Jest już piwo Niebieskie!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Marik
Kontakt:

#226 Post autor: Marik » 13 wrz 2006, o 08:08

Też juz piłem "nasze" piwko i przyznam, że nie jest najgorsze ale na pewno moim ulubionym nie będzie, chociaz pewnie okazjonalnie będę je kupował.
Fajnie sie prezentuje etykieta ale może by tak pomyśleć jeszcze o umieszczeniu na kapslu naszej eRki i np potem prowadzić konkursy typu za 20 kapsli ze znaczkiem Ruchu jakiś gadżet klubowy. Z pewnoscia podniosłoby to sprzedaz tego piwa.

Gość

#227 Post autor: Gość » 13 wrz 2006, o 11:19

Marik pisze:Też juz piłem "nasze" piwko i przyznam, że nie jest najgorsze ale na pewno moim ulubionym nie będzie, chociaz pewnie okazjonalnie będę je kupował.
Fajnie sie prezentuje etykieta ale może by tak pomyśleć jeszcze o umieszczeniu na kapslu naszej eRki i np potem prowadzić konkursy typu za 20 kapsli ze znaczkiem Ruchu jakiś gadżet klubowy. Z pewnoscia podniosłoby to sprzedaz tego piwa.
Tako etykieta i taki kapsl bydzie ino na 40 000 flaszek, potem maja byc inne (aktualne nie prezentuja sie najlepiej).
Etykieta mo byc niebiesko-biolo a kapsel ponoc mo byc z eRka. :wink:
Co do konkursu.. przypominom, ze klub mo 17 groszy od flaszki. Taki konkurs byl by realny jak by gadzet byl za 200 kapsli :wink:
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2006, o 11:54 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#228 Post autor: uRodzony na sektoRze » 13 wrz 2006, o 11:24

Dokładnie, owy gadżet nie mógłby kosztowac wiecej niż zysk jaki ma klub z 20 piw, wiec bez sensu. Moznaby za to zrobic konkurs - który fan-club zbierze wiecej kilogramów kapsli i w nagrode .. hmmm ... darmowy wyjazd dla kazdego z tego FC :twisted: Tylko gorzej gdyby wygrał jakis liczny fan club (a byłoby to mozliwe) i połowa pojechałaby za friko :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

WojtasMCE
Kontakt:

#229 Post autor: WojtasMCE » 13 wrz 2006, o 13:52

kupował ja ktos w Mysłowicach albo kajs niedaleko Szopenice lub Nikisz?jak tak to kaj

Esiu.

#230 Post autor: Esiu. » 13 wrz 2006, o 15:10

urodzony na sektorze pisze:Dokładnie, owy gadżet nie mógłby kosztowac wiecej niż zysk jaki ma klub z 20 piw, wiec bez sensu. Moznaby za to zrobic konkurs - który fan-club zbierze wiecej kilogramów kapsli i w nagrode .. hmmm ... darmowy wyjazd dla kazdego z tego FC :twisted: Tylko gorzej gdyby wygrał jakis liczny fan club (a byłoby to mozliwe) i połowa pojechałaby za friko :wink:

Jak wygrają Świony to ktoś sie nie wybuli za tyn wyjazd :D

ObeRschlesien_Kattowitz

#231 Post autor: ObeRschlesien_Kattowitz » 13 wrz 2006, o 15:29

Wojtas na Nikiszu jest w nocnym :!:

Marik
Kontakt:

#232 Post autor: Marik » 14 wrz 2006, o 07:52

Cieszy informacja, że planowana jest zmiana graficzna etykiet i wprowadzenie kapsli z eRka. Liczbe 20 kapsli podałem jako przykład, przecież moze być tego więcej a i niektóre gadzety nie sa aż tak drogie np. długopis, breloczek czy zapalniczka z logo klubu lub np komplet wlepek. Można np stopniować ilośc kapsli na poszczególne gadżety tak zeby po odliczeniu ceny gadzetu jakaś część kasy pozostawała w klubie.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#233 Post autor: wolfik » 14 wrz 2006, o 10:21

Co do gadżetów to proste kufel, otwieracz do piwa
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

19joRgu20

#234 Post autor: 19joRgu20 » 14 wrz 2006, o 22:26

][
za***iste jest te piwo jedno z lepszych umnie jest za 2.30 w monopolowym na janowie :lol:

19sas20

#235 Post autor: 19sas20 » 16 wrz 2006, o 08:30

panowie kaj jest na siemcach??? ino nie jakiś bytków ino centrum... Prosza o dokładne namiary :twisted: :twisted:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#236 Post autor: heli » 16 wrz 2006, o 08:52

19sas20 pisze:panowie kaj jest na siemcach??? ino nie jakiś bytków ino centrum... Prosza o dokładne namiary :twisted: :twisted:
a może łaska by było przejżeć te forum, choby ino ten temat, a jak nie to mosz

http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=8612
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

DuLoK

#237 Post autor: DuLoK » 18 wrz 2006, o 22:54

A jo mom pytanie...zbierom se podkladki do piwa...roznego rodzaju...widziol ftos moze takie podkladki "NIEBISKIEGO" kajsik????...jak nie...to moze by takie cos zrobic...wyrob tego kosztuje kajs z pora groszy...nawet nie wiem czy grosik za 1szt :D

Awatar użytkownika
ch-R

#238 Post autor: ch-R » 19 wrz 2006, o 08:51

Panowie mom pytanie bo w niedziela zech se kupil dwa te piwka w sklepie na rogu Hajduckiej i Kordeckiego , jedno zech obalil zaroz jak zech przyszol do dom i co mnie przerazilo - piwo mętne niedobre w smaku i tak w ogóle nie przypominalo smaku piwa ,potem stwierdzilech ze chyba takie one jest i otwierom nastepne a te nastepne zupelnie inne czysto krystaliczne dobre w smaku i ladnie sie pieniace i tu moje pytanie czy ktos juz miol taki przypadek z tym piwem ?

szwajcu

#239 Post autor: szwajcu » 19 wrz 2006, o 08:53

hmmm ja narazie nie spotkałem sie z niebieskim które by było metne i niedobre, musiało Ci sie trafić jedno felerne :wink:

rumcajs_79
Kontakt:

#240 Post autor: rumcajs_79 » 19 wrz 2006, o 08:55

chorzowskaR pisze:Panowie mom pytanie bo w niedziela zech se kupil dwa te piwka w sklepie na rogu Hajduckiej i Kordeckiego , jedno zech obalil zaroz jak zech przyszol do dom i co mnie przerazilo - piwo mętne niedobre w smaku i tak w ogóle nie przypominalo smaku piwa ,potem stwierdzilech ze chyba takie one jest i otwierom nastepne a te nastepne zupelnie inne czysto krystaliczne dobre w smaku i ladnie sie pieniace i tu moje pytanie czy ktos juz miol taki przypadek z tym piwem ?
moje jedyna obiekcja do tego piwa to to ze mało sie pieni praktycznie wcale a tak pozatym to jest ok
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ODPOWIEDZ