czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gerhat, ale ja dobrze iwem co znaczy te dwa tygodnie, bo kibicem jestem nie od dziś i nie urwałem sie z choinki, ale dlatego tym bardziej wole sobie spokojnie poczekać, szczególnie, że pisałem o tym nie ma wtym artykule żadnych konkretó wypowiedzianych przez działaczy, i śmiem twierdzić, że w wielu takich wypadkach wcześniej, gdzie też pisano o różnych możliwościach też tak było, a to nieoficjalnie, a to z naszego źródła, i włąśnie o to mi chodzioło, bo jak rozumie jak nie bedzie czegoś to kto oberwie i komu bedzie ponownie przypisywane niespełnione obietnice, bo chyba nie autorowi tekstu, tylko właśnie ludziom z naszego zarządu. I tylko o to mi chodziło.
Tak na marginesie. Nie raz mieliśmy reklamodawce z marką jak choćby Stalexport czy Generali, ale czy oni wykładali większe pieniądze od p.Klimka. Dlatego ja chyba ba5rdziej liczyłbym niż na jakąś wielką firme, czy jakiegoś milionera, właśnie na kilku ludzi jak p.Klimek i kilka firm nie koniecznie wcale jakiś gigantów i o ile wszyscy będą ciągli wózek w jedną strone i nie bedzie wzajemnych kłótni to kto wie czy nie zbudowano by równie ciekawej drużyny, a byc moze z większa stabilnością, niż gdy zdecyduje się tu wejść (oczywiście hipotetycznie) jakaś jedna wielka firma, rozproszona w rękach wielu właścicieli. która nie będzie chciała za wszelką cene osiagać super wyników sportowych, a bedzie zadowolona, ze po prostu jest o niej głośno i sie o niej mówi. Dkla mnie lepszym rozwiązaniem jest Wisła z telefonika za którą stoi konkretny człowiek, podobna sytuacja jest u nas oczywiście na mniejszą skale. A w wielu firmach szczególnie tych z jeszcze w znacznym stopniu z własnością skarbu państwa owszem niby sponsorują te kluby, ale jakoś nie widać wielkich sukcesów, jak choćby Płock Orlen czy Zagłebie KGHM. No choć chciałoby sie powiedzieć oby myśmy mieli takie wyniki jak oni w ostatnich latach, ale jednak mimo wszystko, że są to jedne z największych polskich firm nigdy nie miały aż takich sukcesów, na miare budżetów i zysków tych firm.
Tak na marginesie. Nie raz mieliśmy reklamodawce z marką jak choćby Stalexport czy Generali, ale czy oni wykładali większe pieniądze od p.Klimka. Dlatego ja chyba ba5rdziej liczyłbym niż na jakąś wielką firme, czy jakiegoś milionera, właśnie na kilku ludzi jak p.Klimek i kilka firm nie koniecznie wcale jakiś gigantów i o ile wszyscy będą ciągli wózek w jedną strone i nie bedzie wzajemnych kłótni to kto wie czy nie zbudowano by równie ciekawej drużyny, a byc moze z większa stabilnością, niż gdy zdecyduje się tu wejść (oczywiście hipotetycznie) jakaś jedna wielka firma, rozproszona w rękach wielu właścicieli. która nie będzie chciała za wszelką cene osiagać super wyników sportowych, a bedzie zadowolona, ze po prostu jest o niej głośno i sie o niej mówi. Dkla mnie lepszym rozwiązaniem jest Wisła z telefonika za którą stoi konkretny człowiek, podobna sytuacja jest u nas oczywiście na mniejszą skale. A w wielu firmach szczególnie tych z jeszcze w znacznym stopniu z własnością skarbu państwa owszem niby sponsorują te kluby, ale jakoś nie widać wielkich sukcesów, jak choćby Płock Orlen czy Zagłebie KGHM. No choć chciałoby sie powiedzieć oby myśmy mieli takie wyniki jak oni w ostatnich latach, ale jednak mimo wszystko, że są to jedne z największych polskich firm nigdy nie miały aż takich sukcesów, na miare budżetów i zysków tych firm.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- L_M
- Kontakt:
nie ma co dywagowac. a nawet jesli ktos wie wiecej, to po co wychodzic przed szereg i z tym sie ujawniac? Panowie - nie nastawiajmy sie na nic wielkiego, a jak sie uda to bedzie fantastycznie. jak sie zas nie uda, to oszczedzimy sobie rozczarowan. Prawda jest taka, ze z taka atmosfera i wynikami jakie sa teraz predzej czy pozniej udac sie musi, narazie darujmy sobie nakrecanie tematu po ktorym za kilkanascie dni zaczniemy 'je***' zarzad. i skupmy sie na tym co ostatnio swietnie wychodzi czyli jak ktos wspomnial - pilkarze niech graja, my kibicujmy, reszte zostawmy dzialaczom. Ja w nich wierze'PYJTER' pisze:@arcio a mie sie zdjaje że Ty coś więcej wiesz :twisted:arcio pisze:strach się bać co to będzie jak ta umowa zostanie podpisana
jak teraz już sie nią żyje

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas też uważom że nie ma się co podniecać. Pożyjemy zobaczymy - oby.
