PP: RUCH Chorzów - POLONIA WARSZAWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#226 Post autor: Elmer » 19 wrz 2006, o 22:29

Hasło na meczu jednego z kibiców do Engela juniora (chyba przy wyniku 4:0): "dzwoń po tatę".

A co do meczu to nic dodać nic ująć. Jednego gola brakowało do meczu rekoprdowego na którym byłem (ze Stomilem 7:0), ale i tak jak na warunki do gry wynik SUPER.

Tylko co teraz z bramkarzami? Nowak zagrał bardzo pewnie. Ja bym mu dał szansę w meczu z Łomżą.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

rumcajs_79
Kontakt:

#227 Post autor: rumcajs_79 » 19 wrz 2006, o 22:30

ale podobno Wisla mo grac unos :?: jak Swit wygro to my gromy unich bo som nizej rozstawieni odnos a jak Wisla wygro to wtedu unos gromy!`
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: gerhat » 19 wrz 2006, o 22:33

rumcajs_79 pisze:ale podobno Wisla mo grac unos :?: jak Swit wygro to my gromy unich bo som nizej rozstawieni odnos a jak Wisla wygro to wtedu unos gromy!`
zdaje się ze nie ma już tak że druzyna z niższej ligi jest gospodarzem, jest podobnie jak w Angli, III liga może grać na boisku lidera ekstraklasy.
Jest prawie jak w Anglii bo tam jest to zalezne od losowania, a u nos sa jakieś ciulate drabinki w których z góry się ustala kto bedzie z kim groł i w jakiej roli, gospodarza czy gościa. :twisted:

HBSiwy
Kontakt:

#229 Post autor: HBSiwy » 19 wrz 2006, o 22:37

Lutz pisze::flaga:

A na ComTV tyn szpil już je ?? :lol: :lol: :lol:
Ja Lutz tyn z Lomza tyz juz jest................. :lol: :lol: :lol:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#230 Post autor: heli » 19 wrz 2006, o 22:38

super mecz, kto nie był n iech żałuje, cały mecz zdecydowana gra Ruchu w przodzie, po za tymi bramkami, jeszcze conajmniej drugie tyle pra2dziwych setek, obojętnie czy było 1-0 3-0 czy 6-0, nadal byliśmy stroną dominujacą i nie oddawaliśmy pola Polonii, bardzo pewny Nowak, który nie miał wiele roboty, ale pare razy nasi sie tak zapedzili do przodu, że było groźnie pod bramą. Najlepszy mecz w tej rundzie i nawet jeśli rzeczywiście nie było tam kilku graczy z podstawowego skłądu, to przepaść była wręcz kolosalna, a przecież u nas też nie było kilku graczy teoretycznie zpierwszej jedenastki. (Paśnik, Makuch, Bonk, Pepe i Miki), widać, ze mamy szeroką ławke w dobrej formie, i kto wie czy w niektórych miejscach nie silniejszą niż ci co obecnie grają. Po prostu świetny mecz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Panewniki
Kontakt:

#231 Post autor: Panewniki » 19 wrz 2006, o 22:39

Ci co zrezygnowali ze szpilu skuli pogody to niech sie tera pluja w broda :D :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#232 Post autor: Lutz » 19 wrz 2006, o 22:42

HBSiwy pisze:
Lutz pisze::flaga:

A na ComTV tyn szpil już je ?? :lol: :lol: :lol:
Ja Lutz tyn z Lomza tyz juz jest................. :lol: :lol: :lol:
:hahaha:

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#233 Post autor: ruchowiec71 » 19 wrz 2006, o 22:43

Super mecz super gra oplacalo sie moknąc a jadac na mecz przypominlaismy sobie czasy jak to nie raz sie mokneło i w dupe dostawało hehehe.
Ludzi troche mało ale w końcu mecz w tygodniu i byłw piatek a bedziew sobote kolejny do tego jeszcze pogoda ale za to doping extra. W 1 połowie nie był młyny ale w 2 juz był i pokazał jak baredzo wazne że jest. My na 10 a Młyn na swoim miejscu i swietnie sie uzupęłniamy.
P.S. pozdro do Łysego z 10 za zjebanie kolesia za bluzgi spiewane non stop. Trzymej dalij doping!!!!
pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

tomasz_

#234 Post autor: tomasz_ » 19 wrz 2006, o 22:45

wynik wynikiem ale styl gry - KLASA. z taka grą nikt nie ma z nami szans i mowie to obiektywnie. takie akcje i wyjscia naszych grajkow no rewelacja !! Brawo NIEBIESCY !!

KAJ byli ci wierni kibice ??????? z Zawisza 8000 minimium !!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#235 Post autor: radzion » 19 wrz 2006, o 22:54

gerhat pisze:Piekny meczyk w tydniu nom się trefił.
Gra z klepy od początku, widac Don Wleciał wyciagnął wnioski z Miedzi.
Skrzydła rewelacja, Sokól na lewym znacznie lepiej niz ten cofniety napastnik.
Akcji bramkowych co najmniej na drugie tyle goli i co ciekawe poza jednym niecelnym strzałem Brzozowskiego wszystko w światło bramki tylko ich torman niemało pochytoł.
Brzozowski dwie asysty a Domżalski tez nieźle kręcił.

Momy 4 napastników i kożdy mo po kilka torów (razem 15), 4 pomocników też mo bramki na koncie (razem 11) i rodzynek Myszor z 1 golem. Futbol totalny .... napisołbych zamiast jakiego, ale po co robić haja na forum.
6-0 i jadymy do Krakowa.
co tu wiecej dodac! w sumie nic! jak dla mnie Sokolowski rewelacja!chop mo swoje lata a kondycha jak mody!do tego ogranie,.pewnoscQ!
Ludzinski super!a juz ta gra z klepy miodzio!kozdo akcja zagrano z klepy i obrona rozklepano!
dzisiej my naprowdy pokozali Oranzowy poziom!chujz tym ze Polonia byla slabo!wazne jest to jak my zagralismy!

a teroz jadymy do Krakowa (abo na Swit :wink: ) choc tyz zech slyszol jak na tvp 3 godali ze to wisla mo przyjechac do Chorzowa!!choc w to nie wierza!raczej zagromy na Reymonta, ale ch**, nie wazne kaj!mo byc nos duzo bo nasz zespol wreszcie zmierzy sie z klasowym zespolem!

nic tylko wierzyc w ten zespol bo naprowdy moze duzo osiagnac

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#236 Post autor: gerhat » 19 wrz 2006, o 22:57

radzion jak bydziesz częsciej siadoł na trybunie to czuja że zawsze bydymy zgodni co do szpilu, bo robiąc te oprawy widzisz ino fragmenty :)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#237 Post autor: radzion » 19 wrz 2006, o 23:02

no prosze gerhat mie nawte na trybunie widziol! iwesz jak maja tak grac zawsze gdt jo siedza na trybunie to moga tam siedziec do konca zycia! fakt faktem ze dzisiej poroz pierwszy od niepamietnych czasow mogl zech sie skupic tylko i wylacznie na grze!(ostatni roz to bylo chyba na Amice Wronki (1-0 do nos bodajze co bylo 700 ludzi na stadionie i rownie chujowo pogoda jak dzisiej)

slavo
Kontakt:

#238 Post autor: slavo » 19 wrz 2006, o 23:04

Ktoś tu kiedyś zapytał "co będzie jak Cwielong straci formę". Myślę, że dziś dostał odpowiedź - Nic :-)

Awatar użytkownika
19karol20
Kontakt:

#239 Post autor: 19karol20 » 19 wrz 2006, o 23:05

a Widzew odleciol z PP po przegranej z Cracovia Krakow 0:2 :!: :!:
No i niestety szansa na zagranie razem w tym roku przepadla no SZKODA :( :(
[img]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-44ef8bd3d14de.JPG[/img]

abnamro
Kontakt:

#240 Post autor: abnamro » 19 wrz 2006, o 23:07

Elmer pisze:Hasło na meczu jednego z kibiców do Engela juniora (chyba przy wyniku 4:0): "dzwoń po tatę".

A co do meczu to nic dodać nic ująć. Jednego gola brakowało do meczu rekoprdowego na którym byłem (ze Stomilem 7:0), ale i tak jak na warunki do gry wynik SUPER.

Tylko co teraz z bramkarzami? Nowak zagrał bardzo pewnie. Ja bym mu dał szansę w meczu z Łomżą.

toś chyba kole mnie siedzioł :D tez zech to slyszoł
Zawsze i wszędzie RUCH

ODPOWIEDZ