Masz rację - gramy na Wiśle :oops:mirek125 pisze:Nie bedzie full stadion bo gramy na wisle chyba ze chodzilo ci o stadion wisly??sebaro pisze:Co Wy tak wszyscy narzekacie na te ceny biletów ? :nie_wie
Nie bardzo mi się chce wierzyć, że tak wszyscy mają wyliczony budżet domowy, żeby nie mieć dodatkowych 10 zł na 1 szpil więcej w ciągu tygodnia.
Wracając do tematu, dobrze by było wygrać z Polonią bo w następnej rundzie będzie czekać Wisła i wtedy mam nadzieję będzie full stadion. :flaga:
PP: RUCH Chorzów - POLONIA WARSZAWA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
apropo nawyku wygrywania na 20 ostatnich meczy wygralismy 14, kto w Polsce ma taki wynik, w 1 i 2 lidze takiej druzyny nie znajdziecie 8)wojtas 81 pisze:Najwazniejsze jutro wygrac i liczyc sie dalej!!! Takie mecze z natychmiastowa konsekwencja sa potrzebne dla wzmocnienia psychik i zdobycia jak powiedzial Antoni Piechniczek , nawyku wygrywania!!! Zycza wszystkim zeby tak bylo!!!
Polonia jest w rozsypce, mysle ze specjalnie do pucharu przykladac sie nie beda, naszych wystarczajaco mobilizuje nazwa Wisla, wiec powinno byc dobrze
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: