Może napiszesz jaki??arcio pisze:e to o wiele gorzej niż u nas
co nie znaczy że dobrze sie stało
w klubie mają teraz dylemat z tego powodu - przez tych kilkunastu napaleńców
KSZO BĘDZIE DOMAGAŁO SIĘ WALKOWERA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to odpowiedz jest oczywista doprowadzić fryzjerów do porządku najlepiej za #arcio pisze:no to chyba jest oczywiste jaki - co zrobić aby takie "coś" sie nie powtórzyłogregor pisze:Może napiszesz jaki??arcio pisze:e to o wiele gorzej niż u nas
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- wolfik
- Kontakt:
poprosic kibicow zeby juz tego nie robili, albo wrocic do wysokich plotowarcio pisze:no to chyba jest oczywiste jaki - co zrobić aby takie "coś" sie nie powtórzyłogregor pisze:Może napiszesz jaki??arcio pisze:e to o wiele gorzej niż u nas
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
gupio gotka prosić kibiców; po mojymu to chyba je monitoring na stadionie, wyłapać wszystkich i kolegium dla nich aoraz zcałkowity zakaz stadionowy; przestańm y wreszcie chronić bandę ćwierćinteligentów kerzy po to som naszpilu żeby dymy robic; co teroski klub mo za nich płacić bo łonym sie zachciało wlyżź na szpilplac 

I'm a man who walks alone
koles pomysl zanim cos napiszesz , wstyd mi za takich jak tyPavlique pisze:gupio gotka prosić kibiców; po mojymu to chyba je monitoring na stadionie, wyłapać wszystkich i kolegium dla nich aoraz zcałkowity zakaz stadionowy; przestańm y wreszcie chronić bandę ćwierćinteligentów kerzy po to som naszpilu żeby dymy robic; co teroski klub mo za nich płacić bo łonym sie zachciało wlyżź na szpilplac
- L.G
- Kontakt:
pewnie Dzioboł niych klub płaci te kary i czimie pysk zawarty. A na wiosna ty piyrszy bydziesz ryczoł: "kaj som te transfery", "kaj je ta ekstraklasa".
ps. no chyba żeś jest osobiście zainteresowany - czytej: nagrały cie te kamery jakżeś tyroł po trowie
ps. no chyba żeś jest osobiście zainteresowany - czytej: nagrały cie te kamery jakżeś tyroł po trowie
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Nie o tro chodzi lowca , moim zdaniem to my muszemy znalesc tych co wtedy wjebali sie na murawa i im "wytlumaczyc" ze tak nie wolno , a jak beda jakies kary to oni powinni je placic , ale bez przesady zebby swoich chopcow sprzedawac na psach . mom nadzieja ze rozumisz o co mi chodzi .łowca goroli pisze:pewnie Dzioboł niych klub płaci te kary i czimie pysk zawarty. A na wiosna ty piyrszy bydziesz ryczoł: "kaj som te transfery", "kaj je ta ekstraklasa".
Pozdrawiom Cie bo mom dobry humor
-
- Kontakt:
tak samo jak tych żes znoloz co pamiyntntego 3 maja zadymi i im żeś wytłumaczył i tych co na pulunii po szpilu haja robiyli i jeszcze w innych szpilach tyz pra... coś mosz mało ta siła tłumaczynio; a dopóki tako bydzie mentalność prawdziwych kibiców jak twoja dopóty dalij co jakis czas bydom dymy i na szpile bydzie łazić tylko ta grupa zapaleńców co zawsze...Nie o tro chodzi lowca , moim zdaniem to my muszemy znalesc tych co wtedy wjebali sie na murawa i im "wytlumaczyc" ze tak nie wolno , a jak beda jakies kary to oni powinni je placic , ale bez przesady zebby swoich chopcow sprzedawac na psach . mom nadzieja ze rozumisz o co mi chodzi .
Pozdrawiom Cie bo mom dobry humor
Sie synku dowiydz jak je np w Anglii tam pzred szpilym nawet biyra niy wypijom coby im niy wlepiyli zakazu stadionowego....
Tako prowda, a unos bez tako jak Twoja mentalnmość momy tako a niy inno otoczka (my jako kibicwe) i dopóki to sie niy zmiyni że na szpil mogymy iść z zonami, bajtlami, całom rodzinom moga zaprosić na niego frelka oprzijść sam na lozyty abo wzionść i dać załodze darmowe bilety jako ich szef wykupić im np karnety to bydzie tak jak jest biydnie ale zawsze piprzenie je*** psów itd, to łoni nos zaczepiajom i w koło to samo
tela w tymacie
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
jak domnie to zrobic tak jak na wyspach, walic kary i hu*!moze momy stary stadion ale bez tych plotow sie jeszcze jakos prezentuje i naprowdy wmiare fajnie idzie popaczec na szpil!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
ploty obciyli nie po to zeby sie stadion lepi prezentowol ino skiz tego ze jak zice polozyli na tych naszych pseudotrybunach to jakby ktos chciol fana na plot prziwiesic to by z 70 % stoleczkow boiska niy bylo widac... co noc rzykom o jedna trybuna pilkarsko z prawdziwego zdarzenia... abo tam kaj stol elektryczny zygor abo z boku glowny...zresztom szkoda godki...tyn remont co momy zrobiony musi nom styknac na nastympne 80 lot...
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
tera majom co innego na glowie i chyba niebyndom sie zawracac łeba odwolywaniem :twisted:
Wrocławska policja zatrzymała kolejną osobą w związku z aferą korupcyjną w polskiej piłce.
Jak poinformowała stacja TVN24 zatrzymany został prezes drugoligowego KSZO Ostrowiec Św. Mirosław S.
Wrocławska policja zatrzymała kolejną osobą w związku z aferą korupcyjną w polskiej piłce.
Jak poinformowała stacja TVN24 zatrzymany został prezes drugoligowego KSZO Ostrowiec Św. Mirosław S.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]