Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
BreakStuff
Co do naszej Goscinności to zależy tylko od Was Kibiców /R\uchu jeżeli nie bedziecie na nas bluzgac to my na was też nie bedziemy Wiecie kto jest naszym najwiekszym wro/g\iem ko/g\o nie nienawidzimy
Do Was żadnej wrogosci nie czujemy chyba że sami ja sprowokujecie
Pozdrowienia Z GlivviC

-
zbynio
Jeszcze roz godom tak, jak nie bydziecie bluzgac na mój Piast (a wierza ze tak bydzie), to moga 3 od Wos wrazic do auta i bez brama mocie przejazd, dalyj robicie co chcecie, abo siadocie kole mnie (nojblizszy sektor kole gości) abo idźcie kaj chcecie, ale niy godejcie że w Gliwicach niy momy do Wos szacunku. (kto chce niych na priv do signal (ludki z Łodzi tyż )) ... Ino bez bluzgów !!!
Pozdro.
-
dylo
-
Kontakt:
Byle Ruch wygroł i będzie dobrze.
Bez pozdrowien z Gliwic do Gliwic.
-
Krzysiek-Piast
autor: Krzysiek-Piast » 6 wrz 2006, o 22:52
kobrrra pisze:Są kibice Ruchu z Gliwic i innych miejscowości które są pewnie w tej sytuacji "legalne", więc oni, jeśli będę chcieli to wejdą. A co jeśli jakis kibic Piasta mieszka np. w Zabrzu? Wejdzie, czy nie?
pamietam mecz jak kibicow Odry ( albo Poloni) nie pamietam nie chcieli wpuscic na mecz bo nie sa z Gliwic ( to samo tyczylo sie kibicow piasta z Sośnicowic) byl nawet kiedys transparent do zarzadu zwiazany z ta sytuacja " Bytom , Opole Sośnicowice to tez Piasta kibice" czy cos takiego .... roznie to juz u nas bywalo

-
Kibic Piasta
autor: Kibic Piasta » 6 wrz 2006, o 23:21
Ja to od dłuższego czasu tak to widzę... a chodzę na Piasta 25 lat, że te dwa kluby są najbliżej zgody. Tylko dlaczego jej jeszcze nie ma?? Ruch cieszy się dużym szacunkiem w Gliwicach
-
Eagle
Kibic Piasta pisze:chodzę na Piasta 25 lat
Biedny

Próbowałeś to leczyć?
-
scaleo
Kibic Piasta pisze:Ja to od dłuższego czasu tak to widzę... a chodzę na Piasta 25 lat, że te dwa kluby są najbliżej zgody. Tylko dlaczego jej jeszcze nie ma?? Ruch cieszy się dużym szacunkiem w Gliwicach
Sam wiesz, że nas, starych lub starszych o zdanie nikt nie pyta i jest to niestety sprawa młodych i to pytanie należałoby zadać też na naszym (gliwickim) forum. Ja osobiście jeszcze pamiętam starą zgodę z Ruchem. No ale to jest forum a na meczu zaś różnie może być.
-
Kibic Piasta
autor: Kibic Piasta » 6 wrz 2006, o 23:39
Eagle pisze:Kibic Piasta pisze:chodzę na Piasta 25 lat
Biedny

Próbowałeś to leczyć?
Leczyć?? To trzeba pielęgnować.
-
Eagle
Kibic Piasta pisze:Eagle pisze:Kibic Piasta pisze:chodzę na Piasta 25 lat
Biedny

Próbowałeś to leczyć?
Leczyć?? To trzeba pielęgnować.
Pielęgnować to przyrodę trzeba
-
KK
-
Kontakt:
Panowie po co to naigrywanie sie z kibicow innych klubow (w tym wypadku Piasta)? Gdybym byl niezorientowany, to bym pomyslal, ze macie jakies kompleksy...
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Gdyby nie to ze przy kazdej okazji kibice Piasta kurwuja na Ruch to nie mialbym nic do tego klubu. Ale niestety ich kibice nie potrafia sie zachowac....
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
astar
Slawko pisze:Gdyby nie to ze przy kazdej okazji kibice Piasta kurwuja na Ruch to nie mialbym nic do tego klubu. Ale niestety ich kibice nie potrafia sie zachowac....
a teraz kolego wytłumacz mi na jakiej podstawie tak twierdzisz ?? :twisted:
-
JEDI_V
-
Kontakt:
Skonczcie sie wadzic,bo narazie wszystko sie zapowiado ok,moze(wierza w to) kibice Piasta okazom sie goscinni i bydymy oglondac szpil jak ludzie a niy jak zwierzynta w zoo,w kozdym stadzie som owce i barany i dejcie sie luzu
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
piaskun
Gdyby to od nos zależało to byście siadli kolo nos

na trubunach, ale wiadomo jak to jest :? W klatce moga siedzieć gorole z sosnowca a nie prawdziwi kibice z ŚLĄSKA
Wierze że bedzie to spiel jakiego nie zapomnimy 8)
Szacunek dla /R\uch od Piasta
Mam nadzieje że bedzie wkońcu sztama pomiedzy naszymi klubami

-
gRegoRy
piaskun chyba cie postraszylo :shock: wracejcie do PB

a jutro 3 pkt do NIEBIESKICH
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości