PIAST -RUCH
- wolfik
- Kontakt:
Przed naszym meczem z Sosnowcem u nich wylecial Wierzchowski...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale to 100 dla nich to nie bedzie zadna kara, bo mogą i to mieć problemy zapełnićLysy pisze:Jeśli my dostali 200 biletów to skandal to jest mało pedziane.Ta klotka przecież wiencyj pomieści przinajmiej no jakieś 50. Poza tym trzeba bydzie w takim razie potraktować "kolegów" z Piasta tak samo na wiosna.I nie ma zmiłuj.Nie ,to bez łaski ale na wiosna może być szpil o dużo stawka .Dużo większo niż teroz.Zrobi sie "remont" sektora do gości i wpuści sie ich 100.Nie chce mi sie sznupać ale goroli ze zagłymbia chyba wpuścili ze 400.ehhhh szkoda godki.Nie chca robić ostudy ale pora słów mi sie ciśnie :?

Niestety, ale śmieszne to jest, że klub zamiast chcieć zarobić na kibicach, woli zrezygnować z tej kasy i dla świetego spokoju wymyśleć i robić coś by było jak najmniej osób.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
do klotki to Piast może sadzać kibiców KSZO,Podbeskidzia albo innych klubików,bo i tak jak się pojawią to nawet połowy nie zdołają zapełnić.
Ale kibicom Ruchu to powinni udostępnić jedną połówkę stadionu i to było by najlepsze rozwiązanie

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie mom nic przeciw tymu ino wtedy (20.03.04.) po tym szpilu zawarli nom szpilplac, zabrali 3 pkt, kozali zapłacić sztojer 20 000, więc mom obawy że nosz dyrechtor jeszcze o tym pamiynto... Ale jak by obie ekipy poradziyły go przekonać że teroz tak niy byndzie to kto wiy ?COBRA pisze:Albo tak jak kiedys mogli by my zajac klatka no i caly łuk za bramka!
Przyjyżdżejcie siadejcie kole mnie, niy bydymy sie wadzić ino swoich dopigować

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: