Ruch Chorzów - Miedż Legnica

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#76 Post autor: cisiu » 11 wrz 2006, o 23:01

gregor/os pisze:
_R_ohman pisze:boja sie ze tego szpilu nieobejrzymy
jo mysla co bydzie yno kara finansowo nistety a szpil lobejrzymy a na prziszlosc to je naucka ze murawa je swinto i ze loproc fussbalerow, syndziow, ochrony, bajtlow co bale podowajom i fotoreporterow s lykorzami do kupy do nikogo innego ni ma tam platzu i zodne "drukowanie" ni usprawiedliwio wlazynio na murawa miejsce kibica je na trybunach kaj mo rycec na colkie gardlo szkoda ze poru gosci spierdolilo wysilek blisko 7 tysincy kibicow co lazom na kozdy szpil

Gregor dobrze prawi mom tako samo nadziejo...wjycie co boło na Wiśle kibice stoli na liniach i wlecieli na murawa jak wlecioł tor do wisły i syndzia zaro zakończoł szpil ,pobili kopaczy ary...decyzja musi być ino jedna...kara finansowo, licza że jak najmni kole2-3tyś....czekomy na decyzjo bo co nom zostało
jajo pisze:smutna prawda o czesci kibiców...
Bawi ich Adolf w avatarze z prostackim tekstem, a od Ruchu wazniejsze jest piwo. Chciałbys tylko hajsu nie masz... na octoberze leja za darmo?
ZGADZOM SIE W 100 PROCYNATCH!! :evil: :evil: :evil:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#77 Post autor: Fanatyk z Rudy » 11 wrz 2006, o 23:12

evn pisze:i tak se odpuszcza 1 mecz w sezone ten bo jes OCTOBER :D:D bych chiol jechac ale hajsu nie ma to zycza wom powowdzenia w dopingowaniu :]
Żenujaca postac kibica

salas
Kontakt:

#78 Post autor: salas » 11 wrz 2006, o 23:22

zenujaca POSTAWA wy***ac go h... A nie kibic!!!woli oktober niz szpil na Ruchu oktober jest jeszcze w sob i niedz!!!evn spier .....na oktober a na szpilu sie juz nie pojawiej!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Bizak16

#79 Post autor: Bizak16 » 11 wrz 2006, o 23:28

Tyż ida na Ocetober ale to w sobota i niedziela, a w piontek ida na RUCH !! a tamten dupcy fleki ze hajsu ni mo, jak to ktos pedziol na Octoberze nie leją za free. A tak na marginesie to nom sie trocha uzbieralo tera szpilu u Nos heh bedzie ciezko z kasa, no ale co tam trza cos zalatwić :D hehe PozdRo

tron

#80 Post autor: tron » 11 wrz 2006, o 23:56

wolfik pisze:no to widac ze sa rowni i rowniejsi, ale w obliczu braku kary dla Wisly stadionu nam nie zamkna, to juz by bylo megakurestwo, wiec jak juz skonczy sie na zamknieciu 10, czyli wszyscy i tak wejda, czyli nie ma co siac paniki bo to moze jedynie zmniejszyc frekwencje. Najgorsze jest to ze pzpn da nam kare i nie mamy nawet czasu na odwolanie.
No nie wiem, sosnowcowi zamkli stadion za to, że obrzucali epitetami trenera gości(niezły bezsens), tak więc różnie może być.Mom jednak nadzieja, że w najgorszym przypadku zawrą na tyn szpil ino dziesiona.

Alex_

#81 Post autor: Alex_ » 12 wrz 2006, o 00:06

evn prawie jak kibic :wink: prawie robi wielka róznice :?

staRvin
Kontakt:

#82 Post autor: staRvin » 12 wrz 2006, o 09:55

bogas1985 pisze:nie wiem czy ktos wczoraj ogladal na TVP3 o 21.55 program pilkarski. Wypowiadal sie w nim Marcin Bochynek. I na pytanie prowadzacego: Czy w przyszlym sezonie powiekszy sie grono Slaskich zespolow w I lidze" trener Bochynek odpowiedzial:
"Mam nadzieje ze awansuje Ruch. Dlaczego?? Bo graja kapiatalną piłkę. Dużo gry z pierwszej piłki i prostopadłych zagrań. Zasługują na grę w I lidze"

Mam nadzieje że naszych 11 muszkieterow potwierdzi to w piatek :)
Do boju Niebiescy!!!!
ja jo to slyszol :D mo chop u mie + za to :D

na szpil nie ida bo k...zajs mom buda :/ mogli by zrobic kozdy szpil w sobota:P bych byl na kozdym a tak to mom przeje...bo w pt mom buda od 16:55 - 20:05 ;p a w sobota i niedziela do 14:25 ;p

szwajcu

#83 Post autor: szwajcu » 12 wrz 2006, o 10:23

cicho być, dobrze że są w piątki :D
w soboty to znowu ja bym nie mógł przychodzić :wink: a tak na poważnie to nigdy sie wszystkim niedogodzi

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: KOSTA » 12 wrz 2006, o 10:24

evn szkoda godki ..... :oops: :evil:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#85 Post autor: 19r20 » 12 wrz 2006, o 13:41

nigdy wszystkim nie dogodzisz!
a evn na Dospel wypier... stamtąd masz bliżej na October i bilety tylko za 5 zł - same plusy :lol:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

łysybatoRy

#86 Post autor: łysybatoRy » 12 wrz 2006, o 18:46

evn pisze:i tak se odpuszcza 1 mecz w sezone ten bo jes OCTOBER :D:D bych chiol jechac ale hajsu nie ma to zycza wom powowdzenia w dopingowaniu :]
Aleś chopie dodupcoł do pieca co za tydzień wymyślisz że we wesołym je festyn i za darmo karuzele.Wiesz co ci powiem tera już wiem czamu mi wosy wyleciały skiż takich jak ty i tobie podobnych!!!!!

powiem po gorolsku ŻENADA!!!!!!

empisek

#87 Post autor: empisek » 12 wrz 2006, o 19:46

Chopy słuchejcie chocby te je...e pzpn zamknyło nom stadion na szpil z miedziom to przychodzimy pod stadion i zrobiemy atmosfera jak na stadionie.Nie domy sie tej czornej mafi bo my som najwiekszo mafia niebiesko-biala z chorzowa.Bydzie fajno jazda przed stadionem!!!:lol: :lol: :lol: :wink:
ObrazekObrazek

Buger

#88 Post autor: Buger » 12 wrz 2006, o 20:28

No dokladnie, zbierymy sie pod stadionem i zgotujemy taki doping naszym chopcom, zeby lotali na tym boisku jakby mieli motorki w d.upie :) Fajnie jakby jakies piro zorganizowac, ale to chyba ultras pomysli nad tym:)

Halemba2
Kontakt:

#89 Post autor: Halemba2 » 12 wrz 2006, o 20:36

No dokladnie, zbierymy sie pod stadionem i zgotujemy taki doping naszym chopcom, zeby lotali na tym boisku jakby mieli motorki w d.upie Smile Fajnie jakby jakies piro zorganizowac, ale to chyba ultras pomysli nad tym:)

A to stadion nom juz zawarli , kule jo myslol ze dopiero to w czwortek bydzie wiadomo ......

nikifor

#90 Post autor: nikifor » 12 wrz 2006, o 20:43

A to stadion nom juz zawarli , kule jo myslol ze dopiero to w czwortek bydzie wiadomo .....
skąd mosz info :?:

ODPOWIEDZ