PIAST -RUCH
No i piknie jest
Ale nerwówka była niezła... jak tylko przychodził mi esemes że ktos brame strzelił (byłem w małej trasie) to mi sie łapy trzesły jak go odbierałem
a później tylko okrzyk radości, bo 3 esemesy były jak najbardziej pozytywne 
A no i zapomniałem, ze ten wieczór stał sie jeszcze pikniejszy jak sie dowiedziałem że Naprzód Janów wygrał z CRACOVIĄ 5-3

Ale nerwówka była niezła... jak tylko przychodził mi esemes że ktos brame strzelił (byłem w małej trasie) to mi sie łapy trzesły jak go odbierałem

A no i zapomniałem, ze ten wieczór stał sie jeszcze pikniejszy jak sie dowiedziałem że Naprzód Janów wygrał z CRACOVIĄ 5-3

Ostatnio zmieniony 8 wrz 2006, o 22:50 przez szwajcu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
zajebioza !!! Nareszcie wygrana na piascie !
po 1:2 i 2:3 juz sie balem koncowki ale udalo sie. SUPER MECZ GRZYBKA, widac jak kocha ten klub po tym jak sie cieszyl ! SUPER !!!!
LUdzinski tez dobrze zagral, najcieniej zagral mikulenas, ale mial chyba asyste.
TAK TRZYMAC !
szkoda ze ta za***ana hydrozagadka wygrala...
po 1:2 i 2:3 juz sie balem koncowki ale udalo sie. SUPER MECZ GRZYBKA, widac jak kocha ten klub po tym jak sie cieszyl ! SUPER !!!!
LUdzinski tez dobrze zagral, najcieniej zagral mikulenas, ale mial chyba asyste.
TAK TRZYMAC !
szkoda ze ta za***ana hydrozagadka wygrala...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mecz dobry...ładne widowisko...szkoda straty 3pkt...brawo dla rucha za zwycięstwo...dopin rewelka po obu stronach...na takie mecze warto przychodzic! ale najsprawiedliwiej jak by był remis...po zakonczonym meczu ochroniaz zaatakował bez podstaw kibica piasta i zaczeła sie jazda na stadionie i za stadionem...."walka" trwała jakieś 15-20 minut...PROWOKACJA! was też prowokowali?
brawo brawo, 3 pkt, i tak dalej na przod ;] cieszy mnie bardzo to ze niby na zwyklym forum kibice Piasta potrafia przyznac, ze bylismy lepsi, milo czytac takie posty, uwazam ze kibice powinni sie szanowac i szczerze mowiac, widze, ze duzo ludzi to docenia i ma przez to powody do jakies tam radosci.. kibicujmy na poziomie, kazdy kocha swoj klub, szanujmy siebie nazwzajem i na pewno bedzie jeszcze lepiej ;DD
-
- Kontakt:
Ładnie o nas piszą:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=145666
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=145666
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Nerwowka w koncowce byla. Ruch chyba jednak lepszy, ale wiadomo jak to jest w koncowkach. Najwazniejsze 3pkt. Pozdrowienia dla wszystkich co w 2 polowie stali poza klatka za latarnia, szczegolnie dla Widzewiaka (podziekowalem mu za odwiedzieny zaraz po meczu) w czarnej skorze, ktory stal za mna:) Fajnie, ze wybral nasz mecz na dzisiejszy i wieczor i chyba nie zalowal.
Doping pierwsza klasa...
Dzieki dla Piasta za kulturalny doping. powodzenia.
Oby tak dalej, a hydrozagadka sie sypnie.....
Doping pierwsza klasa...
Dzieki dla Piasta za kulturalny doping. powodzenia.
Oby tak dalej, a hydrozagadka sie sypnie.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- Anmael
- Kontakt:
Piekny szpil - 5 bramek i duzo walki i zaangazowania, o to chodzi zeby zostawiac mnostwo zdrowia na boisku. Szkoda ze Miki nie umie sie przelamac-znow mial 100% sytuacje, no ale dobrze ze sa inni co go godnie zastepuja.
Najlepsza czesc dopingu to 'wielka wielka wielka...' spiewana na kibicow w i poza klatka, no i piastowskie 'Rucha pokonamy...' - niby taka Polska a jednak z odmiana problem
Podziekowania dla kibica Piasta ktory nas w 3 osoby wprowadzil przez parking na nasz 'sektor' i nastepnie po meczu umozliwil szybkie wydostanie sie z tej warownej twierdzy zwanej sektorem gosci i dotarcie do zaparkowanego auta.
No a najwazniejsze ze 'nadejdzie wiosna i lepsze czasy...'
Najlepsza czesc dopingu to 'wielka wielka wielka...' spiewana na kibicow w i poza klatka, no i piastowskie 'Rucha pokonamy...' - niby taka Polska a jednak z odmiana problem

Podziekowania dla kibica Piasta ktory nas w 3 osoby wprowadzil przez parking na nasz 'sektor' i nastepnie po meczu umozliwil szybkie wydostanie sie z tej warownej twierdzy zwanej sektorem gosci i dotarcie do zaparkowanego auta.
No a najwazniejsze ze 'nadejdzie wiosna i lepsze czasy...'

...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: