Ruch w barażach ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#31 Post autor: Viro » 5 cze 2003, o 13:20

ja powiem tak
z jednej storny zal mi Gieksy bo naprawde zasluguja na puchary mimo ze nienawisc do nich jest wielka
a z drugiej strony czemu my mamy placic za to ze garbarnia wali walki chcac utrzymac sie w lidze

Piter

#32 Post autor: Piter » 5 cze 2003, o 13:28

Mam info na 100%, ze zadnych walkowerow nie bedzie.

Szacunek dla tych niebieskich, którzy pisali że nie chca u3mania przy zielonym stoliku...

Chuliganeria

#33 Post autor: Chuliganeria » 5 cze 2003, o 14:28

Na czwartkowym zebraniu Wydziału Dyscypliny PZPN rozpatrywana będzie sprawa Zbigniewa Marczyka, który był arbitrem spotkania Szczakowianka - Legia. Prezes Związku, Michał Listkiewicz zarzucił arbitrowi niedozwolony kontakt z działaczami gospodarzy po meczu. Według regulaminu możliwe jest nawet zweryfikowanie wyniku (1:1) jako walkower dla Legii

Piter hmmm chyba masz złe te informacje;)

WOJTEKK

#34 Post autor: WOJTEKK » 5 cze 2003, o 14:41

ja jeszcze napisze tak-jezeli by tak sie stało jestem za takim razwiazaniem-Jaworzno II liga,RUCH w barazach :lol: a Dospel z Legia dodatkowy mecz takie by było najsprawieliwsze rozwiazanie tej całej sytuacji według mnie oczywiscie

gerard

#35 Post autor: gerard » 5 cze 2003, o 14:51

nawet jesli mecz legii ze szczkowianka zostanie zweryfikowany jako walkower dla legii i dzieki temu ruch bedzie mial mozliwosc walki w barazach, to nie sadze aby ktos w polsce powiedzial, ze ruch utrzymal sie dzieki walkowi.(przeciez to legia zglosila to do pzpn, aby zalapac sie na puchary, a ruch w barazach to tylko skutek pozaboiskowej gry przy zielonym stoliku). poza tym baraze to jeszcze nie utrzymanie. to kolejna szansa na pokazanie czy sie zasluzylo na ekstraklase.

USH
Kontakt:

#36 Post autor: USH » 5 cze 2003, o 15:09

PZPN - 05 czerwca 2003

Wydział Dyscypliny PZPN zajmował się w czwartek sprawą naruszenia przez Zbigniewa Marczyka, arbitra głównego meczu Garbarnia Szczakowianka Jaworzno - Legia Warszawa oraz asystentów Andrzeja Jaremki i Artura Gonery zasad kontaktowania się z przedstawicielami klubów po zawodach.

Po zapoznaniu się z wyjaśnieniami: sędziów, dziennikarza 'Przeglądu Sportowego' Jarosława Czerniaka oraz kuzynek jednego z asystentów, Wydział Dyscypliny PZPN postanowił umorzyć postępowanie dyscyplinarne.

- Ustalono jednoznacznie, że sędziowie nie kontaktowali się z działaczami żadnego z klubów.

fuhr
Kontakt:

#37 Post autor: fuhr » 5 cze 2003, o 15:38

no i dobrze - przegrywa tez trzeba umiec

a jakby nawet garba udowodniono przekret - to nie zmieniac wynikow tylko wp***dolic im gogantyczna kare finansowa - no ale co w tedy z Legia.....
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#38 Post autor: Lutz » 5 cze 2003, o 15:39

Witom..a jo wom powiym ze mie to tak naprowdy ch...obchodzi wto zostanie wyjebany ,wto bydzie grol w pucharach itd...skuli mieniech Legia mo puchary a Garbusy niech spadaja. Nos juz tela razy wyciulali tak teroz jak i w przeszlosci ze jak bydzie roz na naszo korzysc to nic sie niy stanie.
Nie chca byc zlym prorokiym ale cos mi sie zdo ze w II lidze mogymy podzielic losy innych znanych firm ,ktore spadly i ledwo sie tam trzimiom.
Wto bydzie za 3 lata pamiyntol czymu sie Ruch utrzimol???
Ale jak zlecymy do III ligi to sie juz niy pozbiyromy.
Pozdro....
[size=18]EINMAL BLAU IMMER BLAU[/size]

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: Konrad » 5 cze 2003, o 16:31

Patton!
Ja wcale nie mówie, że ty jesteś Polakiem czy nie jesteś - od momentu gdy zostałem (jeszcze na starym forum) zjebany przez "pawdziwych" Ślązaków, za to że sie obnoszę z moją Polskością i głósno mówie o genezie nazwy RUCH - przestałem zabierać głos na tym forum, albo robiłem to nader rzadko - przeczytaj mój post jeszcze raz - ja tylko dałem przykład, że w tym kurewskim świecie (oczywiście, że legii próbują załatwić puchary przy z. stoliku) trzeba się nauczyć jakoś obracać - to tylko przy okazji załątwiania legii pucharów mógłby skorzystać Klub, który kochamy.
Mówisz o honorze.... piękne haslo..
Wiesz.. mnie rodzice zawsze wpajali od małego 4 maksymy:
1. Bóg
2. Honor
3. Polska
4 . RUCH Chorzów
Wiesz co mam z tego mojego honoru? Mam to że wy***ali mnie z roboty, bo zawsze miałem honor i nie chciałem płynąć z gównami, mam 430 zł zasiłku i kilka gęb do wyzywienia...
Chcę Ci tylko powiedzieć, że samym honorem Ruchowi nie pomożemy- powtórzę - w tym kurewskim świecie trzeba być trochę cwaniakiem bo inaczej Cię zjedzą
Mam nadzieję, że zrozumiałeś co chciałem Ci powiedzieć
Pozdrowienia dla wszystkich RUCHOWCÓW
Nieważne która liga:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: Konrad » 5 cze 2003, o 16:50

Nie zgodzę się, że z tą grą nasz kochany Klub zasłużył na grę w II lidze - ja przez 11 lat miałem drugą ligę pod nosem, w Zamościu i jednoznacznie moge stwierdzić że miedzy czołóówką II ligi (np obecnie polkowice), a strefą spadkową I ligi jest ogromna przepaść. Gdyby hipotetycznie np RUCH grał z polkowicami to by ich poprostu rozjebał taktycznie i technicznie.
Pozdrawiam
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Piter

#41 Post autor: Piter » 5 cze 2003, o 17:23

Chuliganeria pisze:Piter hmmm chyba masz złe te informacje;)
Czy aby napewno? 8)

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: hanys1920 » 5 cze 2003, o 22:25

witam mimo ze juz jest po sprawie napisze moje zdanie w tej sprawie.Sprawa nie wybuchla wczesniej gdyz Legia liczyla na puchary ale sie nie udalo wiec trzeba inaczej zalapac sie na puchary.mysle ze podobnie myslal rogala i to jest ten jego as w rekawie.to swiadczy o mysleniu naszego prezesa cos zrobilo sie zle trzeba by bylo poniesc konswekwencje to trzeba wykombinowac jak tu sie od tego wymigac.ale my spadlismy i na pierwsza lige nie zaslugiwalismy z taka gra.druga sprawa to ukaranie sedziego oraz szczakowianki.szczakowianka do drugiej ligi marczyk na emeryture.ale pzpn dzis pokazal ze ma w du*** sprawiedliwosc.marczykowi jesli by szlo to by dali order zaslugi dla Polski.pi***ole taka lige.pilkarski poker przy tym to jest male demo do prawdziwych realiwo naszej (s)kopanej pilki.je*** pzpn
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

ODPOWIEDZ