Tydzień po spadku.....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ruda Śląska

Tydzień po spadku.....

#1 Post autor: Ruda Śląska » 10 cze 2003, o 11:12

Dzisiaj jest równy tydzień. Nic się prawie nie zmieniło... Dalej jakoś trudno mi uwierzyć w to co się stało....Jakie są wasze odczucia po 7 dniach???

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Konrad » 10 cze 2003, o 11:23

Kilka minut po spadku żal, łzy, totalny smutek.... Pózniej złość i wielka niechęć do ludzi (zarządu!) którzy doprowadzili mój kochany KLub do II ligi....
Po paru dniach wlała się w moje serce nadzieja, że może ten spadek był potrzebny, że gdy skompromitowani ludzie odejdą to zacznie się coś zmieniać...
Od wczoraj ręce mi opadają, czujęsię bezsilny,i szczerze wątpię, żeby na drodze pokojowej coś się w tym Lubie zmieniło na lepsze.....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Viro

#3 Post autor: Viro » 10 cze 2003, o 11:29

Konrad mam dokladnie takie same odczucia

Jr

#4 Post autor: Jr » 10 cze 2003, o 11:46

ja to powiem tekstem piosenki zespołu STAUROS

"JAKI TU SPOKUJ NA NA
NIC SIE NIEDZIEJE NA NA
WSZYSCY SIE BAWJA NANA
JAK TU SPOKUJ NA NA"

i tle w tym temacie (mój bajtel ma 7lat po spadku niechcial wyjsć na plac w koszulce Ruchu zapytałem go dalczego a on bo sie zemnie simieją Teraz już łazi)

WOJTEKK

#5 Post autor: WOJTEKK » 10 cze 2003, o 11:57

był smutek i zal ale jest WIARA I NADZIEJA na lepsze czasy,ale czy ta wiara jest tez wsród piłkarzy i u góry hmmmmm

Gość

#6 Post autor: Gość » 10 cze 2003, o 12:31

Na ten tydzien zapowiadane byly radykalne zmiany w klubie. Jak narazie byla proba zwolnienia Rogali, no i oczywiscie nowy trener. Jednak nowy trener to nie jest radykalna zmiana. Ogromne zmiany na gorze mialy myc wlasnie w tym tygodniu jednak zadnej nie bylo. Zapowiedziane jest tylko zmniejszenie zarzadu. Kiedy to nastapi??? Kiedy odejda zapowiadani zawodnicy zawodnicy??? Po co zwlekac z tymi zmianami i czekac na ostatnia chwile. Czemu to nie moglo nastapic wlasnie w tym tygodniu.

Moj odczucia w srodku tego tygodnia rozbudzily nadzieje na lepsza przyszlosc (dymisja Rogali). W poniedzialek wrocilo wszystko do normy, no procz zatrudnienia Wyrobka (chociaz to bylo wiadomo ze musimy zmienic trenera juz w polowie sezonu). Teraz dalej czuje niepewnosc i nie wiem czy zdolamy powalczyc z czolowka ligi. Czekam na dalsze posuniecia kadrowe w klubie.

DjMaciar
Kontakt:

#7 Post autor: DjMaciar » 10 cze 2003, o 13:20

Zal zostaje i lekkie wkurwienie ale co uwarzam za pozytywne to POWRUT JURKA WYROBKA na stanowisko trenera
mysle ze jego kunszt i milosc klubu przyniesie rezultat bardzo pozytywny i za rok bedzie ekstraklasa Hmmmmm....i moze jeszcze cos sie uda zdobyc ??
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Gość

#8 Post autor: Gość » 10 cze 2003, o 14:01

Na pacxzatku byl smutek zal i lzy w oczach po 5 minutach przeklinbalem na Rogale i ta 25 osobowa mafie!!!!w nocy caly czas sie budzilem i nie dowierzalem ze moj kochany Ruch bedzie gral w 2 lidze :cry: !!!
teraz jush jest lepiej ,mysle sobie ze ten spadek nam pomorze i wRaca nadzieja ze za rok napewno WROCIMY!!!!!!teraz jak cos sie zaczyna dziac w klubie (narazie malo bo malo ale cos sie dzieje )znow rodzi sie WIARA i NADZIEJA !!!!
NIEEEEEEEEEEEBIESSSSSCCY|!!!!

