£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
pewnie scenariusz bedzie podobny do meczu z Miedzia, szczegolnie po tym co zrobilismy z Polonia, wbrew pozorom kolejny ciezki mecz, ktory trzeba wygrac, ale watpie zeby nasi pilkarze zlekcewazyli rywala, a jak bedie ciezko szlo to ich pociagniemy dopingiem i cos strzela
ciekawe kto bedzie bronil

ciekawe kto bedzie bronil
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kozdy szpil jest cięzki ! jesli liczymy na awans to do kozdego szpilu cza podlazic z takim samym nastawieniem...czyli: nielekcewarzyc przeciwnika, grac do konca, nieodpuszczac, grac agresywnie . itd,itp..wbrew pozorom kolejny ciezki mecz
a My musimy pomogac im w tym GŁOŚNYM I KULTURALNYM DOPINGIEM NA KOŻDYM SZPILU !!!!! :twisted: :twisted:
PROŚBA
Słuchejcie, mom prośba-jedna juz zech wrzuciol w innym tymacie ale to nic- CZY BEDZIE PRZEDPRZEDAZ BILETÓW, JESLI TAK, TO CZY W KASIE PRZY GŁÓWNYM WEJŚCIU (OD STRONY GłOWNEJ) MOZNA KUPIC BILETY NA 5, BO ZE NA GŁÓWNA I RODZINNY TO WIYM.
A teraz jeszcze jedno- mam proisbe do stalych bywalcow- otoz na mecz wyciagnolem jednego z czlonkow rodziny, ktory na Ruch bylo hoho albo wogole nigdy. I chcialbym, zby byl zadowolony, wiecie, dobra atmosfera. I zeby nie bylo wiekszego hamstwa, w miare spokojnie. Jakbyscie mogli wskazac ktory sektor pasuje do tych kryteriow: 5, 1 czy głowna. I uzasadnic wybor, a nie napisac: "przyjdz tu i tu bo jest fajnie". Takie coś to bez sensu jest i mnie nie satysfakcjonuje
.Ok? Z góry dzieki za odpowiedz. PozdRo i naRka. 
A teraz jeszcze jedno- mam proisbe do stalych bywalcow- otoz na mecz wyciagnolem jednego z czlonkow rodziny, ktory na Ruch bylo hoho albo wogole nigdy. I chcialbym, zby byl zadowolony, wiecie, dobra atmosfera. I zeby nie bylo wiekszego hamstwa, w miare spokojnie. Jakbyscie mogli wskazac ktory sektor pasuje do tych kryteriow: 5, 1 czy głowna. I uzasadnic wybor, a nie napisac: "przyjdz tu i tu bo jest fajnie". Takie coś to bez sensu jest i mnie nie satysfakcjonuje

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: