Jest już piwo Niebieskie!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#241 Post autor: ch-R » 19 wrz 2006, o 09:04

szwajcu pisze:hmmm ja narazie nie spotkałem sie z niebieskim które by było metne i niedobre, musiało Ci sie trafić jedno felerne :wink:
no moze bylo felerne ale jo juz spotkol sie z taka opinia ze jest metne i nie dobre wiec moze co trzecie jest felerne ? a moze ktos w tym browarze robi nam na zlosc jakis ksg :lol:

w kazdym razie jo i tak byda pic te piwko po mimo tego incydentu :D

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#242 Post autor: AdiC » 19 wrz 2006, o 09:42

Kiedyś ilosć piany zależała od wlonego ludwika do beczki :-)
Tak swojom drogą to ciekawe wiela tego piwa już udało się sprzedać w ostatnim miesiącu.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Nikiszowiec
Kontakt:

#243 Post autor: Nikiszowiec » 20 wrz 2006, o 10:52

Esiu. pisze:
urodzony na sektorze pisze:Dokładnie, owy gadżet nie mógłby kosztowac wiecej niż zysk jaki ma klub z 20 piw, wiec bez sensu. Moznaby za to zrobic konkurs - który fan-club zbierze wiecej kilogramów kapsli i w nagrode .. hmmm ... darmowy wyjazd dla kazdego z tego FC :twisted: Tylko gorzej gdyby wygrał jakis liczny fan club (a byłoby to mozliwe) i połowa pojechałaby za friko :wink:

Jak wygrają Świony to ktoś sie nie wybuli za tyn wyjazd :D

mikołow by wygRoł bezkonkuRencyjnie :roll: 8)

pozatym tak mało propozycja, na kolejnym turnieju kibicow w bala chyba nie cza godac o jaki bRowaR wpisowego sie zakłodac :?: :wink: to samo miedzy dzielnicami jak grajom szpil o kista piwska, pozdRo
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Ewuś

#244 Post autor: Ewuś » 22 wrz 2006, o 10:06

aaa tam niekerzy narzekają aż przykro paczeć :P kożde piwo jest richtich inne w smaku ale mi to nie przeszkadzo ;) roz ino mi sie trefło jakieś kwaśne a tak to gitaRka :]

olsen12

#245 Post autor: olsen12 » 22 wrz 2006, o 14:49

piwko nie specjalne, a mozna sie tego bylo spodziewac, i do tego jeszcze ta grafika, dla mnie tak na 3 z minusem

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#246 Post autor: Goscioo » 22 wrz 2006, o 14:54

pewnie duzo osob kupilo je ino na sprobowanie i wiecej go nie bydzie pic,
som zech widziol ze duzo osob przed spzilem z Polonia W. kupowalo jakies inne gorcki ale jo zawsze jak byda miol okazja to sie kupia kilka niebiskich w koncu czesc kasy z neigo idzie na nosz kochany Klub a samo piwo nie jets takie zle, zwlaszcza jak jest odpowiednio schlodzone :wink:

HBSiwy
Kontakt:

#247 Post autor: HBSiwy » 23 wrz 2006, o 14:35

Wczoraj i do mnie dojechalo NIEBIESKIE:-)))
Wiec wsadzilem piwko do lodowki i schlodzilem tak jak tutaj mowiono i.............po pierwszym lyku sie troche
zawiodlem ale nastepne byly juz ok. :D :D :D

Browar nie nalezy napewno do wspanialych ale napic sie mozna.Druga sprawa etykieta (krzywo naklejona i ta grafika).
Jak smakowol by wom chleb zapakowany w miechu na kartofle. :D
Zostalo mi jeszcze pare butelek i mam nadzieje ze po meczu z Lomza bedzie mi duzo lepiej smakowalo jak wczoraj.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Darek

#248 Post autor: Darek » 24 wrz 2006, o 12:29

chorzowskaR napisał:
Panowie mom pytanie bo w niedziela zech se kupil dwa te piwka w sklepie na rogu Hajduckiej i Kordeckiego , jedno zech obalil zaroz jak zech przyszol do dom i co mnie przerazilo - piwo mętne niedobre w smaku i tak w ogóle nie przypominalo smaku piwa ,potem stwierdzilech ze chyba takie one jest i otwierom nastepne a te nastepne zupelnie inne czysto krystaliczne dobre w smaku i ladnie sie pieniace i tu moje pytanie czy ktos juz miol taki przypadek z tym piwem ?

Kumpel mioł ten sam przypadek i też kupował na hajduckiej ,mi sie to narazie nie przytrafiło choc nie kupuja na Hajduckiej moze przez to? :) .Pozdrawiam

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#249 Post autor: vinc84 » 24 wrz 2006, o 13:15

Darek chyba mosz recht, jo miol to samo wczorej przed szpilem
GŮRNY ŚLŮNSK

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#250 Post autor: uRodzony na sektoRze » 24 wrz 2006, o 17:10

Skoro już wyszło to piwo to powinien także wyjść "Niebieski Alcazelcer" :wink: Przydałby mi sie teraz...

Hej Niebieskie ole
:pijaki:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Pavlique
Kontakt:

#251 Post autor: Pavlique » 24 wrz 2006, o 17:26

Jo by woloł coby wyszła np niybiesko gorzołka... mogła by sie nazywać NIEBIESKI LIDER :wink:
abo tako Finlandia bogłany sie przołonacyć na NIEBIESKA!!!
I'm a man who walks alone

evn
Kontakt:

#252 Post autor: evn » 24 wrz 2006, o 18:17

Niebieskie cygarety :)
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#253 Post autor: Grzegorz » 24 wrz 2006, o 19:38

Co do piwka to powiem tyle - jest średnie.

I może to zabrzmi głupio ale ja bym wolał zeby nasz klub nie kojarzył się z kiepskim piwem.
Bo i tak zarabia na tym browar, a klub tylko grosze, a wizerunek rozmienia się na drobne właśnie ...

gizm
Kontakt:

#254 Post autor: gizm » 24 wrz 2006, o 20:20

jak wom niy wlajzi te piwo to sie walnijcie pora innych na poczontek a po 5 i tak juz wszystko jak siuski smakuje i wlajzi :wink: :lol:

wazno jest faze i to sie liczy :wink:

wto pije Niebieskie wspomogo klub i to sie liczy a niy tam krytykowac nasze piwo
jak w tym przislowiu "do swojego gniazda sie niysro "
chca wspomoc klub to niy pacza czi mi to inno troch smakuje albo wcale

Nasze piwo jest najlepsze bo jest Niebieskie i moze ze jest Niybieskie mo trocha inny smak
tak jak nasza krew jest tyz Niybiesko ( Krolewsko Rasa :wink: ) i besto somy troch inksze zato najlepsze:wink:

a delektowac to sie mozecie Zlotym Barzantym

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#255 Post autor: amra » 24 wrz 2006, o 20:20

Niy kupujcie piwa na Hajduckiej/Kordeckiego bo tam jest ciągle skwaśniałe i myntne onme je chyba przi hajcongu czimiom ostatnio nawet żech sie z niom wadzioł, kaj indziej jest ok ino tam syf.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ODPOWIEDZ