Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
rumcajs_79
-
Kontakt:
wolfik pisze:Naszym sponsorem strategicznym jest Reporter i nie mamy na co narzekac. Coz bogaci nie jestesmy. Ale budzet klubu jest zabezpieczony, pensje wyplacane sa terminowo. I co wazne sponsorem jest kibic Ruchu wiec wiadomo ze zadnych zmian nazw czy innych dziwactw nie bedzie.
Pewnie, ze przydalby sie ktos dajacy wieksza kase i dzialacze na pewno prowadza jakies rozmowy i dobrze ze informuja o tym w prasie bo to buduje pozytywny wizerunek klubu i jak juz jakis sponsor podpisze umowe to wtedy bedziemy dyskutowac, narazie cieszmy sie z tego co mamy i robmy dalej swoje
:brawa:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
Patton
-
Kontakt:
Co ma byc, to bedzie - dajmy im ponegocjowac spokojnie

Ja osobiscie bym chcial cos takiego:
http://www.alchemiasa.pl/
Moze sie kiedys doczekam?

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Moim zdaniem poki ejstesmy w 2 lidze nie am za bardzo co liczyc na mocniejszego sponsora niz Reporter.
W momencie (odpukac) awansu, nie wierze ze taka marka jak Ruch nie przyciagnie nowych inwestorow.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Patton tak się złożyło że znom ta firma bardzo dobrze.
Karkosik to jeden z największych inwestorów i graczy giełdowych bodajże nr 2 w Polsce.
Facet mieszka pod Toruniem, a Huta Batory to mały kamyczek w jego portfelu.
Dobroł sobie grupa zaufanych menagerów których przerzuco ze spółki do spólki w celu wykonania okreslonej roboty.
On dzieli i łaczy firmy, maksymalnie redukuje koszty po to aby wyciagnąc te firmy na maksymalne wskaźniki ekonomiczne a potem .... korzystnie sprzedać. Napewno nie jest filantropem i nie wyłozy kasy na nic z czego nie mógłby wyciągnąć więcej kasy, chyba że jest jakimś fanatykiem futbolu, tego nie wiem ale gdyby tak było to już by mioł ze dwa kluby, w tym jeden w Anglii.
Poza tym on np. jakby mógł przerobić murawa naszego stadionu na oranżada lub pasza dla jaskółek co w rezultacie dałoby mu 100% przebicia to wiedz żeby to zrobił. Co byłoby z cherbem, barwami, nazwą nie trudno sobie wyobrazić.
Dla mnie odpada.
-
Pavlique
-
Kontakt:
Dobroł sobie grupa zaufanych menagerów których przerzuco ze spółki do spólki w celu wykonania okreslonej roboty.
On dzieli i łaczy firmy, maksymalnie redukuje koszty po to aby wyciagnąc te firmy na maksymalne wskaźniki ekonomiczne a potem .... korzystnie sprzedać. Napewno nie jest filantropem i nie wyłozy kasy na nic z czego nie mógłby wyciągnąć więcej kasy,
i o to chodzi po mojymu;
Łon mo nos wyciongnonc z dugów, i jak bydymy nojbarzij dochodowi to spzredać jeszcze komuś barzij bogatymu; pzreca to o to idzie;
Z całym szacunkiem do P. Klimka ale jest łon fanatykiem ale co s tego ze za krótkim...
W biznesie sentym,enty raczej utrudniają interesy niż im pomagają
Pozdr
I'm a man who walks alone
-
Patton
-
Kontakt:
gerhat - ale takich ludzi jest 99%. Pokaz mi zagorzalego kibica, jakim jest Klimek? Nie ma takich w naszym biznesie, wiekszosc to osoby ktore chca zarobic. A Karkosik juz ma siedzibe w Altusie, wyprowadza Hute Batory na prosta, skupuje inne spolki - wiec wie co robi. Nawet gdyby wsparl nas mala kwota, to sie uciesze. A wymyslanie, ze nasza murawe przerobi na pasze jest lekkim przegieciem.
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Jo też się będa cieszył Patton jak nos wesprze, ale moim zdaniem to jest mało prawdopodobne.
Siedziba w Altusie to jedna z jego kilku siedzib. Jego Grupa Boryszew a raczej Impexmetal mo np. siedziba w Warszawie a perła w koronie Karkosika to Huta Aluminium Konin. Drugie jego dziecko to dawna Elana Toruń teraz Elana Pet (polimery). Produkuje jeszcze farby i lakiery oraz męczki ołowiane na dolnym Sląsku.
Z tego co wiem mo chrapka na downo Huta Jedność w Siemcach o ile już jej nie kupił, albo nie kupił mu jej ktoś sprzed nosa.
Pod młotek idzie produkcja plynu borygo w Boryszewie. To jedyny produkt dla indywidualnego odbiorcy, reszta to pólprodukty których nie sprzedaje sie przez zwykło rekalma.
Do tej pory nie zainwestował w żadne kluby w Koninie, W-wie, Oławie czy Toruniu, życza żeby zrobił to w Chorzowie, ale niestety wątpia.
Pavlique - żartujesz, o to chodzi w biznesie ale nie w klubie sportowym w Polsce. Jeszcze dlugo, długo nie.
-
Pavlique
-
Kontakt:
Pavlique - żartujesz, o to chodzi w biznesie ale nie w klubie sportowym w Polsce. Jeszcze dlugo, długo nie.
pzreca my som na Ślonsku a niy w Polsce
To niestety jest tragiczne ze mosz w tym miyjscu racjo bo skuli tego jeszcze dugo dugo bydymy kopciuszkami niy yno w Europie ale i na placu w Polsce...
Pozdr...
I'm a man who walks alone
-
Patton
-
Kontakt:
Z naszych informacji wynika, że na Cichej może się pojawić duża firma telekomunikacyjna z obcym kapitałem, która obsługuje zarówno nadajniki naziemne jak i satelitarne.
Hmmm to chyba jednak jest przesada.

-
KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
32 strony i .... jest pan MaRiusz Klimek !!!!! pozdRawiom!!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
-
Harpo
... na rynek Polski wchodzi OGROMNA firma telekomunikacyjna
"P4" - to prawda, byc moze jest zainteresowana naszym Klubem..? Jesli nie, to dzialacze juz powinni sie kolo niej "zakrecic"

-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Racja. Maja zainwestowac okolo miliard dolarow w Polsce.
I ciekawostka
...W pierwszym etapie rozwoju P4 chce uruchomić blisko 2 tys. takich stacji w całej Polsce, z czego czwartą część na Śląsku...
Wiem ze to pewnie malo mozliwe zeby Ruch na tym skorzystal, ale mozna pomarzyc nie?

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Patton pisze:Z naszych informacji wynika, że na Cichej może się pojawić duża firma telekomunikacyjna z obcym kapitałem, która obsługuje zarówno nadajniki naziemne jak i satelitarne.
Hmmm to chyba jednak jest przesada.

a ja mam przeczucie, ze to moze byc bardzo prawdopodobne 8)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
slavo
-
Kontakt:
Wydaje mi się, że to słynne i tajemnicze P4 to nic innego jak przemalowana Netia Mobile.
-
Patton
-
Kontakt:
Przeciez to pisze w kazdym artykule o P4...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], KamilPøl, krzysiek... i 92 gości