Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.
Jo sie niekerym ludziom nie dziwia.
Od kilku sezonów decyzje czrnej mafii som w jedna strona.
Kożdy kto pamięto Widzew (2 czerwone), Kujawiak (czerwona w 1 połowie i wiele innych decyzji), w poprzedniej rundzie Zagłymbie (piłka za linią po rogo Petasza w 90min), Finaszparkiet (czysty elwer w 90min), w tej rundzie Polonia (nieuznana brama identyczna sytuacja jak na 0-3 w POL-FIN, tu uznali i nawet nikt nie dyskutowoł), w Sosnowcu czysty elwer i czerwono dla faulujacego (mogłoby sie cołkiem sytuacja odwrócić), teroz ta nieuznano brama i te spalone.
Błędów na korzyść Ruchu nie pamiętom.
Trzeba wywrzeć jakoś presja, nagłośnić to, wypłakac sie w prasie i w TV, jak bedzie trza to zapłacić dziennikarzom za artykuły, itp.
Jak bedemy siedzieć cicho to nic sie nie zmieni!
Jak bedemy siedzieć cicho to nic sie nie zmieni! Bedom nos dalyj kryncić.
A tak może trocha pomyslom, nawet sie przestraszom, presja sie przydo.
Gdyby działacze nie siedzieli cicho jak mysz pod miotłom i nie udowali że to ino dyszcz, to może nie byłoby takiej reakcji.
To że ktoś robi tu afera to źle (mozliwość kary, raczej finansowej, bo na Wiśle wtargneli na murawa, pobili zawodników, trudno sie wyobrazić wiynksze przewinienie i co, i gowno!) I DOBRZE (BO MOŻNA TO WYKORZYSTAĆ, NAGŁOŚNIĆ KRYNCENIE LODOW I MOŻE BEDZIE LEPIJ)
Od kilku sezonów decyzje czrnej mafii som w jedna strona.
Kożdy kto pamięto Widzew (2 czerwone), Kujawiak (czerwona w 1 połowie i wiele innych decyzji), w poprzedniej rundzie Zagłymbie (piłka za linią po rogo Petasza w 90min), Finaszparkiet (czysty elwer w 90min), w tej rundzie Polonia (nieuznana brama identyczna sytuacja jak na 0-3 w POL-FIN, tu uznali i nawet nikt nie dyskutowoł), w Sosnowcu czysty elwer i czerwono dla faulujacego (mogłoby sie cołkiem sytuacja odwrócić), teroz ta nieuznano brama i te spalone.
Błędów na korzyść Ruchu nie pamiętom.
Trzeba wywrzeć jakoś presja, nagłośnić to, wypłakac sie w prasie i w TV, jak bedzie trza to zapłacić dziennikarzom za artykuły, itp.
Jak bedemy siedzieć cicho to nic sie nie zmieni! Bedom nos dalyj kryncić.
A tak może trocha pomyslom, nawet sie przestraszom, presja sie przydo.
Gdyby działacze nie siedzieli cicho jak mysz pod miotłom i nie udowali że to ino dyszcz, to może nie byłoby takiej reakcji.
To że ktoś robi tu afera to źle (mozliwość kary, raczej finansowej, bo na Wiśle wtargneli na murawa, pobili zawodników, trudno sie wyobrazić wiynksze przewinienie i co, i gowno!) I DOBRZE (BO MOŻNA TO WYKORZYSTAĆ, NAGŁOŚNIĆ KRYNCENIE LODOW I MOŻE BEDZIE LEPIJ)
-
- Kontakt:
Co by do wszystkich bylo jasne,niy popierom takigo zachowanio bo ino klub na tym ciyrpi ale porownywanie chopow z 10 do rynsztoka to lekko przesada,ci co to piszom siedzom napewno na 7 i jakby im potek lobcieli o polowa i lotol im pod nosym taki ch** z czornyj mafi to niy jedyn by przeskoczyl,koniec tematu,bylo i sie tego niy zmiyni,
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
MOim skromnym zdaniem tych kilkunastu kibiców z dziesiony wywalczyło Nam wczoraj 3 pkt.! bo według mie gdyby nie Ci kibice to syndzia by sie ni wystraszyl i ten GOL z 82 min Ćwielonga zas byłby ni uznany !!A tak liniowy zmondrzol bo wiedzioł ze dalsze drukowanie moze sie do niego żle skonczyc.
Co niezmienia faktu że z drugiej strony mogą być kary dla klubu itp. Mimo wszystko uważam że dobrze sie stało !!!
Treaz mozecie mie zbesztac
PS- podobała mi sie postawa p.Mosóra ktory biegając wogół boiska, załatwiając sprawy (chwile po sytuacji z 80-82 min.) znalazł chwile aby z za płotu pobawić sie z "młynem" i zachęcić do jeszcze głośniejszego dopingu !! PozdRo
Co niezmienia faktu że z drugiej strony mogą być kary dla klubu itp. Mimo wszystko uważam że dobrze sie stało !!!
Treaz mozecie mie zbesztac
PS- podobała mi sie postawa p.Mosóra ktory biegając wogół boiska, załatwiając sprawy (chwile po sytuacji z 80-82 min.) znalazł chwile aby z za płotu pobawić sie z "młynem" i zachęcić do jeszcze głośniejszego dopingu !! PozdRo
-
- Kontakt:
p.k pisze:kole 6 tyś bylo ,a juz napewno nie 5 :o
niewjym jak jest teraz odkiey jest rodzinny ale wczesnije sie nieliczyło kobiet i dzieci co zadarmo włazili.liczyli tylko bilety sprzedane!wiec mogło byc 5tys.przedanych biletow
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- Patton
- Kontakt:
Czegos tutaj nie potrafie zrozumiec. Albo sie cieszymy ze swietnego dopingu, dobrej atmosfery, zaufania jakim nas darza wladze klubu, albo latamy po boisku, bo nie podoba nam sie postawa sedziego
Niektorzy staraja sie bronic tych, co mieli "mala rozgrzewke" na murawie. Ale chyba od czegos sa te plotki, nawet niskie!! Czy niektorzy z was wola wrocic do czasow, gdzie byl ponad 2 metrowy plot?? Czy tak ciezko powstrzymac swoje emocje? I nie piszcie mi tutaj, ze sedzia nas krecil, bo to nic nowego!! Ale od tego sa pilkarze, sztab, zarzad, zeby interweniowac, a nie kibice!! Dostaniemy kary, to jest pewne!! A teraz - co osiagnelismy? Satysfakcje? Bramke? Zwyciestwo? Nie tedy droga!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Patt - rispektPatton pisze:Czegos tutaj nie potrafie zrozumiec. Albo sie cieszymy ze swietnego dopingu, dobrej atmosfery, zaufania jakim nas darza wladze klubu, albo latamy po boisku, bo nie podoba nam sie postawa sedziegoNiektorzy staraja sie bronic tych, co mieli "mala rozgrzewke" na murawie. Ale chyba od czegos sa te plotki, nawet niskie!! Czy niektorzy z was wola wrocic do czasow, gdzie byl ponad 2 metrowy plot?? Czy tak ciezko powstrzymac swoje emocje? I nie piszcie mi tutaj, ze sedzia nas krecil, bo to nic nowego!! Ale od tego sa pilkarze, sztab, zarzad, zeby interweniowac, a nie kibice!! Dostaniemy kary, to jest pewne!! A teraz - co osiagnelismy? Satysfakcje? Bramke? Zwyciestwo? Nie tedy droga!!
nigdy nie jest za późno
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
ja wiem że fajnie by było jakby pisało że widzów było 12 tyśrumcajs_79 pisze:p.k pisze:kole 6 tyś bylo ,a juz napewno nie 5 :o
niewjym jak jest teraz odkiey jest rodzinny ale wczesnije sie nieliczyło kobiet i dzieci co zadarmo włazili.liczyli tylko bilety sprzedane!wiec mogło byc 5tys.przedanych biletow
im więcej widzów tym lepszy efekt marketingowy ale kurde nie można przeginać
liczba widzów podana przez serwis jest liczbą wszystkich widzów na stadionie
sumują się na nią: liczba sprzedanych biletów, liczba karnetów, zaproszeń i darmowych wejściowek na sektor nr 1
jezeli ktoś uważa inaczej niż liczby to znaczy że albo występuje u niego złudzenie optyczne (czy jak to sie to zwie) albo 1,5 tyś ludzi sie wpierdoliło na stadion bez biletu (nie licząc sektora nr1)
nigdy nie jest za późno
Patton - to co ? momy czekać az te drukarze nos sciepnom liga nizyj ? Skoro zarzad ni umi z tym zrobic porzadku to ktos musi ni ? Wiem ze to niebylo odpowiednie zachowanie i wcale go nie popierom, jednakze w dalszym ciagu uwazom ze gdyby ni ta sytuacja to nastepny gol Ćwielonga zas bylby ni uznany!
Patton - skoro tak godosz....to moze zapodej jakims lepszy pomyslem jak sie z tymi drukarzami poradzic, ino nie pisz mi ze łod tego je zarzad, obserwator pzpn czy prokuratura we Wrocławiu bo jak widac w dwóch pirwszych przypadkach gówno robiom w tym temacie. A zanim Wrocław cos zrobi to te gnidy nos sciepnom liga nizyj.PozdRo
Patton - skoro tak godosz....to moze zapodej jakims lepszy pomyslem jak sie z tymi drukarzami poradzic, ino nie pisz mi ze łod tego je zarzad, obserwator pzpn czy prokuratura we Wrocławiu bo jak widac w dwóch pirwszych przypadkach gówno robiom w tym temacie. A zanim Wrocław cos zrobi to te gnidy nos sciepnom liga nizyj.PozdRo
- Patton
- Kontakt:
Nie wiem, gdzie Ty zyjesz. To zacznij od samosadow - nie podoba sie, ze sedzia gwizdnal rzut rozny - to wbiegamy i mu lejemy po nogach. Gwizdnie reke - w morde itd.? How old are you?? 16?? Na chwile obecna nikt nas nigdzie nie sciepuje, wiec swoje fantazje zachowaj na noc. I mysl - to nie boli!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Bizak czy ty mosz wszystkich w doma?Bizak16 pisze:Patton - to co ? momy czekać az te drukarze nos sciepnom liga nizyj ? Skoro zarzad ni umi z tym zrobic porzadku to ktos musi ni ? Wiem ze to niebylo odpowiednie zachowanie i wcale go nie popierom, jednakze w dalszym ciagu uwazom ze gdyby ni ta sytuacja to nastepny gol Ćwielonga zas bylby ni uznany!
czy wg Ciebie członkowie zarzadu mają wlatywać na murawa i ciulac syndziów jak podejmuja kontrowersyjne decyzje?
zachowanie tej garstki ludzi z 10 było karygodne!!
ludzie z klubu chcą coś dobrego zrobić a tu takie akcje znowu bydom opisywane w mediach

a co do Twojej opinii że gdyby nie ta "akcja" to bramy by nie było - każdy ma prawo mieć swoje zdanie ale jo ci powiym tylko tyle że ta brama i tak by padła i to nie zasługa tych co rozdupili płotek i sie lotali po murawie
nigdy nie jest za późno
- cisiu
- Kontakt:
heli pisze:A jeszcze do tego przelecenia to najbardziej rozpierdolili mnie dwa bajtle kere nei byli starsze od tych co podawają bale, i jeden jakiś łysy, co przelecioł jako jeden pierwszy, a jak do niego sie zbliżyli z ochrony to od razu spierdolił, ale podburzoł potem innych co by inni wlecieli.
Przy czym nie ma co generalizować, że to byli ludzie z 10.
ja a mje wkurwił jakiś ku*** kery wyciepoł jedyn stołek na murwa abo bajtel kery kopnoł w stołek jak syndzia dzwignoł fanka i go prawie złomoł!!!! zaroz dostoł klapsa :twisted: :twisted:
ja tyż żech to wczoraj zauważył!!! w koncu jest naprowdy niybiesko!!!!!
i jeszcze jedna sprawa..wtoś pytoł wela wisła dostała kary...jak sie niy myla to ino jakoś finansowo ale to była całkym inno sytuacjo kibice stoli wzdłuż linii końcowych i jak wisła strzeliła na 2-1 to wlecieli na murawa!! ale kara jakoś napewno bydzie

Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 12:31 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------