czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mi sie wydaje, ze jeszcze w pierwszej lidze, też mieliśmy takie, tylko nie moge sobie przypomnieć, jakie firmy tam były, bo to równie dobrze, może być reklama tego samego rodzaju co banner, choć oczywiście wiadomo, że chciołbych, aby było to coś poważnego, ale i tak każdy grosz si e liczy i widać, że bannerów i innych form jak ten balonik przybywa, nawet jeżeli jest to tylko miejsce reklamowe to i tak dobrze swiadczy, że ich przybywa.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
bez podniety - przecież każda nowa reklama czy baner nie może świadczyć o tym że to będzie strategRaulito pisze:No własnie czy wiadomo juz cos o tym baloniku z PKOsalas pisze:jestem za aby PKO bylo naszym strategicznym!!!!??

ten balonik będzie prawdopodobnie dalej stać tylko że nie tam gdzie ostatnio tylko za bramką co by nie zasłaniało widoczności
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
ja jo tys pamietom ze takie kiedys byly bodajze z piwa LECH za trybuna gosciheli pisze:mi sie wydaje, ze jeszcze w pierwszej lidze, też mieliśmy takie, tylko nie moge sobie przypomnieć, jakie firmy tam były, bo to równie dobrze, może być reklama tego samego rodzaju co banner, choć oczywiście wiadomo, że chciołbych, aby było to coś poważnego, ale i tak każdy grosz si e liczy i widać, że bannerów i innych form jak ten balonik przybywa, nawet jeżeli jest to tylko miejsce reklamowe to i tak dobrze swiadczy, że ich przybywa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wyborcza tez zauwazyla balonik...
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3626768.html
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3626768.html
- Simone
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
Co to ma byc za firma z zagrnicznym kapitlem? Jakac z telekomunikacja zwazana.
No i znowu czarodziejskie slowa "za dwa tygodnie". Zycze z serca aby koncu sie tranzakcja wspelnila.
Mozemy wtedy lepiej marzyc o dobrych wartosciowych pilkarzy juz nie wspomne o lepszym stadionie(chodzi po wiekszym remoncie ) Ale chlopcy wkladajcie serce w wasze poczynania na boisku. Niechaj czescie beda dla Was oklaski na stojaco. Od Was zalezy wiele.
No i znowu czarodziejskie slowa "za dwa tygodnie". Zycze z serca aby koncu sie tranzakcja wspelnila.
Mozemy wtedy lepiej marzyc o dobrych wartosciowych pilkarzy juz nie wspomne o lepszym stadionie(chodzi po wiekszym remoncie ) Ale chlopcy wkladajcie serce w wasze poczynania na boisku. Niechaj czescie beda dla Was oklaski na stojaco. Od Was zalezy wiele.