Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Kirek
-
Kontakt:
patrykblue pisze:hey jeden z was powyzej napisal ze dziekuje grupie nucleo za oprawy ja sie pytam akie oprawy my jestemy jedni z najgorszych w polsce kazda druzyna co do nas przyjedzie pokazuje sie lepiej, kszo stroboskopy i sektorówka slask chyba stroboskopy i folia a u nas nic nie wiem czy kasy nie ma u nas na pirotechnike czy cos innego tylko nie piszcie ze nie mozna odpalac bo kary !!!!! slask odpalal nie ma kar kszo nie ma kar na wiekszoscie stadionów cos odpalaja tylko nie u nas widzial ktos urywki z gks- banik tam byl pokaz ultras ale nie unas!!!! nie wiem nie rozumie i w dup[ie mam ten ultras nasz kiedys wrzucalem kase do puszek ale teraz nie bedzie pirotechnika bede wrzucal bo wiem ze to kosztuje
Myśle że drzwi NU są otwarte czemu nie pójdziesz i nie dasz pomysłu nie zaangażujesz sie??
m-p pisze:PM napisał:
jestem jedynie za tym żeby nasz młyn się wzmocnił i 10 zachowała swój charakter !
I koniec tematu
Myśle że nie trzeba selekcji na 10 żeby utrzymac poziom, tylko żeby ludzie nie przyłazili na mecz zalani w trąbke (i tu zwłaszcza moi rówieśnicy) bo popić idzie po szpilu albo oblewajac zwyciestwo albo zalewajać smutek po porażce.
-
blue-olo
patryk - pytosz się o kasa na oprawa , a powiedz ile żeś razy wciepnoł do biksy?
nojlepi nie nie robić samymu , a zjeb*ac kogoś .nerwujom mie takie ludzie
a drugi madry Adamski ,co pół rozgrzewki fandzolił z gorolami z kszo....
-
bajtel_R
Nie cobych sie czepoł Nu bo beznich by nic niebyło ale ktos pisoł ze jest zakaz pirotechniki na stadionach ??
Slask u nos chyba ognie wroclawskie albo strobo na zaglymmbiu zech byl tyz odpolili strobo i wczorej kszo uno tyz odpoliło.
kogo dotyczy tyn zakaz?? Chyba ino Ruchu.
-
Elmer
-
Kontakt:
blue-olo pisze:a drugi madry Adamski ,co pół rozgrzewki fandzolił z gorolami z kszo....
Te, ale Adamskiego nie było w 18 meczowej. Chyba go pomyliłeś z Sobczyński, który grał kiedyś w KSZO. Oni są trochę do siebie podobni jak się patrzy z daleka.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
JEDI_V
-
Kontakt:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
radzion
-
Kontakt:
no to sie zacznie jazda!
a co do piro!powiedzielismy ze nie bedzie i nie bedzie! takie byly ustalenia i bedziemy sie ich trzymac!
a ze lepiej wyglado jak jest piro to inna sprawa!
aha,slowko odnosnie sektorowy!juz sie robi i daje slowo ze wszystkim kopary opadna jak ja rozlozymy
-
MkF
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
radzion pisze:slowko odnosnie sektorowy!juz sie robi i daje slowo ze wszystkim kopary opadna jak ja rozlozymy
trzymia cie za slowo

bo jak nie to zwrot kasy :lol: oby jeszcze byla do konca jesieni !! :niebiescy:
-
Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
A co do dopingu to na % lepiej spiew wychodzi :pijaki:

-
bolo23
Lysy pisze:Z pewnych powodów byłech wczorej na trybunie(normalnie 10)...
a bos bolsa dlo mie zapomniol i mi na 10 nie miol co prziniesc:):):)
-
zawsze@wierna
autor: zawsze@wierna » 3 wrz 2006, o 22:31
m-p pisze:Trzeba cos zrobic z ta 10-sioną bo coraz wiecej prymitywow tam przilazi
i robi sie bajzel. Wczorajszy mecz byl tego dobitnym przykladem
Malolactwo nie bydzie starym ryczec zeby stowali abo wlatywac na trowa
Sami my stworzyli tako atmosfera na naszym sektorze i teraz muszymy
to opanowac bo zostanymy (staro gwardia) zakrzyczeni
Odswiezam pomysl aby na 10-siona wprowadzic kontrola przy bramce na
siodemce
Dzieci na rodzinny ,mlodziez do mlyna, a na 10-siona weterani!
A jak jo jest laska w wieku 17 lot to niby kaj sie zaliczom, bo napewno nie do dzieci w młynie lasek nie chcecie a do staryj gwardii tez nie naleza...
-
bogas1985
zawsze@wierna pisze:m-p pisze:Trzeba cos zrobic z ta 10-sioną bo coraz wiecej prymitywow tam przilazi
i robi sie bajzel. Wczorajszy mecz byl tego dobitnym przykladem
Malolactwo nie bydzie starym ryczec zeby stowali abo wlatywac na trowa
Sami my stworzyli tako atmosfera na naszym sektorze i teraz muszymy
to opanowac bo zostanymy (staro gwardia) zakrzyczeni
Odswiezam pomysl aby na 10-siona wprowadzic kontrola przy bramce na
siodemce
Dzieci na rodzinny ,mlodziez do mlyna, a na 10-siona weterani!
A jak jo jest laska w wieku 17 lot to niby kaj sie zaliczom, bo napewno nie do dzieci w młynie lasek nie chcecie a do staryj gwardii tez nie naleza...
na prosta

-
ksR
-
Kontakt:
za wtargniecie kibicow na murawe jest w duzej czesci odpowiedzialny sedzia bo pozwalal zeby pilkarze kszo jawnie walili w ch***, po drugie liniowy sie mylil za czesto
ale to nie jest azja, jak jest maly plotek to trzeba to szanowac, kultura musi byc
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
W KWESTII PIRO, TAK JAK NAPISAŁ RADZION. BYŁO USTALONE ŻE NIE BEDZIEMY NIC ODPALAĆ - TO RAZ. DWA - INNE KLUBY DOSTAJĄ KARY. A decyzja o niużywaniu piro była podjęta zanim wprowadzono zakazy.
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
zawsze@wierna
autor: zawsze@wierna » 3 wrz 2006, o 22:44
obojetnie kaj bych byla to i tak zawsze byda komus przeszkadzac...i nie nalatujcie tak na modych, bo wiekszo berza to robia chopy kolo 30...choby wczorej jeden byl tak nadupcony ze lezol przed wejsciem na stadion a jakos go wpuscili i potem łazil i ino sie wywalol na 10 to jakos do takich nic nie mocie, a o ile mnie wzrok nie mylil to jakos wiency wczorej na murawa wlecialo starszych chopow niz mlodziezy
-
Fanatyk z Rudy
-
Kontakt:
autor: Fanatyk z Rudy » 3 wrz 2006, o 23:16
Ozor pisze:A co do dopingu to na % lepiej spiew wychodzi :pijaki:

No jasne.
Qrwica mnie bierze jak ogladam najebanych malolatow ktorzy rycza sami nie wiedza co.Zreszta najebani starsi kibice tez zalosnie wygladaja.
Takie moje zdanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 75 gości