A co do tego że to nie z klubu pochodzi tylko dziennikarze napisali coś sami od siebie to nie jest żech taki pewny
A co do tego że to nie z klubu pochodzi tylko dziennikarze napisali coś sami od siebie to nie jest żech taki pewny
Może cytat pochodzi z podsłuchu, może jest wyrwany z kontekstu, może jest zmyślony, ale jest i puki nie ma dementi osoby która jest cytowana nie dziwia się komentarzom "za dwa tydnie". Już niejednokrotnie prosilismy aby władze klubu wypowiadały się o sponsorach w momencie jak będzie podpisano umowa.Wszystko wskazuje, że jeszcze podczas rundy jesiennej Ruch zyska poważnego sponsora - mówi dyrektor Krzysztof Ziętek
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dziennikarz który poczynił ten tekst nie chce dla nas źle
może ten artykuł skłonni innych nowych lub tych co sie wachają do wejścia
wyniki i atmosfera generują zainteresowanie mediów a co za tym idzie reklamodawców i sponsorów
jeżeli my w okresie zimowym nie pozyskamy nikogo nowego ze sponsorów to będzie to duże zaskoczenie dla mnie - in minus oczywiście
może ten artykuł skłonni innych nowych lub tych co sie wachają do wejścia
wyniki i atmosfera generują zainteresowanie mediów a co za tym idzie reklamodawców i sponsorów
jeżeli my w okresie zimowym nie pozyskamy nikogo nowego ze sponsorów to będzie to duże zaskoczenie dla mnie - in minus oczywiście
nigdy nie jest za późno
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a co to za marka była na tej banieSimone pisze:Dzisiaj jade sobie samochodem a tu mnie bana mija na ktorej reklamuje sie firma produkujaca systemy nawigacji , palmy i rozne tego typu pierdoly ...
Nie wiedzialem ze oni w ten sposob sie u nas na Slasku reklamuja ...
To dobra marka oby nasi z nia negocjowali
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
NRD-owska Marka 1-edna Markaarcio pisze:a co to za marka była na tej banieSimone pisze:Dzisiaj jade sobie samochodem a tu mnie bana mija na ktorej reklamuje sie firma produkujaca systemy nawigacji , palmy i rozne tego typu pierdoly ...
Nie wiedzialem ze oni w ten sposob sie u nas na Slasku reklamuja ...
To dobra marka oby nasi z nia negocjowali

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
arcio pisze:to załatw jakiegoś, nawet najmniejszego np żeby plakaty nam za free drukowałrumcajs_79 pisze:albo za dwa lata! tyla szumu onic,od roku kronzy kolo nos co chwila jakis inny sponsor ino bez efektow!arcio pisze:sie dowiymy za dwa tydnie
ot tyle...
ty mosz chyba problymy z czytaniem :roll: jedno z drogim niemo nic wspolnego!ale to chyba zaskomplikowane do ciebie!
zamiast napolac sie wystarczy poczekac i jak sie pojawi to bydzie dobrze!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]