Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.
- Bytom20
- Kontakt:
Ja uważam że wtargnięcie tych "narwańców" bo tak to trzeba nazwać było złe jak dla nas tak i dla klubu.
Chcecie mieć coraz więcej kibiców a jak ludzie znowu przeczytają przesadzone artykuły fucktu to napewno nam dobrej popularności nie przysporzy.
Krytykujecie "narwańców" z opola a ktoś od Nas wyrywa krzesełko ( tylko w jakim celu ? )
Kilku z dziesiony wyskakuje na murawe tylko po co ? Bo w moim przekonaniu to nie wpłynęło na uznanie czy nie uznanie bramki.
Za to przyczyniło się zapewne do kary finansowej bądź co bądź dalej zadłużonego klubu.
Pożywki dla brukowców.
Sędzia liniowy rzeczywiście popełniał błędy ale to nie uprawnia nikogo do przeskakiwania przez płot.
Kompletnie nie rozumiem natomiast obrażania ludzi z sektora 10 bo sam tam stałem a nie przeskoczyłem przez płot więc zastanówcie się czasami co piszecie.
Chcecie mieć coraz więcej kibiców a jak ludzie znowu przeczytają przesadzone artykuły fucktu to napewno nam dobrej popularności nie przysporzy.
Krytykujecie "narwańców" z opola a ktoś od Nas wyrywa krzesełko ( tylko w jakim celu ? )
Kilku z dziesiony wyskakuje na murawe tylko po co ? Bo w moim przekonaniu to nie wpłynęło na uznanie czy nie uznanie bramki.
Za to przyczyniło się zapewne do kary finansowej bądź co bądź dalej zadłużonego klubu.
Pożywki dla brukowców.
Sędzia liniowy rzeczywiście popełniał błędy ale to nie uprawnia nikogo do przeskakiwania przez płot.
Kompletnie nie rozumiem natomiast obrażania ludzi z sektora 10 bo sam tam stałem a nie przeskoczyłem przez płot więc zastanówcie się czasami co piszecie.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 13:20 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak nic się nie stało to proponuja od nastepnego szpilu aby wszystkie sektory przeskakiwały przez płot, bydymy se łazic wzdłuż boiska, konwersować z ochraniarzami i takie tam ino pamietejcie nie bijcie piłkarzy.blue pisze: nic tam przeciez sie nie stalo!!! niech pzpn zobaczy sobie skrot z meczu co ci sedziowie odpier. wczoraj!! na wisle w tamtym sezonie co sie stało, piłkarzy pobili a u nas przeciez był spokój. zadnych kar nie powinno być!! ewentualnie sedzia powinien odpoczac od prowadzenia meczów na kilka kolejek
Obłęd.
Swoją drogą to prawdziwym testem na stosunek pzpn do Ruchu będzie to jakie kary i kiedy zostaną ogłoszone.
Po tym jak pzpn załatwił sprawę z Sosnowcem - wtorek, dzień przed meczem z nami dał im 3 pkt, a w czwartek, dzień po meczu dostali karę jednego meczu bez publiczności za lżenie Baniaka. Jaki wpływ na konfrontację z nami miałaby zamiana tych orzeczeń?
Odpowiedź dostaniemy jak w czwartek dzień przaed meczem w Gliwicach my dostaniemy karę, bo na żadne nagrody nie mamy szans.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokladnie !heli pisze:Pavlique mo stu procentowa racja, potem zaś bedzie jak to nos pzpn nie lubi i nom zamknie stadion, inno sprawa że na dziesionie sie robi powoli co roz wiekszy burdel, chyba magia tego sektoru działo tak, ze pojawia sie tam kupa przypadkowych ludzi i potem momy co momy, kupa jakiś bajtli nei wiadomo skad, piec ognisk i kożdy spiewo co innego, a jak ci co zawsze na wierchu zaczynają to przez moment śpiewają wszyscy, a potem kuźwa nie wiem czy reszcie juz powietrza brakuje, abo co.
A jeszcze do tego przelecenia to najbardziej rozpierdolili mnie dwa bajtle kere nei byli starsze od tych co podawają bale, i jeden jakiś łysy, co przelecioł jako jeden pierwszy, a jak do niego sie zbliżyli z ochrony to od razu spierdolił, ale podburzoł potem innych co by inni wlecieli.
Przy czym nie ma co generalizować, że to byli ludzie z 10.
ro***erdala mnie taka sytuacja.
Stoja jakies na***ane malolaty i prowadza doping na 10 :shock: Nawet piosenek dobrze nie znali ogolnie falsz jak ch** ale wiekszosc z nimi spiewala.
Niech qr** ktos prowadzi ten doping porzadnie tak jak to mialo miejsce w drugiej polowie u gory sektora bo to co dzialo sie na 10 w pierwszej polowie z dopingiem to porazka.
-
- Kontakt:
Ja pi***ole moze od razu ich zamknac na 2 latkagerhat pisze:Wg mnie jeżeli będzie kara finansowa to wyjścia są dwa:arcio pisze: teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
czy teraz tez klub ma obarczyć winnych czyli tych co wtargnęli na murawe?
zdjęcia na pewno sie znajdą więc co z tym fantem zrobić?
1. Płaci klub i podwyższa płoty aby nie doszło do tego w przyszłości - czego bym nie chciał bo byłem gorącym zwolennikiem ich obniżenia i to jest jedna z nielicznych dobrych rzeczy któa pozostała po Rogali
2. Karę pokrywają zidentyfikowani uczestnicy, przy czym połowa płaci ta napięto glaca co wyskoczyła pierwszo, bo potem zadziałała psychologia tłumu.
To jest oczywiście moje zdanie, ale może ktos wymyśli lepsze rozwiązanie, albowiem puszczenie tego płazem obawiam że w przyszłości odbije się z nawiązką.
qr** co to sie robi to juz masakra widze ze jednak bardziej wolicie juz trendy zachodnie paru kibicow nie wytrzymalo wbieglo na murawe a wy tu tragedie robicie sami swoich wyzywacie.
Prosze bardzo dawajmy sie dalej od trybuny nas juz kameruja Depta szykanuje kibicow z Rudy Śl a my siedzmy cicho bo w Fakcie chujowo napisza o nas !!!!!!!!!!!!!!!
Zaniedlugo caly sektor 10 bedzie za***any piknikami tak jak teraz bylo i nawet nie bedzie mozna dopingu porzadnego prowadzic bo przeciez na tym wam zalezy "bo znowu w fakcie o nas zle napisza :lol: "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:malyZarzecze pisze:no szpil udany,chociaż doping średnio 7 z 10 się troche nie rozumieli.A słyszeliście wogóle giekse?? bo na ich forum piszą że gieksa z zawodzia tak głośno śpiewała że niby na naszym szpilu było ich słuchać ;/ ja tam nie słyszałempozdRo
Niebieskie Siemianowice Śląskie
Doping był za***isty ino trocha było zamieszanie jak na dziesionie z jedny strony cos spiewali a z drugi cos innego...no i trocha my sie zgodac z młynem nie umieli w pewnych momentach;) No i po co spiewac 10 roz w ciagu pieciu minut "gorole raus"...ludzie bez przesady...Ale ogolnie to mi sie baardzo podobalo:D
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W 1 polowie Ruch nic nie gral dlatego doping byl slaby. Poza tym jesli zwieksza sie frekwencja to oczywiste ze jest wiecej ludzi ktorzy sa na stadionie rzadko.
Chcecie prowadzic doping na sektorze? Moze rozdamy karteczki z piosenkami i nutami zeby nikt nie falszowal :D
Ludzie to nie chór, nie wszyscy ktorzy przychodza na mecz musza sie drzec, niektorzy moze chca poogladac pilke?
Niestety przy 5-6tys ludzi nie da rady zrobic "angielskiej" atmosfery....
Co do tego "wielkiego i strasznego" incydentu... Robicie z tego tragedie na miare tej z ŁKS-em.
Chcecie prowadzic doping na sektorze? Moze rozdamy karteczki z piosenkami i nutami zeby nikt nie falszowal :D
Ludzie to nie chór, nie wszyscy ktorzy przychodza na mecz musza sie drzec, niektorzy moze chca poogladac pilke?
Niestety przy 5-6tys ludzi nie da rady zrobic "angielskiej" atmosfery....
Co do tego "wielkiego i strasznego" incydentu... Robicie z tego tragedie na miare tej z ŁKS-em.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Simone
- Kontakt: