Pilkarze sa nasza wlasnoscia i jesli beda chcieli tych pilkarzy to beda musieli NAM zaplacicBluR pisze:Stracimy wszystkich wychowanków, bo dobrze się spisują. W sporcie napisali że Markiewicz w tym samym sparingu z Żabolami strelił w słupek, może to i nic nie znaczy ale skoro napisali to chyba cos tam zagrał
Letnie transfery
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ach w słupek ? ach w sparingu ? ach "wielkiemu" Górnikowi ? - no to trzeba szybko upchnąć za dobrą kasę do BarcelonyBluR pisze:Stracimy wszystkich wychowanków, bo dobrze się spisują. W sporcie napisali że Markiewicz w tym samym sparingu z Żabolami strelił w słupek, może to i nic nie znaczy ale skoro napisali to chyba cos tam zagrał
Jakiś amok ogarnął tu spore grono ludzi, którzy w doszukiwaniu się jakichś błędów/niedociągnięć/zaniechań zarządu/trenera/klubu przekroczyli już granice obłędu.
- wolfik
- Kontakt:
nikt z naszej mlodziezy nie ma obecnie miejsca w pierwszym skladzie, lepiej niech sie ogrywaja w 3 lidze niz w a-klasowych rezerwach
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ecik raczej na pewno dostanie na wiosnę szansę, ale czy ją wykorzysta to zależy tylko od niego.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- mumin1920
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Może sie i czepiom , ale jak widza takie wpisy to niy wiym czy sie śmioć , czy płakać - nosz 1 ligowy :shock: . Czyż bych co przapasowoł ? My som już w piyrszy lidze ?mumin1920 pisze:jo widza Ecika z Ludzinskim jako nosz 1 ligowy napad :lol: no i Pepe :lol: z nich bydzie nojwiekszo pociecha mom nadzieja 8)
Jo wierza , mom nadzieja , jest szansa , a nóż sie udo - ale o piyrszy lidze byda pisoł dopiyro wtedy jak przed ostatniom kolyjkom bydymy na 2 placu i bydymy mieć 4 punkty przewagi nad trzecim w tabeli , nigdy wcześni .
Mom nadzieja, że coniykere sie niy obudzom z rynkom w nachtopie.
- mumin1920
- Kontakt:
nie biera innyj opcji niz awans :lol:Lutz pisze:Może sie i czepiom , ale jak widza takie wpisy to niy wiym czy sie śmioć , czy płakać - nosz 1 ligowy :shock: . Czyż bych co przapasowoł ? My som już w piyrszy lidze ?mumin1920 pisze:jo widza Ecika z Ludzinskim jako nosz 1 ligowy napad :lol: no i Pepe :lol: z nich bydzie nojwiekszo pociecha mom nadzieja 8)
Jo wierza , mom nadzieja , jest szansa , a nóż sie udo - ale o piyrszy lidze byda pisoł dopiyro wtedy jak przed ostatniom kolyjkom bydymy na 2 placu i bydymy mieć 4 punkty przewagi nad trzecim w tabeli , nigdy wcześni .
Mom nadzieja, że coniykere sie niy obudzom z rynkom w nachtopie.

Raz...zaglebie.sosnowiec.pl pisze:Czy w przerwie letniej miałeś propozycje z innych klubów, a jeśli tak to czemu wybrałeś Zagłębie?
Adam
H.K.: Miałem propozycję z Ruchu Chorzów, podobnie jak Sławek Pach i Marcin Folc. Dlaczego Zagłębie? Zagłębie to klub z tradycjami i z jasno określonym celem. Awans do pierwszej ligi, a ja też bym chciał zagrać w pierwszej lidze. Są wspaniali kibice, jest atmosfera, stabilizacja, tutaj zawodnik myśli tylko o grze nie musi zaprzątać sobie głowy innymi sprawami.
Moga sie z wszystkim zgodzic ale na pewno nie z tym ze wybral zaglebie z powodu tradycji..bo jo rozumia ta wypowiedz tak ze Sosnowiec ma wieksze tradycje od nas... wszyscy doskonale wiedza ze poslzo o pieniadze...my nie byli w stanie im dac takich pieniedzy jakie dostali u goroli...
Dwa...
Na razie to ten ich awans maluje sie w czarnych kolorach..Nie godom ze my na bank wlezemy ale poki co jestesmy na lepszej drodze niz oni...
- Simone
- Kontakt: