PIAST -RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
piaskun

#136 Post autor: piaskun » 7 wrz 2006, o 12:51

Pożyjemy zobaczymy :P chyba 1 pkt. :D

Panewniki
Kontakt:

#137 Post autor: Panewniki » 7 wrz 2006, o 12:52

piaskun pisze:Pożyjemy zobaczymy :P chyba 1 pkt. :D
No chyba nie w tym szpilu :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

gliwiczanin

#138 Post autor: gliwiczanin » 7 wrz 2006, o 13:18

poweim wam tak u nas na stadionie nie usłyszycie bluzgów w waszą strone doputy dopuki sami nie sprowokujecie z gorolami tez miało byc bez bluzgów z naszej strony ale..po spaleniu naszego szalika ..przegieli... po drugie to kolega z Chorzowa ma troszke mylne info co do zerwania zgody z PB co do meczu zapraszam i mysle ze data 20.03.04...pójdzie w zapomnieniei i usiadziecie u nas na trybunach :twisted: a co do rynku po meczu....nasi tam będą a od waszych to zalezy pozdro all

blue

#139 Post autor: blue » 7 wrz 2006, o 13:26

wiadomo ile sie naszych wybiera? ja ,jak i reszta moich znajomych jedziemy samochodami...

FAROW
Kontakt:

#140 Post autor: FAROW » 7 wrz 2006, o 14:27

Pewna liczba ;)

Są jeszcze bilety? Bo nie wiem czy mo sens jechac po bilet!

SALEZJANIN

#141 Post autor: SALEZJANIN » 7 wrz 2006, o 15:07

bedzies szlo kupic bilety na dworcu w piatek??

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#142 Post autor: Scypion » 7 wrz 2006, o 15:41

SALEZJANIN pisze:bedzies szlo kupic bilety na dworcu w piatek??
na pociag na pewno ;)

Awatar użytkownika
KikoMaćki
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: KikoMaćki » 7 wrz 2006, o 15:58

FAROW pisze:Pewna liczba ;)

Są jeszcze bilety? Bo nie wiem czy mo sens jechac po bilet!
FAROW niemartw sie właśnie żech wrócioł i mom do Ciebie bilet :lol:

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#144 Post autor: Raul22 » 7 wrz 2006, o 16:00

pytanie do tych co jada samochodami, jedziecie moze ktos spod stadionu, albo jak tam dojechac bo zabardzo nie wiem jak tam sie jedzie a chetnie bym tez autem pojechal, piszcie na PW jak cos

Mościak

#145 Post autor: Mościak » 7 wrz 2006, o 16:26

Niestety, w większej liczbie niż 350 osób nie macie co się wybierać do nas :(. Tyle wchodzi ludu do klatki, a głownym wejściem będą wpuszczać tylko tych, co są z Gliwic. U nas na stadionie jest pełna kulturka.. Mam nadzieję, że jak przyjedziecie to nie będziecie chcieli zmienić tego.. Zapraszam na stronę www.piast.gliwice.pl i ściągnijcie sobie ostatnie pomeczowe wypowiedzi, i posłuchajcie Baniaka :). Wasza drużyna polegnie 8).

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#146 Post autor: Bytom20 » 7 wrz 2006, o 16:39

Mościak pisze:Niestety, w większej liczbie niż 350 osób nie macie co się wybierać do nas :(. Tyle wchodzi ludu do klatki, a głownym wejściem będą wpuszczać tylko tych, co są z Gliwic. U nas na stadionie jest pełna kulturka.. Mam nadzieję, że jak przyjedziecie to nie będziecie chcieli zmienić tego.. Zapraszam na stronę www.piast.gliwice.pl i ściągnijcie sobie ostatnie pomeczowe wypowiedzi, i posłuchajcie Baniaka :). Wasza drużyna polegnie 8).
Ja ściągnąłem tą wypowiedź i nic tam nowego ciekawego nie usłyszałem. To że zostaliście przez Bogusia (tak jak został nazwany pod koniec wywiadu) pochwaleni to niczego nie dowodzi. Ja tylko czekam informacji kiedy Boguś B zacznie oglądać świat za kratek. Zagraliście wyrównane spotkanie z hydrotworem który w następnej kolejce przegrał z miedzią legnica na własnym boisku. Pisze to celowo by dać Ci do zrozumienia że mecz meczowi nigdy nie jest równy zobaczymy dopiero po meczu kto będzie lepszy.
"Tyle wchodzi ludu do klatki, a głownym wejściem będą wpuszczać tylko tych, co są z Gliwic. U nas na stadionie jest pełna kulturka.." - tego to już wogóle nie rozumiem jeśli ktoś jest np. z bytomia i jest kibicem piasta to też go nie wpuszczą ?? :shock:

Mościak

#147 Post autor: Mościak » 7 wrz 2006, o 18:05

Bytom20 pisze:
Mościak pisze:Niestety, w większej liczbie niż 350 osób nie macie co się wybierać do nas :(. Tyle wchodzi ludu do klatki, a głownym wejściem będą wpuszczać tylko tych, co są z Gliwic. U nas na stadionie jest pełna kulturka.. Mam nadzieję, że jak przyjedziecie to nie będziecie chcieli zmienić tego.. Zapraszam na stronę www.piast.gliwice.pl i ściągnijcie sobie ostatnie pomeczowe wypowiedzi, i posłuchajcie Baniaka :). Wasza drużyna polegnie 8).
Ja ściągnąłem tą wypowiedź i nic tam nowego ciekawego nie usłyszałem. To że zostaliście przez Bogusia (tak jak został nazwany pod koniec wywiadu) pochwaleni to niczego nie dowodzi. Ja tylko czekam informacji kiedy Boguś B zacznie oglądać świat za kratek. Zagraliście wyrównane spotkanie z hydrotworem który w następnej kolejce przegrał z miedzią legnica na własnym boisku. Pisze to celowo by dać Ci do zrozumienia że mecz meczowi nigdy nie jest równy zobaczymy dopiero po meczu kto będzie lepszy.
"Tyle wchodzi ludu do klatki, a głownym wejściem będą wpuszczać tylko tych, co są z Gliwic. U nas na stadionie jest pełna kulturka.." - tego to już wogóle nie rozumiem jeśli ktoś jest np. z bytomia i jest kibicem piasta to też go nie wpuszczą ?? :shock:
Niestety tak jest! Nie wiem, może z Bytomia to by wpuścicili, ale napewno z Chorzowa nie.

arcio
Kontakt:

#148 Post autor: arcio » 7 wrz 2006, o 18:08

ci co nie wejdą do klatki to niech kupują normalne bilety i wchodzą na sektory
jak ich nie wpuszczą to wytoczymy proces grupowy przeciwko Piastowi ;) :D
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: jajo » 7 wrz 2006, o 18:24

tu nie ma co oczek puszczac , bo gdyby sie okazalo ze rzeczywiscie kogos nie wpuszcza to sie powinno im proces wytoczyc.
Najwazniejsze to podejsc do nich spokojnie z kultura, zeby juz na wstepie podejrzen nie budzic
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

darkman

#150 Post autor: darkman » 7 wrz 2006, o 18:31

ku*** ja juz nie moge caly czas to czy wpuszcza czy nie o jezu dajce se siana!

Zablokowany