£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Faniol
Kontakt:

#196 Post autor: Faniol » 23 wrz 2006, o 22:53

PhAnToM pisze:3 pkty momy!! a co do tych co wyskoczyli zas na boisko to nie mom slow :/ nojlepi bydzie postawic poru chopa przi plotku zeby nie pozwolali wlazic tym nacpanym abo najebanym na boisko bo zas sie skonczy to nieciekawie :/ ale chopcow takich szerszych co bydom miec do nich respekt. pozdRo

p.s dzis zech osiagnol 2gi stan przedzawałowy, 1szy był ze KSZOkami :/
Dziesona jest niebezpieczna bo tego tłumu nikt nie kontroluje. Jak tak dalej pójdzie to niestety zarząd postawi tam wysoki płot a to dla dziesiony będzie porażka. Na dziesinę trafiło mnóstwo oszołomów, którzy na siódemie już dawno dostali by po ryju za głupie wybryki

Co do meczu to nie rozumię eksperymentów Wleciała z obroną i jego nieograniczonej miłości do Paśnika

Mik20
Kontakt:

#197 Post autor: Mik20 » 23 wrz 2006, o 23:02

Co do szpilu to mysle ze wszystko jak zawsze ok tylko Pasnik na wymiana NOWAK wracaj!!!! a mnie coraz bardziej dziwi dlaczego wszyscy z mlyna przelaza na 10 ? bylem dzis na 10 szkot zrobil furora :lol: :lol: i heh te osoby co tam prowadzic probowaly doping to je zyciowa porazka jeden stary na***any gosc 2 na***any bez zebow na przedzie a 3 z brodka mnie kompletnie rozpierdalal hehehe ale coz PozdRo dla nich :D
LICZA SIE 3 pkt i co raz blizej do 1 ligi. NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY .............

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#198 Post autor: Rejon » 23 wrz 2006, o 23:03

hmm Paśnik (od dziś poddowom pod dyskusjo dlo Niego Ksywa Jerry :wink: ) w sumie mioł z 2, 3 błyndy w miara poważne ale tora niy zmaścioł, zacisła obrona, noprzód im citnoł chop i sie mogl pytać tormana kaj szczylać, drugo tyn wyskoczył za pleców, nie umia sie spomniec chyba Barana i dupnął kepka z 4 metrów,nie do chycenio, w sumie Nasze szybkościowo przegrywali, ale ogólnie kondycyjnie byli lepsze, uostatnie 15 min ino Ruch groł tak jak nos przizwyczaili, b. dobro zmiana Domżalski fajnie targoł lewym skrzidłym,tak co jeszcze...emocji wiyncy jak za 3 uostatnie szpile, ambitnie tyż Sokół oczywiście Grzyb hmmmm Misiura jakos mie nei przekonuje, choc tora ciepnoł, ale wciś to z metra tyz bych umioł :wink:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

slavo
Kontakt:

#199 Post autor: slavo » 23 wrz 2006, o 23:04

Taka mała ciekawostka statystyczna - w zeszłym roku po całej rundzie jesiennej mieliśmy mniej o 2 pkt.
:-)

salas
Kontakt:

#200 Post autor: salas » 23 wrz 2006, o 23:05

slavo bo my teroz idemy na AWANS ;-D
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Panewniki
Kontakt:

#201 Post autor: Panewniki » 23 wrz 2006, o 23:05

A tak off top.....O co sie zas ciulali na 10 :?:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#202 Post autor: slavo » 23 wrz 2006, o 23:07

salas pisze:slavo bo my teroz idemy na AWANS ;-D
a kiedyś nie szliśmy ? :wink:

salas
Kontakt:

#203 Post autor: salas » 23 wrz 2006, o 23:09

ja szlismy jak byl sibik ;-D
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

slavo
Kontakt:

#204 Post autor: slavo » 23 wrz 2006, o 23:10

salas pisze:ja szlismy jak byl sibik ;-D
a co, może nie było takich założeń ? reprezentant :roll:

Niebieska
Kontakt:

#205 Post autor: Niebieska » 23 wrz 2006, o 23:14

Nareszcie .....................

znów byłam na meczu.

