Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.
-
- Kontakt:
Radzion,jak niy piro to kupcie podswietlane fany :lol: ,kiedys jakis dekel pytol sie na www.kibice.net kaj idzie kupic podswietlane fany,abo niych co drugi taszlampa przyniesie :lol: ,a wracajac do aresztowanio prezesa Klatta ze hydrozlodzieji to ino czekac jak nojwiykszy zlodziej z trynerow Baniak pojdzie siedziec,ino jak jego zawrzom a zacznie sypac to moze nie miec wto grac i trynowac grajkow :lol: ,a pomysl ze przeniesieniym 10 na prosto jak nojbardzij trafny,wszystko widac i nos bylo by lepij widac,budka od grajkow by niy zawodzala,wtedy automatycznie bylo by razym ze mlynem,to by za***iscie wygladalo
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Mecz super, przewaga od poczatku do konca i zwyciestwo najmniejsza iloscia bramek! Szkoda niewykozystanej sytuacji np Grzybka!!! Niemniej zwyciestwo cieszy!!
Co do incydentu to uwazom ze FRYZJERZY robia to specjalnie zeby prowokowac , kartki rozdawac , lawke wqrwiac no i kibicow dla ktorych takie traktowanie jest ponizej krytyki , brakuje slow na zachowanie tych GWIZDKOW!!! Nie chca nas w ORANZADZIE! Ale my sie nie poddamy!!! Wazne ze pilkarze poczuli ze kibice stoja za nimi murem!!! A najwazniejsze ze zwyciezyl czysty sport!!!
Co do incydentu to uwazom ze FRYZJERZY robia to specjalnie zeby prowokowac , kartki rozdawac , lawke wqrwiac no i kibicow dla ktorych takie traktowanie jest ponizej krytyki , brakuje slow na zachowanie tych GWIZDKOW!!! Nie chca nas w ORANZADZIE! Ale my sie nie poddamy!!! Wazne ze pilkarze poczuli ze kibice stoja za nimi murem!!! A najwazniejsze ze zwyciezyl czysty sport!!!
- Patton
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
widza ze sie rozpetała afera jakby niewiadomo co
do czego to doszło żeby kibice własnego klubu chcieli zamknnięcia własnego stadionu!
jesne że jak ktoś wyrywa własne krzesełka to powinien dostać po ryju ale nie wydawać ich policji
zawsze się zastanawiałem jak to jest że PIS wygrywa w tym kraju wybory teraz już widze
Arcio jak Depta - "znajdą się zdjecia i pewno też film ze wtargnięcia ludzi na murawę..." ja pi***ole!!!!
inni gadają - to nic że nas sędzie przekręca, zawsze tak robili i pewnie będą tak robić... najlepiej nadstawić dupe niech mnie kopią :roll:
co za ludzie :shock:
do czego to doszło żeby kibice własnego klubu chcieli zamknnięcia własnego stadionu!
jesne że jak ktoś wyrywa własne krzesełka to powinien dostać po ryju ale nie wydawać ich policji
zawsze się zastanawiałem jak to jest że PIS wygrywa w tym kraju wybory teraz już widze
Arcio jak Depta - "znajdą się zdjecia i pewno też film ze wtargnięcia ludzi na murawę..." ja pi***ole!!!!
inni gadają - to nic że nas sędzie przekręca, zawsze tak robili i pewnie będą tak robić... najlepiej nadstawić dupe niech mnie kopią :roll:
co za ludzie :shock:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
ach ta pirotechnika...
http://www.youtube.com/watch?v=V0KCBKz2EJ8
jeszcze lepszy filmik moim zdaniem
http://www.youtube.com/watch?v=QrCgyTygG2E
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2006, o 11:45 przez Pepek, łącznie zmieniany 1 raz.
pogadać to ty se zawsze chopie mozeszm-p pisze:Trzeba cos zrobic z ta 10-sioną bo coraz wiecej prymitywow tam przilazi
i robi sie bajzel. Wczorajszy mecz byl tego dobitnym przykladem
Malolactwo nie bydzie starym ryczec zeby stowali abo wlatywac na trowa
Sami my stworzyli tako atmosfera na naszym sektorze i teraz muszymy
to opanowac bo zostanymy (staro gwardia) zakrzyczeni
Odswiezam pomysl aby na 10-siona wprowadzic kontrola przy bramce na
siodemce
Dzieci na rodzinny ,mlodziez do mlyna, a na 10-siona weterani!

