Ruch Chorzów - Miedż Legnica
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Hydrozagadka : Miedz 0 : 1baxsio pisze:Kolejny roz potwierdzo sie ze Niebiescy maja problemy z potencjalnie slabszymy zespolami ,ktore przyjyzdzaja do nos po jedyn punkt i muruja brama.Bylo to dzisioj tyz widac...
Miedz : Jagiellonia 1 : 1
nie ono my momy problemy, ale ino my wygrali! Warto by sie przijrzec tymu tormanowi z Miedzi, dobrze sie stalo ze Cwielong i Mikulenas pauzowac bydom w meczu z Lomza...choc bydzie ciezko mysla, ze ktos inny rozbije nastepny mur i kolejny roz 3 pkt zostanom tam kaj majom byc..
-
- Kontakt:
Małe odbiegniecie od tematu... Tych ciuli co siedzieli na trybunie górnej w 4 sektorze na samej gorze co jebali i wtykali najgorsze slowa Paśnikowi godom wy***rdalać na giekse!!!! Jak widze takich ciu...... to mi sie rzygać chce!!!! Są pewne granice jełopy!! Mozna nie lubic jak ktoś gra ale ku*** obrazac go za to?? i to w taki sposób?? Mnie gra Jarka tez nie przekonywala nigdy ale go szanuje!! Robi co potrafi i tyla w temacie!!!!
Raus dla takich "kibiców" !!!!!!!!!!
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PhAnToM to było przykre i az uszy wiedły..... Nie wiem czy to gorzoła czy to przymulenie ale granice jakies powinny byc...PhAnToM pisze:tu sie zgodza! jo w sumie tego nie slyszol bo zech byl po przeciwny stronie, ale jak tak było to mosz moje poparcie.
w koncu to je nasz chop niy ?? to ze nie jest DIDA abo VAN DER SAR to juz trudno, ale narazie spełnio to co od niego oczekujemy my kibice i trener !!
Pozdro dla kibiców.....!!!!
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
Rozbestwiliscie sie wszyscy. Wymagacie co mecz lepszego widowiska, a wcale tak nie bedzie. Miedz przyjechala jak podkreslil jej trener, zeby przeszkadzac Ruchowi. No i przez 3/4 meczu bronili w 10-tke pola karnego. Gdyby ktores uderzenie z dystansu wpadlo, pewnie poszloby latwiej, a tak bylo walka do konca. Takie mecze sztuka jest wygrywac!
- obronca
- Kontakt:
:brawa:KK pisze:Rozbestwiliscie sie wszyscy. Wymagacie co mecz lepszego widowiska, a wcale tak nie bedzie. Miedz przyjechala jak podkreslil jej trener, zeby przeszkadzac Ruchowi. No i przez 3/4 meczu bronili w 10-tke pola karnego. Gdyby ktores uderzenie z dystansu wpadlo, pewnie poszloby latwiej, a tak bylo walka do konca. Takie mecze sztuka jest wygrywac!
jo powiym tyla niy umia godać po tym spielu
dyc ta Miedz wcale nie istniala, abo jo na inny spiel patrzou
a moze to bez te "Niebieskie":lol:
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mosz racja, oni tak co szpil rycza. Teraz na Jarka(juz nie pierwszy roz), na KSZO to ryczeli na Bonka, a na trenera to standardowo co szpilabnamro pisze:Małe odbiegniecie od tematu... Tych ciuli co siedzieli na trybunie górnej w 4 sektorze na samej gorze co jebali i wtykali najgorsze slowa Paśnikowi godom wy***rdalać na giekse!!!! Jak widze takich ciu...... to mi sie rzygać chce!!!! Są pewne granice jełopy!! Mozna nie lubic jak ktoś gra ale ku*** obrazac go za to?? i to w taki sposób?? Mnie gra Jarka tez nie przekonywala nigdy ale go szanuje!! Robi co potrafi i tyla w temacie!!!!

-
- Kontakt:
no mnie tez wk***ia zachowanie co poniektorych. najgorsze jest to, ze naprzyklad jak Miki zawali to za piec minut po udanym zagraniu bija mu brawo. natomiast jak Pasnik zle zagra, a za chwile pewnie chyci bala to nic wszyscy go maja w du***. jak on ma byc pewnym tormanem jak nie czuje wsparcia. kaj te czasy jak bylo slychac JAKUB WIERzCHOWSKI NAJLEPSZY BRAMKARZ WIERZCHOWSKI Jarkowi tez trzeba pomoc...
14
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To bolo tak: Jakub Wirzchowski, Najlepszym Bramkarzem PolskiJohnny Walker pisze:no mnie tez wk***ia zachowanie co poniektorych. najgorsze jest to, ze naprzyklad jak Miki zawali to za piec minut po udanym zagraniu bija mu brawo. natomiast jak Pasnik zle zagra, a za chwile pewnie chyci bala to nic wszyscy go maja w du***. jak on ma byc pewnym tormanem jak nie czuje wsparcia. kaj te czasy jak bylo slychac JAKUB WIERzCHOWSKI NAJLEPSZY BRAMKARZ WIERZCHOWSKI Jarkowi tez trzeba pomoc...

Ale kożdy wiy o co łazi

Co do szpilu - nie liczy sie gra, liczy sie wygrano - tyle w temacie.