Wahałam się do ostatniej chwili, ale przed 18 podjęłam męską decyzję, zadzwoniłam po mamę, koszulka, szal i w drogę.

Najbardziej bałam się tego, że jak wreszcie pójdę to przegramy i będzie na mnie ;-) - o mały włos bym wykrakała.

Jak na pierwszy raz po takiej przerwie to emocji było aż nadto, powiem szczerze odwykłam, jednak relaje w internecie są duuuuuużo spokojniejsze. Cudowna atmosfera, nerwy, szybsze bicie serca, najpierw radość, potem smutek i zwątpienie, znów światełko nadziei i wybuch radości, gra do końca, o czym niedawno można było marzyć i co najbardziej cieszy, może nie porywająca, może nawet słaba ale 3 punkty zdobyte, a to jest w tym wszystkim najważniejsze. Nie zawsze można wygrywać różnicą kilku goli i nie zawsze gra idzie jak z nut, ważne, że czy idzie lepiej czy gorzej punkty zdobywamy, nareszcie ta drużyna ma wolę walki i charakter i nie chowa głowy w pisek jak wydarzenia na boisku przybierają niekorzystny obrót. No i nareszcie ma stanowczego trenera, który wie jaki jest cel i wszystko wskazuje na to, że wie jak go zdobyć.

Mam nadzieję, że w niedzielę też uda mi się być na meczu, ale narazie cieszę się tym dzisiejszym bo brakowało mi tego jak powietrza. Teraz lżej mi się oddycha ;-)
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

baxsio
Kontakt:

#206 Post autor: baxsio » 23 wrz 2006, o 23:15

@Panewniki chodzilo o to zeby jednymu najebanemu wytlumaczyc zeby nie probowol wylazic za plot.Nie chiol gosciu zrozumiec to chyba dostol z liscia..
Pozdro
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

NemQ
Kontakt:

#207 Post autor: NemQ » 23 wrz 2006, o 23:17

Mecz - horror z dobrym zakonczeniem. Pasnik na lawe, Nowaka czas. Dajcie mi tego gorola z lomzy co sie cieszyl z tej drugiej bramy to go za***ia ! Wodzislaw Slaski zawsze z RUCHEM !!!

Bykowina1920

#208 Post autor: Bykowina1920 » 23 wrz 2006, o 23:17

BRawo Ruch Niebiescyyyyyyyy 3pkt 8) ten hu* z Lomzy co sie tak cieszyl co przyleciol pod 10 hu** yno za***ac wkoncy byl u siebie :evil: :) buahaha dobrze na 10 sionie ze szybko ta sytuacja go synek wyskoczyl i odrazu musiol kapitulowac spowrotem na sektor bRawa dla tego co go zaro zjebol za te przeskoczenie :!: :!: 8) :lol: :D do Zawiszy wygRamy wygRamy 8) :lol:

dzezmenRTS

#209 Post autor: dzezmenRTS » 23 wrz 2006, o 23:20

Brawo niebiescy.1 liga 1 liga Ruch Chorzów.

Widzew&Ruch Jest Nas Dwóch

termin

#210 Post autor: termin » 23 wrz 2006, o 23:20

Bykowina1920 pisze:BRawo Ruch Niebiescyyyyyyyy 3pkt 8) ten hu* z Lomzy co sie tak cieszyl co przyleciol pod 10 hu** yno za***ac wkoncy byl u siebie :evil: :) buahaha dobrze na 10 sionie ze szybko ta sytuacja go synek wyskoczyl i odrazu musiol kapitulowac spowrotem na sektor bRawa dla tego co go zaro zjebol za te przeskoczenie :!: :!: 8) :lol: :D do Zawiszy wygRamy wygRamy 8) :lol:
hehe dobre to bylo...koles wjednej rynce małe dziecko a drugom rynkom go szarpoł... :lol:

ODPOWIEDZ