ja siadam od dłuzszego czasu na dziesionie, zdzieram gardło ile wlezie, po nikim sie nie dre że ma wstawać albo siadać, nie skacze przez płoty.... i co, mam nie siedziec na dziesionie bo nie jestem stary ?? :co_jest:
-
- Kontakt:
P pisze:ach ta pirotechnika...
no ładne racowisko :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
bardzo proszę o nie porównywanie mnie do jakiś piesków19r20 pisze:Arcio jak Depta - "znajdą się zdjecia i pewno też film ze wtargnięcia ludzi na murawę..." ja pi***ole!!!
ktoś gdzieś na forum napisał bardzo fajne zdanie które leciało jakoś tak:
chcemy wspaniałej atmosfery na stadionie to dbajmy o nią sami (czy jakoś tak)
wiem że ten co popluj mirka mosóra został po zajściu zlokalizowany i dostał klapsy od jednego z naszych za to co zrobił
idzie wyszukac np tego co łomie stołek i mu na następnym meczu mały klaps przydzielić!
tu nie potrzebna jest policja
klub wychodzi do kibica - obniża płoty żeby sie nie czuć jak w klatce - to sami powinnismy pilnować tego aby było OK
dotarło?
nigdy nie jest za późno
:brawa:szwajcu pisze:pogadać to ty se zawsze chopie mozeszm-p pisze:Trzeba cos zrobic z ta 10-sioną bo coraz wiecej prymitywow tam przilazi
i robi sie bajzel. Wczorajszy mecz byl tego dobitnym przykladem
Malolactwo nie bydzie starym ryczec zeby stowali abo wlatywac na trowa
Sami my stworzyli tako atmosfera na naszym sektorze i teraz muszymy
to opanowac bo zostanymy (staro gwardia) zakrzyczeni
Odswiezam pomysl aby na 10-siona wprowadzic kontrola przy bramce na
siodemce
Dzieci na rodzinny ,mlodziez do mlyna, a na 10-siona weterani!cos sie wam poprzewracało w głowie, klub to nie wasza wlasnosc, stadion tez nie, a kontrole to se mozecie robic u siebie w domu przy drzwiach.
ja siadam od dłuzszego czasu na dziesionie, zdzieram gardło ile wlezie, po nikim sie nie dre że ma wstawać albo siadać, nie skacze przez płoty.... i co, mam nie siedziec na dziesionie bo nie jestem stary ?? :co_jest:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Arcio napisał:
nie wywierajmy nacisku na PZPN zeby nam zamknął stadion bo wypowiedzi kiektórych idą w tym kierunku
no chyba że będziemy prekursorami i kibice Ruchu będą pisać petycje do PZPN-u żeby zamknąć nasz stadion...
toż to twoje słowa"brawa" dla tych debili co sie wpierdolili na murawe
jak nam zamknął stadion to bedzie super
jo rozumia że można sie wqrwiać ale bez przesady
trybuny są dla kibiców a murawa do piłkarzy !!!!!
czy teraz tez klub ma obarczyć winnych czyli tych co wtargnęli na murawe?
zdjęcia na pewno sie znajdą więc co z tym fantem zrobić?
nie wywierajmy nacisku na PZPN zeby nam zamknął stadion bo wypowiedzi kiektórych idą w tym kierunku
no chyba że będziemy prekursorami i kibice Ruchu będą pisać petycje do PZPN-u żeby zamknąć nasz stadion...
i tak właśnie jest a 1 incydent sprowokowany w 100% przez czarnego złodzieja tego nie zmieniaktoś gdzieś na forum napisał bardzo fajne zdanie które leciało jakoś tak:
chcemy wspaniałej atmosfery na stadionie to dbajmy o nią sami (czy jakoś tak)
wiem że ten co popluj mirka mosóra został po zajściu zlokalizowany i dostał klapsy od jednego z naszych za to co zrobił
idzie wyszukac np tego co łomie stołek i mu na następnym meczu mały klaps przydzielić!
tu nie potrzebna jest policja
klub wychodzi do kibica - obniża płoty żeby sie nie czuć jak w klatce - to sami powinnismy pilnować tego aby było OK
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
To zes mnie podkurwil. JAk bys czytal uwarznie to przed sezonem napisalem , ze ta runda bedzie napewno slabsza pod wzgledem opraw bo cala kasa idzie na sektorowka. Tera juz mamy hajs , ale na szybko nic nie robimy i nie bydymy robic. W tej rundzie pokarzemy sie jeszcze pare razy dobrze k... zobaczysz i sie az posikosz....Co do pirotechniki to sklad wiesz , ze inne kluby nie maja zadnych kar co dzwonisz do zarzadu tych klubow i sie pytosz czy dostali jakies karypatrykblue pisze:hey jeden z was powyzej napisal ze dziekuje grupie nucleo za oprawy ja sie pytam akie oprawy my jestemy jedni z najgorszych w polsce kazda druzyna co do nas przyjedzie pokazuje sie lepiej, kszo stroboskopy i sektorówka slask chyba stroboskopy i folia a u nas nic nie wiem czy kasy nie ma u nas na pirotechnike czy cos innego tylko nie piszcie ze nie mozna odpalac bo kary !!!!! slask odpalal nie ma kar kszo nie ma kar na wiekszoscie stadionów cos odpalaja tylko nie u nas widzial ktos urywki z gks- banik tam byl pokaz ultras ale nie unas!!!! nie wiem nie rozumie i w dup[ie mam ten ultras nasz kiedys wrzucalem kase do puszek ale teraz nie bedzie pirotechnika bede wrzucal bo wiem ze to kosztuje

Zorganizuj mecz Ruch - Elana , Widzew czy Atletico i doziepnik wieksza kase na oprawe osobiscie na konto to ci tyle piro odjebiemy ze ci styknie na 10lot. A jak nie chcesz to nie wrzucaj wchuju cie mam ic sie najeb albo wspomoz docweli oni cie napewno przygarno. :twisted:
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2006, o 16:17 przez Bogas, łącznie zmieniany 1 raz.

- Patton
- Kontakt: