PP: RUCH Chorzów - POLONIA WARSZAWA
-
- Kontakt:
mnie osobiscie ciekawi jakim skladem zagra Polonia, oni w lidze nienajlepiej. A przeciez w tym tygodniu zapadła decyzja o odjeciu im 6 pkt i kara 50 tys zl, takze oni sie chyba skupia bardziej na lidze i walce o utrzymanie. A nasz atutu to ze u siebie a jak wiadomo na Cichej to tylko wygrana ...
pozdR
pozdR
- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ze strony głównej: - kobiety i dzieci do lat 12-tu mają darmowy wstęp na sektor 1 (rodzinny)Simone pisze:Kobiety wchodza za darmo na kazdy sektor procz trybuny glownej
a co do samego meczu--bardzo chciałbym zwycięstwa--zresztą tak jak każdy...fajnie by było zagrać z wisła kraków tak jak za starych dobrych czasów!
PS.10 zł za oglądanie piłki na najwyższym poziomie to nie tak dużo!

- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Ci co mają być to i tak bedą" --to jest oczywiste, ale chodzi nom chyba oto żeby na szpile przylaziło coroz wiencej ludzi nie??
Pozatym jo tez łaza na kożdy szpil, ale teraz niestety musiolech se odpuscic mecz z Miedzią bo bych niewyrobił z kasą. I nie pisz mi że "Octoberfest" czy cos, bo tam mie tyz ni było.
PozdRo
Pozatym jo tez łaza na kożdy szpil, ale teraz niestety musiolech se odpuscic mecz z Miedzią bo bych niewyrobił z kasą. I nie pisz mi że "Octoberfest" czy cos, bo tam mie tyz ni było.
PozdRo
-
Nie jest tak, ze ci co maja przyjsc to i tak przyjda bo tak nie jest. Znom sporo chopów jak i dziolch co laza na mecze u nas na wyjazdy regularnie i traca w trzy i trocha kasy, wiec kiedys sie musi skonczyc cash. Przydaloby sie tako jednorazowo obnizka na pp, wyrownaloby sie przynajmnij z tym wczorajsza podwyzka. Bilety po 5 zeta na 1 mecz chyba nie psrawi ze ruch zbankrutuje... A chodzi o to zeby mozna sie wziasc drugo odeech jak i o to zeby wiecej ludu przylazlo..
-
- Kontakt:
Co Wy tak wszyscy narzekacie na te ceny biletów ? :nie_wie
Nie bardzo mi się chce wierzyć, że tak wszyscy mają wyliczony budżet domowy, żeby nie mieć dodatkowych 10 zł na 1 szpil więcej w ciągu tygodnia.
Wracając do tematu, dobrze by było wygrać z Polonią bo w następnej rundzie będzie czekać Wisła i wtedy mam nadzieję będzie full stadion. :flaga:
Nie bardzo mi się chce wierzyć, że tak wszyscy mają wyliczony budżet domowy, żeby nie mieć dodatkowych 10 zł na 1 szpil więcej w ciągu tygodnia.
Wracając do tematu, dobrze by było wygrać z Polonią bo w następnej rundzie będzie czekać Wisła i wtedy mam nadzieję będzie full stadion. :flaga:
-
- Kontakt:
Simone pisze:To bardzo dziwne ... ja z moja kobieta wchodzilem juz nie raz na jeden bilet i to bynajmniej nie na 1
Tylko wczoraj zaplacilismy
ja ale od tego sezonu zmienili to

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
Co do cyny biletu na PP to mnie to w sumie wali czy bydzie 10 czy tak jakby chcieli niekierzy 5 i tak dom za bilet 10 bo jo moga dac na to by MÓJ KOCHANY RUCH ODZYSKAL BLASK Z DAWNYCH LAT ,POKOZOL SIE W PP I WROCIL DO OE. Ale rozumia niekierych ludzi ze ni maja kasy.
Z drugij strony i termin i to ze to PP dlo niektorych nie bydzie atrakcyjny zeby dac 10 za bilet ale jak mi sie wydaje lansujemy moda na RUCH i powinni my wykorzystac kozdo okazjo na przyciagniecie na CiChO 6 jak nojwiyncyj kibicow.
A w dodatku trzeba naszych zmotywowac do takiej gry coby my awansowali i zagrali z Wisla .
To bydzie dopiero mecz i wspomnienia nojlepszych lot jak z taka ekipa zagromy.
Licza jednak ze ludziska byda spragnione NIEBIESKICH po "ograniczonym" szpilu z Miedzia i przyjdzie conajmij 7 tys ludzi w NIEBIESKICH treskach
Pozdro NIEBIESKIEJ RODZINIE
Z drugij strony i termin i to ze to PP dlo niektorych nie bydzie atrakcyjny zeby dac 10 za bilet ale jak mi sie wydaje lansujemy moda na RUCH i powinni my wykorzystac kozdo okazjo na przyciagniecie na CiChO 6 jak nojwiyncyj kibicow.
A w dodatku trzeba naszych zmotywowac do takiej gry coby my awansowali i zagrali z Wisla .
To bydzie dopiero mecz i wspomnienia nojlepszych lot jak z taka ekipa zagromy.
Licza jednak ze ludziska byda spragnione NIEBIESKICH po "ograniczonym" szpilu z Miedzia i przyjdzie conajmij 7 tys ludzi w NIEBIESKICH treskach

Pozdro NIEBIESKIEJ RODZINIE
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Nie bedzie full stadion bo gramy na wisle chyba ze chodzilo ci o stadion wisly??sebaro pisze:Co Wy tak wszyscy narzekacie na te ceny biletów ? :nie_wie
-
- Kontakt:
Niech loni najpierw przelezom polonia a potym pogodomy o wislemirek125 pisze:Nie bedzie full stadion bo gramy na wisle chyba ze chodzilo ci o stadion wisly??sebaro pisze:Co Wy tak wszyscy narzekacie na te ceny biletów ? :nie_wie

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]