1000 zł od ZARZĄDU !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
co do karnetow to wlasnie mam kolejny fajny gest ze strony zarzadu, wpuszczenie karnetowcow za darmo na mecz z Lomza, czyli dostana jeden mecz gratis do karnetuPatton pisze:Eee no nie przesadzajmyGest swietny, ale mogl isc na dom dziecka. Poza tym na dzisiaj nie obowiazywaly karnety, wiec te kilkadziesiat osob musialo kupic bilety... Na wszystko jest sposob
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- radzion
- Kontakt:
jsli chodzi o kase to wielki wielki dzieki dla pana Mariusza Klimka!dzis mu pilkarze zrobili przent urodzinowy!(fajer mo jutro
a co do samej kasy!
MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
KOSZT OPRAWY MECZU Z JAGIELLONIA BEDZIE BEZ POROWNANIA WIEKSZY Z POZOSTALYMI SPOTKANIAMI!!
NIE BEDZIEMY ZDRADZAC SZCZEGOLOW BO MA TO BYC NIESPODZIANKA,ALE JESLI DOBRZE POJDZIE TO KOSZT OPRAWY Z JAGA MOZE SIEGNAC NAWET OK 10 TYSIECY ZLOTYCH(LACZNIE Z SEKTOROWKA)
a co do samej kasy!
MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
KOSZT OPRAWY MECZU Z JAGIELLONIA BEDZIE BEZ POROWNANIA WIEKSZY Z POZOSTALYMI SPOTKANIAMI!!
NIE BEDZIEMY ZDRADZAC SZCZEGOLOW BO MA TO BYC NIESPODZIANKA,ALE JESLI DOBRZE POJDZIE TO KOSZT OPRAWY Z JAGA MOZE SIEGNAC NAWET OK 10 TYSIECY ZLOTYCH(LACZNIE Z SEKTOROWKA)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:shock: 8) i pomyslec ze muszemy cekac jeszcze 24 dniradzion pisze:MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!

czekac to ja moge ale co bedzie jak jo nie pojade bo zas nie bed emogl?? chyba sie potne;/ POZDRO DLA NU!!!MkF pisze::shock: 8) i pomyslec ze muszemy cekac jeszcze 24 dniradzion pisze:MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
NIE BEDZIEMY ZDRADZAC SZCZEGOLOW BO MA TO BYC NIESPODZIANKA,ALE JESLI DOBRZE POJDZIE TO KOSZT OPRAWY Z JAGA MOZE SIEGNAC NAWET OK 10 TYSIECY ZLOTYCH(LACZNIE Z SEKTOROWKA)co tu zrobic zeby czas szybci leciol :roll: :lol:
-
- Kontakt:
Temu ciesze sie ze termin slubu wypada mi teraz w sobote.Z bolem odpuszcze 1 mecz z Lomza za to na Jadze nic nie stanie mi na przeszkodzie :twisted:darkman pisze:czekac to ja moge ale co bedzie jak jo nie pojade bo zas nie bed emogl?? chyba sie potne;/ POZDRO DLA NU!!!MkF pisze::shock: 8) i pomyslec ze muszemy cekac jeszcze 24 dniradzion pisze:MOGE JUZ DZIS WAS ZAPEWNI ZE NA MECZU Z JAGIELLONIA ZOBACZYCIE OPRAWE JAKIEJ NA RUCHU JESZCZE NIE BYLO!CALA RUNDE POSWIECILISMY TEMU MECZOWI!NIE ROBIMY ZADNYCH OPRAW NA POZOSTALYCH SPOTKANIACH,BO CHCEMY NA JAZDE ZROBIC NAPRAWDE COS WYJATKOWEGO!TYLKO TO WY MUSICIE NAM W TYM POMOC PRYCHODZAC NA STADION, PRZYCHADZAC ROWNIEZ DO MLYNA!!
NIE BEDZIEMY ZDRADZAC SZCZEGOLOW BO MA TO BYC NIESPODZIANKA,ALE JESLI DOBRZE POJDZIE TO KOSZT OPRAWY Z JAGA MOZE SIEGNAC NAWET OK 10 TYSIECY ZLOTYCH(LACZNIE Z SEKTOROWKA)co tu zrobic zeby czas szybci leciol :roll: :lol:
-
- Kontakt:
dzieki Panie Klimek-to raczej Jego pieniadze -:)-:) nie tylko mogl dac ten 1 ooo na dlugi,a i komus do wyplaty dorzucic np. komus z zarzadu.....-:) przeciez klub zyje z jego pieniedzy,a ludzie tam chyba nie pracuje za darmo-:) bravo Panie Klimekszwajcu pisze:no no no ładny gest.... widać że nasza pani prezes prowadzi dobrą polityke
a tak na marginesie to moze za to chopcy z NU zrobili by jakąś oprawe z Hydrozagadką, a nie tylko skupiali sie na Jadze i gorolach ?!