SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
PaulazZurawia

#136 Post autor: PaulazZurawia » 8 wrz 2006, o 08:59

no to szybko działać :D:D:D
ja nie wiem jak tam bede miec z kasa ale jak narazie to też chce tako posciel
pozdRo!!

NP07
Kontakt:

#137 Post autor: NP07 » 8 wrz 2006, o 10:29

Może powoli by trzeba było myśleć nad kalendarzami żeby znów nie trafiły do sprzedaży dopiero w marcu :?

sponsi

Sklep internetowy

#138 Post autor: sponsi » 8 wrz 2006, o 11:25

Tak tutej napisza, coby nie zakladac nowego tematu...

Czemu nie ma sklepu internetowego? Nie ma sie kto tym zajac? Klub nie pozwala?

Przeca som ludzie, choby z Żor, Łodzi czy innych "lekko upośledzonych geograficznie" ;) miejscowośći (łazi mi o odległośc od Chorzowa coby nie bylo ze żech jest rasista lokalny ;)) kiere by chetnie kupili treski, szale czy inne gadżety. Ostatnio sie do mie na pw kolo kajs zza stolycy odzywol o szalik...

Zrobienie strony sklepu to tez nie problem... Dzien roboty...

A som zech sie ostatnio nabyl szalik na widzewiak.pl... bo za cholere by mi sie nie chcialo skuli tego do Boat City jechac...

Coby nie byc goloslownym to moga sie podjac organizacji takowego sklepu (w porozumieniu z Klubem).

Gość

#139 Post autor: Gość » 8 wrz 2006, o 14:37

Pani Ania kiedys wspominala mi o tym, ze teki sklep jest juz w trakcie przygotowywania ...było to w zima :roll:

los_madeyos

Ania???

#140 Post autor: los_madeyos » 8 wrz 2006, o 15:26

jako pani Ania??? Chyba o Sobstyl nie chodzi bo ona Katarzyna jest, chyba że tak przekornie mówisz... :roll:

Gość

#141 Post autor: Gość » 8 wrz 2006, o 15:31

Ehh... pani Ania od marketingu.

Tomi19R20Blue

Bluza

#142 Post autor: Tomi19R20Blue » 14 wrz 2006, o 20:05

Witom!! :) ktoś by mi mogl powiedziec czy szlo by jakos zamowic kajs bluza z ruchu z napisem swojego miasta? tak jak np majom Chorzów Stary?jo by chcioł bluza z z napisem np Maciejkowice... dało by sie to jakos zalatwic ? z góry dzieki za odpowiedz :lol: :niebiescy:

bajtel_R

Re: Bluza

#143 Post autor: bajtel_R » 14 wrz 2006, o 20:51

Tomi19R20Blue pisze:Witom!! :) ktoś by mi mogl powiedziec czy szlo by jakos zamowic kajs bluza z ruchu z napisem swojego miasta? tak jak np majom Chorzów Stary?jo by chcioł bluza z z napisem np Maciejkowice... dało by sie to jakos zalatwic ? z góry dzieki za odpowiedz :lol: :niebiescy:
wydajemi sie ze tako bluza to som z kumplami mozesz se zrobic

wurm

#144 Post autor: wurm » 17 wrz 2006, o 08:44

Elo mom takie pytanko kaj w okolicach Piekor mozna kupic Gadzety z Ruchu ?? :]

ruby z kaliny

#145 Post autor: ruby z kaliny » 20 wrz 2006, o 19:53

sklep powstowo wele dworca na bojownikow,juz je szyld

OLSZA
Kontakt:

#146 Post autor: OLSZA » 21 wrz 2006, o 08:38

wurm
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 6:44 am

Elo mom takie pytanko kaj w okolicach Piekor mozna kupic Gadzety z Ruchu ??
Chorzów 8) :lol:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

baRon

#147 Post autor: baRon » 22 wrz 2006, o 15:57

po wiela bydom te bluzy w sklepie "ruch i sport" z kapturem (na zamek) z reportera? aa i jeszcze jedno czy ten sklep jest w sobota czynny jak ja to lod ftory ?

los_madeyos

sklep

#148 Post autor: los_madeyos » 22 wrz 2006, o 18:37

baRon pisze:po wiela bydom te bluzy w sklepie "Ruch i sport" z kapturem (na zamek) z reportera? aa i jeszcze jedno czy ten sklep jest w sobota czynny jak ja to lod ftory ?

SŁUŻĘ POMOCĄ : :D

w soboty sklep jest otwarty od 10 do 14, tak jak bodaj wszystkie innie sklepy na "wolce". PozdRo

Lukasz_Pszow
Kontakt:

#149 Post autor: Lukasz_Pszow » 24 wrz 2006, o 21:40

a czy w radlinie w domu sportu idzie kupic jakies koszulki ruchu albo jakies gadzety??a moze w jakims innym sklepie w radlinie???odpiszcie. pozdRo

toxic

#150 Post autor: toxic » 28 wrz 2006, o 18:04

jo mom taką prosbe- gdyby tak zrobic w Myslowicach jakis Fan Club RUCHU. mam na mysli teraz np: w Olimpie na słupnej (obok biedronki). Skup bylby gwarantowany- nikomu z Myslowic nie chce sie jechac i szukac jakis kawiarenek klubowych, bo nikt sie nie zna w Chorzowie a tak byloby wszystko na miejscu:]. moge pochytac nr do Olimpu w celu utworzenia w tej sportowej hurtowni jakiegos dzialu RUCHU Chorzów. wiele osob tam chodzi by kupic cos sportowego, a w sumie prawie cale Myslowice to CHORZOWSCY:)!!! jak cos, to pisac na PRIVA.

ODPOWIEDZ