£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00
-
- Kontakt:
Ruby z kaliny uwazaj sluzby porzadkowe moga Ciebie po takim zaprawieniu nie wpuscic na stadion, przeciez reprezentujesz gosci.ruby z kaliny pisze:ZBIORKA KIBICOW UDAJACYCH SIE NA MECZ WYJAZDOWY DO LOMZY BEDZIE O GODZINIE 17-45 W KNAJPIE SAJONARA
przed szpilym wiele atrakcji min. picie piwa,spjywanie piosynek,ogladanie tv,obalanie kieliszkow z wodka itp
kazdy oczywiscie na modro
jo jak zwykle lobstawiom porazka
Zarty na bok ,ale tak troche umiaru z pianymi kibicami. To moze byc problem. Problem jaki juz wiele razy byl przyczyna do niepotrzebnych zajsc.
- Panek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja i nie. Dlaczego? Moze sie tez pozniej liczyc lepszy stosunek bramek. Ale to jest przy takiej samej ilosci punktow. To wlasnie odgrywa role. Takie cos moze byc jak sie juz jest mono pewny ze nic nie zagraza swojej pozycji.Halemba2 pisze:A jo mysla że to bydzie wyjazd na kerym bydzie rekord kibicow przyjezdnych ( o Ruch chodzi)
no i przedewszystkim nie trzeba wygywac po 3-0 starczy jak Widzew w poprzednim sezonie przewaznie 1 torym a bydzie piknie
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Biletów my dostali ino 250 szt. Zbiórka na Batorym o 12.00, jadymy cugiem na Chorzów Miasto, potym 2 godziny bankom dookoła rynku a potym tyz bankom jadymy na dworzec do Batorego, a z tamtąd to już ino pora kroków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:starvin pisze:wiy ktos moze wiela nom biletow przyznali i o keryj zbiorka na batorym?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Nie robcie ludzi za ciula :lol: :lol:jalboss pisze:Biletów my dostali ino 250 szt. Zbiórka na Batorym o 12.00, jadymy cugiem na Chorzów Miasto, potym 2 godziny bankom dookoła rynku a potym tyz bankom jadymy na dworzec do Batorego, a z tamtąd to już ino pora kroków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:starvin pisze:wiy ktos moze wiela nom biletow przyznali i o keryj zbiorka na batorym?
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
A tak całkiwm poważnie, mam obawy czy piłkarze nie poczują się za mocni po strzelaninie z polonią. Oby nie zlekceważyli tej Łomży bo może być nieciekawie.
PS. w innym wątku (zamkniętym) ktoś nie zrozumiał mojego wpisu o Kalusie, ja po prostu nie wiem o co chodzi z tym szalikiem psiarskiej gieksy ? Łaził z nim na Cichej czy jak ?
PozdRo
PS. w innym wątku (zamkniętym) ktoś nie zrozumiał mojego wpisu o Kalusie, ja po prostu nie wiem o co chodzi z tym szalikiem psiarskiej gieksy ? Łaził z nim na Cichej czy jak ?
PozdRo
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
najważniesze żeby wygrali
nieważne ile nie ważne jak byle wygrali
a jeśli ktoś sądzi że będzie to spacerek to myli się i to bardzo
łomża będzie się bronić całą drużyną a pamiętajcie ze gramy bez Mikiego i Ćwielonga....
nieważne ile nie ważne jak byle wygrali
a jeśli ktoś sądzi że będzie to spacerek to myli się i to bardzo
łomża będzie się bronić całą drużyną a pamiętajcie ze gramy bez Mikiego i Ćwielonga....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
ponownie sie zwracam do kibiców Ruchu ze Świon - kto pomoże plakatować w piątek?
chropaczów dał ciała ostatnio
a tylko na centrum miałem pomoc i licze na zaś 
zgoda? piaśniki? lipiny? chropaczów? centrum?
5 dzielnic - 20 punktów - 5 chopa - czy to tak dużo??
w końcu sami śpiewamy Świętochłowice najlepsi Ruchu kibice - a widać że nie do końca chcą niektórzy te godzinke dla klubu poświęcić
chropaczów dał ciała ostatnio

zgoda? piaśniki? lipiny? chropaczów? centrum?
5 dzielnic - 20 punktów - 5 chopa - czy to tak dużo??
w końcu sami śpiewamy Świętochłowice najlepsi Ruchu kibice - a widać że nie do końca chcą niektórzy te godzinke dla klubu poświęcić

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt: