Myśle iż na ten mecz i na mecz z Jagielonią powinna być pełna mobilizacja. Z tego względu iż to są dwa bardzo ważne mecze z liderem i Jagą która depcze nam po piętach. Oczywiście każdy mecz w lidze jest ważny ale szczególnie w tych dwóch meczach będzie potrzebny Naszym piłkarzom bardzo dobry doping bo przyjdzie im się zmierzyć nie z byle jakimi rywalami. Ja wiem i Wy wiecie że w tej rundzie doping na meczach Naszej drużyny kiedy nie raz już źle szło, kiedy przgrywaliśmy pomógł Naszym uwierzyć w zwycięstwo. Mam nadzieje, że ludzie zwłaszcza młodzi którzy siedzą w domu nie mają co robić pomogą plakatować albo chociaż wydrukują ze 5 plakatów i porozwieszają w swoich dzielnicach i miastach. Ja już przygotowuje plakaty które za niedługo się pojawią na forum. Pisze to do tych którzy dawno już nie byli na meczach RUCHU albo do tych co po raz pierwszy będą jechać bo stali bywalcy tak czy inaczej byli i będą. Na trybunach panuje wspaniała atmosfera, emocji nie brakuje. Mam nadzieje że będzie NAS conajmniej 10 000 i zrobimy w koncu jeden wielki młyn.
DLATEGO KAŻDY KIBIC RUCHU NIEWAŻNE Z JAKIEGO MIASTA, KTÓRY MA CZAS POWINIEN SIĘ NA TYCH MECZACH ZJAWIĆ.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2006, o 23:05 przez
Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.