No to spadliśmy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: hanys1920 » 4 cze 2003, o 16:55

patton moze to nieladnie ale na to piwko takze sie wpraszam :)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

PogonFan

#47 Post autor: PogonFan » 4 cze 2003, o 18:13

Szkoda Ruchu. Takie drużyny jak Łódzki KS, Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław, czy Pogoń Szczecin powinny grać w Ilidze(niezaleznie co czuja kibice tych druzyn do siebie). A tak: Grodzisk, Wronki, Jaworzno, Polkowice, Nowy Dwór, Łęczna, co to za liga.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: gerhat » 4 cze 2003, o 19:19

Tomasz W - może nie wszyscy się przykładali ale Probierz, Prasnal, Lech, Sikora grali na maksa. I za to nalezy im się szacunek.
Masz może foty, jak żabole w sektorze biją brawa gdy Jaworzno strzela karnego?
To wiekszy obciach niż nasz spadek, ale to juz hisoria, nikt nie ma patentu na I lige. Im tez kiedys los za to podziękuje.

Wczoraj był spadek, dzisiaj rozpoczyna się walka o ponowny awans, tylko bez tego zarządu. Mam nadzieję, że rogala bedzie się bał własnego cienia do końca zycia i niech nie straszy, ze oprócz niego nie ma innej alternatywy, bo to slyszymy juz od wielu lat.

PORTER2003

#49 Post autor: PORTER2003 » 4 cze 2003, o 19:48

JESTEM KIBICEM GKS I CHCIAŁEM WAM PODŻIĘKOWAĆ ZA TO ŻE NA WASZEJ STRONIE UŻYWACIE NAZWY GKS A NIE TEGO PASOŻTA,KTÓRY JEST PONOĆ NASZYM SPONSOREM PONOĆ. I MAM NADZIEJ ŻE SPOTKAM SIĘ W PUCHARZE Polski GDZIE DOSTANIECIE OD NAS LANIE HEHEHHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sz.P.Mareczek

#50 Post autor: Sz.P.Mareczek » 4 cze 2003, o 21:44

spoko dospelowcu :wink:

Baca

#51 Post autor: Baca » 5 cze 2003, o 02:25

Na ch** te lamenty?
pamietam jak Ruch zlecial pierwszy raz.Wtedy bylem gowniarzem ktory jezdzil na Gornik i cieszylem sie z bramki jojki.Ale teraz po latach jak uslyszalem ze Ruch znowu spada z ligi pierwsza moja reakcja bylo :ku***.
To juz po leku nie jest normalne co sie dzieje w 1lidze.
manschafty z tradycjami spadaja z 1 ligi jak gruszki z drzewa,a wchodza jakies pi***olone wiochy.
To sie juz ni powinno nazywac 1 liga tylko je***a Wiejska Liga.
Kasa rzadzi, a tacy skurwiele jak zarzad Ruchu maja to wszystko w du*** bo maja swoj stolek i niezla kase co miesiac.
jedyne co mozna w tym momencie zrobic to wspierac druzyne w 2 lidze jeszcze raz mocniej niz w minionym sezonie.Co do polityki klubowej,mysle ze jako zwykly kibol ch*** sie da zrobic(chyba ze za***ac tych ku***ow w jakims ciemnym einfarcie)
Nie dejcie sie chopcy.
powodzenia w powrocie tam, gdzie wasze miejsce i pozdrowienia od Bayer Leverkusen.

marekk

#52 Post autor: marekk » 5 cze 2003, o 04:34

Ruch spadl i wiadomo dlaczego. to "dzialania" dzialaczy, transfery i trener- niedojda i tragiczna skutecznosc graczy.
nie rozumie dlaczego teraz dziekuje sie zabolom za walke. Moze kilku z nich chcialo, ale mysle ze wynik byl znany wczesniej a ta "walka" byla niezlym teatrem, aby nie bylo pretensji. Ten zabol-artysta, ktory kosil jaworzniakow rowno z trawa na polu karnym?. Nie ma co miec pretensji do zaboli ale dziekowanie im to przesada!. Pamietam jak pierwszy raz spadalismy. jak caly stadion w zabrzu wyl ze szczescia. zachowywali sie tak jak teraz cidry.
Teraz trzeba poukladac ten klub sensownie. Z drugiej ligi mozemy wejsc szybko spowrotem, rownie dobrze mozemy spasc nizej.
Mam nadzieje, ze w przyszlym roku zamienimy sie z zabolami miejscami.
Pozdrowionka dla wszystkich Niebieskich.

