrz 2006, o 19:55

organizacyjnie przypomnie co by niektóe gorące głowy uspokoić
nasz stadion jest dopuszczony na 7,500 ludzi więc jak może być 10000?
znowu się maja do***rdolić do Ruchu za jakieś techniczne sprawy?

biletów więc będzie "tylko" ponad 7 tyś
z tego co sie teraz dowiedziałem planowana jest PRZEDSPRZEDAŻ JUZ W PIĄTEK
szczegóły jutro
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#105 Post autor: Simone » 25 wrz 2006, o 20:00

no to moze byc problem ...

A jak przyjdzie zalozmy 12 tys to co 5 tys zostanie przed stadionem ? No niezle "jaja" by byly

Az tak wysoka liczba jest malo prawdopodobna ale naprawde duzo osob wybiera sie na ten mecz

ODPOWIEDZ