Mik20
Kontakt:

#9 Post autor: Mik20 » 10 cze 2003, o 15:12

Tydzien temu jeszcze wiara mnie nie opuszczala pozniej bylo to jet ku***
nie mozliwe,pare dni temu gdy przeczytalem ze Rogala sklada rezygnacje myslalem ze to juz jego koniec znow gdy wczoraj wieczorem wlaczylem kompa i przeczytalem to ze nasz zarzad odrzucil jego rezygnacje to mnie ch**szczelil no i nasz prezes widze ze ma bardzo swietnego lekarza ktory w momencie go uzdrowil (przeciez on byl zmeczony z chorowany a na szpilu z legia podobno potrzebny mu byl lekarz) dzis widze ze facet jak nowy i tryska zdrowiem. Ale zrozumialem o co lazi to bylo czyste mydlenie oczow niby rezygnuje ale wie ze go nie wywalom a kibice zobacza ze ten facet nie ma godnego zastepcy, to jest smieszne.
Jak czlowiek moze prowadzic dalej klub jezeli wczesniej zapowiedzial ze juz nie ma sily to jest chore i go osmiesza!!!
Rogala myslalem ze ty i caly zarzad macie honor ale sie bardzo i to bardzo pomylilem zero szacunku dla was :!: :!:
A tak przyokazji wiecie ilu czlonkow zarzadu bylo na zebraniu 15!!!!!
a to mialo byc takie wazne zebranie a 10 osob to olalo :!:
Trzeba sie tego calego zarzadu pozbyc jak najszybciej bo za rok zamiast 1 ligi to bedzie 3 obym sie mylil

Marcin Niebieski

#10 Post autor: Marcin Niebieski » 10 cze 2003, o 15:12

Dla mnie temat zamkniety.
Nie ma co rozpaczac, trzeba z wiara spojrzec w przyszlosc! (wiem, wiem ze to ciezko...)
Moze jednak wynikinie z tego cos dobrego. No i cieszy fakt ze Jerzy Wyrobek bedzie trenerem Niebieskich.

Bedzie dobrze panowie!!!

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#11 Post autor: THOMY » 10 cze 2003, o 19:11

powiym krotko,jo je dali wkurwiony i niywiym kej mi przyndzie!!!

zegaR

#12 Post autor: zegaR » 11 cze 2003, o 14:31

chłopaki żle się dzieje!!!!!!!naprawde żle!!!!!rogalik jest bez honoru!!!!!!wcale nie miał zamiaru odejść i sie sprytnie z tego wywinoł!!!
biedny rogalik chciał ale mu zabronili odejść:-)))))))
brak mi słów
klika panowie klika i toważystwo wzajemnej adoracji!!!!!!!!!
ehhhhhhhhhhhhhh

WOJTEKK

#13 Post autor: WOJTEKK » 11 cze 2003, o 15:11

Marcin Niebieski dokładnie temat zamkniety,kazdy na swój sposób przezywa spadek,ale juz niedługo ruszaja rozgrywki i naszym obowiazkiem jest skupic sie na dopingu i jaknajgoretszym kibicowaniu NASZEMU CHORZOWSKIEMU RUCHOWI,bo rozpaczajac pogorszymy tylko nastroje jeszcze bardziej skupmy sie na tym aby RUCH NASZ KOCZANY juz za rok był W I LIDZE

WEA_boy

!!!!!!

#14 Post autor: WEA_boy » 11 cze 2003, o 17:14

Nie ma co ubolewac nad spadkiem!!! musimy pokazac gdzie jest nasze miejsce!!!! Jak ruszy druga liga to ruszy nasz doping!!! i mam nadzieje ze nasz stadion nie bedzie swiecil pustkami i ze zaliczymy wszystkie wyjazdy... pokarzmy ze czy w 1 czy w 2 lidze RUCH ZAWSZE BEDZIE MIAL WIERNYCH KIBICOW!!!!

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: hanys1920 » 11 cze 2003, o 17:17

ja mam po 7 dniach tylko jedna refleksje jezeli rogala teraz nie ustapil to nie zrobi tego predko i podobnie caly zarzad a ta liczba obecnych dzialaczy to mnie rozjjebaliscie normalnie.mimo ze teraz nic sie nie dzieje w klubie to ten klub z dnia na dzien coraz bardziej upada.kazdy dzien w ktorym nie ma zadnych decyzji to krok do tylu jak to slusznie napisal andRe
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

ODPOWIEDZ