Podsumowanie forum

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Bolek
Kontakt:

Podsumowanie forum

#1 Post autor: Bolek » 4 cze 2003, o 22:10

Wiem ,ze forum jest po to ,zeby sie wypowiadac ale jak widze osoby ktora wypisuja po 10 albo i jeszcz wiecej postow dziennie i jeszcze pisza w tematach o ktorych wogole nie maja zielonego pojecia to chodzi mi tu o forum "PSYCHO FANS" to odechciewa mi sie wogole czytac te posty, niechce pisac tu nazw uzytkownikow bo oni sami dobrze wiedza o kogo chodzi.

Ja sam probuje ograniczac swoje posty do minimum, wpisuje sie tylko do tematow o ktorych mam choc troche pojecia a nie jak widze cos w stylu, "jak szczakowianka wywiesi u nas flagi to je odrazu straci" jezeli nie zrobisz czegos takiego to nie pisz o tym, dobrze ,ze za nidlugo jade i nie bede musial czytac wypowiedzi niktorych prze 2 miechy.

P.S.

wcale nie chodzi mi tu o DjMaciara
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#2 Post autor: Patton » 4 cze 2003, o 22:16

Nic dodac, nic ujac....Niestety poziom forum poszedl w dol i to bardzo. Mam nadzieje, ze niedlugo to sie zmieni - bo uzytkownikow mamy takich, ze jest 15 tematow na ten sam temat, lub pokrewny i w zasadzie to nic ciekawego nie wnosi do rzeczowej dyskusji. Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Gość

#3 Post autor: Gość » 4 cze 2003, o 22:18

Bolek masz racje co do niektorych osob. Jednak co chcesz nimi zrobic. Usuwac ich ni mozna bo to sa kibice Ruchu.

Ja w ogole nie pisze na forum Psycho Fans. Zalozylem tam glupi post i nie moglem go usunac. Od tego czasu w ogle tam nie wchodze. Nigdy mnie nie interesowaly sprawy psycho fans.
Tutaj staram sie wypowiadac bo mniej wiecej orientuje sie co dzieje sie w naszym klubie. Pozatym interesuje sie co sie dzieje wenatrz naszego klubu.
Moze wystarczy jakis apel do tych osob ktore nie wiedza o czym pisza.

POZDRO

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#4 Post autor: Patton » 4 cze 2003, o 22:20

a i jeszcze jedno - pisanie na forum to nie wyscig do pierwszego miejsca w liczbie postow.... Piszcie konkretnie i na temat to napewno takiego syfu tu nie bedzie, a i poziom sie podniesie.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

19PABLO20

#5 Post autor: 19PABLO20 » 4 cze 2003, o 22:30

Mnie zdziwiło ze usunoł ktos mój temat na tej stronie a napisałem tam czy długo jescze beda tu wszyscy płakac skuli spadku ruchu nie wiem dlaczego został usunięty a moze stało sie znim cos innego jak już tak ktos usówa tematy to nie pousówa te co jest ich w ch** i to tych samych!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#6 Post autor: Gość » 4 cze 2003, o 22:49

Post stal sie niezwykle aktualny. Teraz pojawily sie trzy nowe tematy o innych kibicow (nowo zalogowanych) w sprawie spadku do 2 ligi. Mysle ze moderatorzy powinni tutaj zaczac dzialac. Powinni stowrzyc jeden temat dla kibicow z pozdrowieniami. To jest taka moja mala sygestia.

Co do tematow spadku wlasnie jest chyba ich tak jak ktos juz powiedzial 8. Dochodza nowe o roznych tyutulach. Ciagle walkujemy ten sam temat. Trza by stworzyc jeden glowny, tam wpisywac swoje opinie, a pozostale kasowac.

Zeby nie bylo klotni o kasowanie tematow nalezalo by pozostawic ten z najwczesniejsza data. Skargi co do ksowania postow kierowac pod jeden do tego stwozrony temat. Zajmowal by sie tym tylko jeden moderator. Ten ktory wchodzi najczesciej.

Takie jest moje zdanie na temat tego co sie tu dzieje. Nie chce ganic za to moderatorow ale po czesci zdaje sie ze to oni ponosza wine.
Pozdro

Viro

#7 Post autor: Viro » 5 cze 2003, o 13:42

ja osobiscie zawsze chcialem byc bardzo liberalny i kasowalem tylko posty z samymi bluzgami i dalej tak robie ale czasem jak czytam stek bzdur to mnie ku***ca bierze
jest wprowadzony obowiazek logowania narazie tutaj w dziale zobaczymy jaki to da efekt
jak narazie od kiedy jest ten obowiazek nie ma glupich wpisow
ale patrzcie tez sami na forum i nie zakladajcie 100 nowych tematow ktore dotycza jedego watku bo wtedy sie najwiekszy syf robi
wtedy kasuje wszystko zostawiam najwczesniejszy albo ten w ktorym jest najwiecej odpowiedzi
pozdRo

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#8 Post autor: 19r20 » 5 cze 2003, o 13:53

haha jak widze kto się wypowiedział w temacie to śmaić mi się chce

wszyscy po 300 i więcej wpisów

ja też jestem na tej stronie od samego początku ale mam tylko coś ok 50 wpisów bo staram się nie pisać o wszystkim

niebieski78

#9 Post autor: niebieski78 » 5 cze 2003, o 14:10

19r20 pisze:haha jak widze kto się wypowiedział w temacie to śmaić mi się chce

wszyscy po 300 i więcej wpisów

ja też jestem na tej stronie od samego początku ale mam tylko coś ok 50 wpisów bo staram się nie pisać o wszystkim
z tego co napisales wynika ze najlepiej jest nie miec zdania na rozne tematy i nie wypowiadac sie wogole ,gdyby wszyscy mysleli tak jak ty a nie np fuhr dj maciar czy gerhat to te forum bylo by nudne jak odpowiedzi Bloka
i co wam tak odjebalo z tym liczeniem postow ?zaczyna to byc irytujace moze zrobimy ten licznik tajny i niech pozostaje tylko trampkarz ,senior itp bo chyba robi nam sie troche niezdrowa rywalizacja

Gość

#10 Post autor: Gość » 5 cze 2003, o 15:12

zgadzam sie z NIEBIESKIM78 !!!
mam jescze pomysl .ktory widzialem na innych forach mianowicie:
SKASOWAC POD LOGIEM WYNIK KTO ILE MA POSTOW I WTEDY NIKT NIE BEDZIE LICZYC POSTOW , A TEN KOMU ZALEZY TYLKO NA ILOSCI POSTOW NIE BEDZIE SIE WYPOWIADAL TAK CZESTO BO NIE BEDZIE MU SIE CHCIALO !!!!No ale to tylko moje skromne zdanie

ODPOWIEDZ