Minikarnet

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

Minikarnet

#1 Post autor: wolfik » 5 wrz 2006, o 15:35

Taka propozycja dla naszych dzialaczy

Czekaja nas teraz prawdopodobnie 4 mecze u siebie w ciagu dwoch tygodni, bo jesli z Łomża bedziemy grali u siebie to 15 wrzesnia gramy z Miedzia 20, z Polonia Warszawa w PP, 23 z Łomża i 30 z Zawisza. Rywale malo atrakcyjni kibicowsko i pilkarsko(poza Zawisza/Hydrobudowa). W dodatku spotkania PP na tym szczeblu nigdy specjalnie ludzi nie przyciagaly, choc teraz moze byc inaczej bo pierwszy raz tak wysoko awansowalismy w PP od 5 lat :lol: . takze oszalamiajacej frekwencji bym sie nie spodziewal, mysle, ze niewielu przyjdzie w tym czasie na wszystkie mecze. Takze ciekawym pomyslem bylby taki minikarnet na te 4 mecze w cenia 25-30 zl
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Raulito
Kontakt:

Re: Minikarnet

#2 Post autor: Raulito » 5 wrz 2006, o 15:37

wolfik pisze:Taka propozycja dla naszych dzialaczy

Czekaja nas teraz prawdopodobnie 4 mecze u siebie w ciagu dwoch tygodni, bo jesli z Łomża bedziemy grali u siebie to 15 wrzesnia gramy z Miedzia 20, z Polonia Warszawa w PP, 23 z Łomża i 30 z Zawisza. Rywale malo atrakcyjni kibicowsko i pilkarsko(poza Zawisza/Hydrobudowa). W dodatku spotkania PP na tym szczeblu nigdy specjalnie ludzi nie przyciagaly, choc teraz moze byc inaczej bo pierwszy raz tak wysoko awansowalismy w PP od 5 lat :lol: . takze oszalamiajacej frekwencji bym sie nie spodziewal, mysle, ze niewielu przyjdzie w tym czasie na wszystkie mecze. Takze ciekawym pomyslem bylby taki minikarnet na te 4 mecze w cenia 25-30 zl

Mysla ze by sie sprawdzilo :) dobry pomysl !
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#3 Post autor: SzaRlin » 5 wrz 2006, o 15:53

pomysł Ekstraklasa :D :D ale wiesz takiego karnetu za 30 nie kupia... czemu :?: bo mom bilet za 7 a 7x4=28 ;)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Bizak16

#4 Post autor: Bizak16 » 5 wrz 2006, o 18:27

Mi sie tyz tyn pomysł podobo ino tera ktos to mo dostymp do klubu musiol by to zaproponowac dzialaczom

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: kibol-siem-ce » 5 wrz 2006, o 21:43

Nie przejdzie tyn pomysł
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Kisiel

#6 Post autor: Kisiel » 6 wrz 2006, o 15:17

CZemu miolby nie przejsc ten pomysł??? Wiadomo ze na takich rywali wiela ludzi nie pojdzie a tak to zawsze wiecej ludzi by sie skusilo !! Cza by z dzialaczami pogodac!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: MkF » 6 wrz 2006, o 15:32

teroz to cza sie modlic zeby nom stadionu nie zawarli za kszoki :twisted: bo mogemy wogule keregos meczu z tych teroz u siebie nie łobejzec :?

loveparadee

#8 Post autor: loveparadee » 6 wrz 2006, o 15:35

nic nom nie zamknom... kara finansowa i tyla... :roll: ... moze i az tyla

Kawol

#9 Post autor: Kawol » 6 wrz 2006, o 18:35

Dobry pomysł :D

arcio
Kontakt:

#10 Post autor: arcio » 7 wrz 2006, o 17:53

jeżeli po kalkulacji będzie sie opłacać to prawdopodobnie sie to zrobi (jal Łomża będzie grała u nas)
ja jednak wątpie aby to przeszło patrząc na ilośc sprzedanych ogólnych karnetów :(
nigdy nie jest za późno

los_madeyos

ekonomia!