Tomasz_W

#53 Post autor: Tomasz_W » 5 cze 2003, o 09:18

W dzisiejszej GW jest statystyka sezonu - zgadnijcie przeciwko komu podyktowano najwiecej karnych ?????

Wiadomo - nam - 13 !
Dalej jest - KSZO - 9, Gornik 7, Amica, Lubin, Pogon i Legia po 6.....
Bez komentarza!!!

keczup

#54 Post autor: keczup » 5 cze 2003, o 14:03

Kolejny cios dla polskiej ligi... spadek kolejnego zasłuzonego klubu. Zycze szybkiego powrotu do 1 ligi

Głowy do góry Chorzowianie, wolimy grac z Wami a nie z małymi miasteczkami

Kuba.

#55 Post autor: Kuba. » 5 cze 2003, o 17:37

silvestrox

http://silvestrox.w.interia.pl

#56 Post autor: silvestrox » 5 cze 2003, o 17:47

Troche was szkoda że spadliście ale jak już spadliście to sie was troche pośmieja , http://silvestrox.w.interia.pl

SLawa

#57 Post autor: SLawa » 6 cze 2003, o 12:37

ulżyło ci ,jesteś dumny że zrobiłeś taką "pikną" stronke ,kumplom w piaskownicy też sie nią chwalisz?

Marcin_K

Spadek

#58 Post autor: Marcin_K » 6 cze 2003, o 13:18

Czesc

Jestem z Warszawy ale zawsze kibicowałem też Ruchowi.Nie wiem z czego to wynika ale ten klub zawsze budził mój szacunek. pamietam wasz spadek po tym jak bramkarz sam sobie wrzucil gola. Wiem ze to bolesne ale musicie wierzyc ze szybko wrocicie(wszyscy tu beda na was czekac).Miejsce Ruchu jest w pierwszej lidze a nie na jakichs oplotkach. Mam nadzieje ze juz za rok wszystko wroci do normalnosci.PPotraktujcie ten czas jako dobry moment na ulozenie sobie pewnych spraw ktore nie byly OK. Pamietajcie ze Warszawa bedzie wam kibicowac ( moze nie jest to dla was dobre pocieszenie;)). Wolimy w lidze Ruch niz jakies Polkowice czy Swit.

Pozdrowki

STING_RULEZ

#59 Post autor: STING_RULEZ » 7 cze 2003, o 16:39

Współczucie z powodu spadku, życzę szybkiego powrotu do I ligi i udanej walki z zarządem i biurokracją. 3majcie się. A po tym sezonie znowu do I ligi i robimy nasze śląskie piekiełko. pozdro dla Was i specjalne dla viRo.

malolat

#60 Post autor: malolat » 8 cze 2003, o 14:11

Ja moze powiem dziwna rzecz ale troche sie ciesze ze spadlismy bo:
-zmienic sie moze sytuacja wsrod zarzadu i prezesa;
-pilkarze ktorzy mieli Ruch gdzies - odejda;
-moze znajda sie wreszcie srodki na przebudowe stadionu;
-ludzie (kibice) w koncu przypomna sobie ze maja niebieskie serca:

Dziwnie to brzmi ale popatrzcie na Lecha spadli tulali sie w II lidze przez dwa sezony ale :
-zyskali sponsorow;
-kibice przypomnieli sobie o kolejorzu;
-maja miec remontowany stadion dzieki sponsorom;

Wszystko to podsumowac mozna stwierdzeniem ze przegralismy bitwe ale wojne jeszcze wygramy wszystko zalezy od nas !

ODPOWIEDZ