#11 Post autor: los_madeyos » 7 wrz 2006, o 18:54

Sza19R20lin pisze:pomysł Ekstraklasa :D :D ale wiesz takiego karnetu za 30 nie kupia... czemu :?: bo mom bilet za 7 a 7x4=28 ;)
Ja, ino tyś je z klubu kibica, bilet na normalny sektor kosztuje dyche a na trybune 15 albo 25 zyli. Jak więc ktoś np.chodzi na dolną, to oszczędziłby nawet 30-35 złotych. CO WCALE NIE OZNACZA ŻE TAKI POMYSŁ POPIERAM!.
Wolfik, z czym ty do działaczy wyskakujesz? Popatrzcie na to od strony ekonomicznej, a nie tego jak wam bedzie dobrze :roll:
PRZYKŁAD:
Bilet na dolną kosztuje 15 złotych. Karnet na całą runde 110. Planowo ma być/miało być 9 meczy w rundzie. 9x15=135
Więc klub, POMIJAJĄC ILE TYCH KARNETÓW SPRZEDA, POTENCJALNIE NA NICH STRACI. A ma tracić jeszcze więcej pod koneic rundy, tym bardziej jak mówicie że karnety nie schodzą, to wątpie żeby w te też ktoś zainwestował. przecież jeśli według was te mecze są mało atrakcyjne, to po co ktoś ma wyrzycać 20 złotych w błoto, jak zamiast na 4 chce iśc na jeden mecz z Zawiszą???NIE ROZUMIE WAS!!! :shock:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: jajo » 7 wrz 2006, o 19:18

los madeyos a z czym Ty wyskaujesz?
Chyba logiczne, ze wolfikowi chodziło o sektory inne niz trybuna...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

los_madeyos

???

#13 Post autor: los_madeyos » 7 wrz 2006, o 20:09

a niby czemu takie logiczne? Może dla Ciebie :) Tak czy siak wątpie żeby działacze zaglądali na forum, nawet jeśli to robią to raczej pomysł, jak napisal kibol siem-ce "NIE PPRZEJDZIE".
pozdRo i naRa

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#14 Post autor: wolfik » 7 wrz 2006, o 20:42

Oczywiscie ze chodzi o sektory 1-10, choc wiadomo, ze analogiczne karnety mozna zrobic na trybune o stosunkowo wyzszych cenach. Przejdzie czy nie zobaczymy, to tylko jeden z wielu pomyslow jakie sie tu pojawiaja, ja mysle ze klub by na tym stracil, kibice napewno by zyskali, ale to klub zarzadza tym pieniedzmi, oni podejmuja ryzyko, wiec tylko i wylacznie od nich zalezy decyzja.

Arcio mysle,ze cena karnetow jest problemem, bo zdaje sie wychodzi jeden mecz gratis, wyglada to srednio atrakcyjnie bo latwiej wydac np 10 razy po 10 zl w jakims tam odstepie czasu niz raz 100 zl, a strata 10 zl czy nawet 25 zl w odstepie kilku miesiecy jest mniej zuwazalna dla stanu portfela niz jednorazowy wydatek rzedu chocby tych 70 zl. Mysle ze do takiego karnetu powinien byc szalik czy koszulka, jakies znizki np. do Reportera czy do Cafe Paterman.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

SODA

#15 Post autor: SODA » 7 wrz 2006, o 20:47

wolfik pisze:Oczywiscie ze chodzi o sektory 1-10, choc wiadomo, ze analogiczne karnety mozna zrobic na trybune o stosunkowo wyzszych cenach. Przejdzie czy nie zobaczymy, to tylko jeden z wielu pomyslow jakie sie tu pojawiaja, ja mysle ze klub by na tym stracil, kibice napewno by zyskali, ale to klub zarzadza tym pieniedzmi, oni podejmuja ryzyko, wiec tylko i wylacznie od nich zalezy decyzja.

Arcio mysle,ze cena karnetow jest problemem, bo zdaje sie wychodzi jeden mecz gratis, wyglada to srednio atrakcyjnie bo latwiej wydac np 10 razy po 10 zl w jakims tam odstepie czasu niz raz 100 zl, a strata 10 zl czy nawet 25 zl w odstepie kilku miesiecy jest mniej zuwazalna dla stanu portfela niz jednorazowy wydatek rzedu chocby tych 70 zl. Mysle ze do takiego karnetu powinien byc szalik czy koszulka, jakies znizki np. do Reportera czy do Cafe Paterman.
:brawa:

i mamy pania Anne i p.prezes od marketingu M.K. powodzenia

ODPOWIEDZ