Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#226 Post autor: heli » 3 wrz 2006, o 07:43

Łysy ale to jest twój pogląd i nie narzucej, że ktoś mo nos w życi, bo jo raczej nie zauważył, by byłech u kogoś w życi. ;) bo to jest trocha tak strzeloł ok, nie strzelo to nos pewnio mo w życi. I uważom, że nei zaśłużył Miki na takie słowa.

Moim zdaniem nei chodzi o checi, a po prostu o gorsze przygotowanie i zatracenie szybkości I to jest o wiele większy problem niż chęci. , a co do wywiadu, to krótki bo krótki, ale jest choćby w gazetce przedmeczowej.

Jeszcze dodając do wczorajszego meczu to moim zdaniem słabo zagrał środek zarówno Pulkowski (który miał kilka niebezpiecznych strat) jak i Bonk u którego było wyraźnie widać, że od 70 min nie mo siły lotać cały czos, ino od czasu do czasu przyspieszoł, potem zaś przestowoł)
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: Goscioo » 3 wrz 2006, o 08:31

jo sie tak zastanawiom czy depta czasem nie jest z KSG skoro tak tympi naszych chopcow mandatami :/
a tak na powaznie przez tego ciu!@ moze niezle potracic mlodych kibicow z Rudy :?

staRvin
Kontakt:

#228 Post autor: staRvin » 3 wrz 2006, o 08:46

Goscioo pisze:jo sie tak zastanawiom czy depta czasem nie jest z KSG skoro tak tympi naszych chopcow mandatami :/
a tak na powaznie przez tego ciu!@ moze niezle potracic mlodych kibicow z Rudy :?
no tyn ch...mysli ze jak nom bydzie co szpil dowol mandaty to nie bydymy na szpile jezdzili ! sie k...ch..myli !

Esiu.

#229 Post autor: Esiu. » 3 wrz 2006, o 09:06

Je no ludzie nie szczimali jak liniowy po roz kolejny polecioł w ciula i chcieli mu o tym pedzieć z blizszej odległości bo z trybun chyba nie słyszoł :)
A tak na serio, to nikt szpilu nie przerwoł, 10 przy pomocy Mirka Mosóra sie sama uspokoiła to o jakimś zamykaniu stadionu raczej godki być nie może.

Co do szpilu bida z nędzą. Obrona dziurato choby kyjza ze Szwajcarii, pomoc niewiela lepi, a wykończenie ataków to woło o pomsta do nieba. Grzybek gro dobrze dopóki mu nie przidzie strzelać na brama, sokolowski podobnie, mi nojbordzij szkoda Mikiego, bo chop sie staro, loto a mu nic nie wyłazi.
Ale sztuką je wygrać jak sie je w słabszej dyspozycji i to sie dzisiaj udało, sie bardziej cieszył z tych 3 puktów wczoraj niż z tego 3:0 ze Śląskiem.

Na koniec bych napisoł wszyscy na Piast, ale jak pojademy wszyscy do w tej ich kloteczce bydymy wyglądać choby sardynki w puszce :D.

Ale i tak JEDEMY WSZYSCY !!!!!!!!!!!!

SODA

#230 Post autor: SODA » 3 wrz 2006, o 09:10

JEDI_V pisze:Pavluque-ty sie ku*** od 10 od***rdol zlamasie jedyn,a w rynsztoku to cie chyba znodli,jakby ci bez caly szpil taki ciul z fankom pod nosem lotol to bys tysz niy wiyczimol.Bydzie kara finansowo i ch**,meczu niy przerwol,na boisko zodyn niy wleciol,mosor wszystko uspokojyl,a na drugi roz to sie ciulnij motkiym w paluchy a niy pisz ciulstw i niy obrazej 10,sami my sie porzondek z lebrami zrobiyli :evil:
nie tylko Mosor ,bo Amra ,ja i kilku z ekipy musialo pod plot podskoczyc zeby to uspokoic
a tak poza tym tyle nas jest na forum z 10 a jak goraco sie robi to niyma nikogo ten sektor musimy sami pilnowac
co do meczu nie chce marudzic zas ale gra slaba tylko punkty sa to dobre
doping za***isty, kibice klasa i 5 tys. zas pisza

Dorcia
Kontakt:

#231 Post autor: Dorcia » 3 wrz 2006, o 09:24

Pavlique pisze:Te Mietki z dziesiony zas nos załatwiyły... ludziska jak mocie we łbie nasrane no idźcie sie do szynku abo na wopyniok a niy prziłaścei na szpil... kara finansowo na bank a jak jeszcze stadion zamknom to tyz sie niy ździwia... normalnie cyrk... już zaczyno być w mediach robiony dobry obraz klubu a tukej zaś bydło sie popisuje....
szkoda słów... rynsztok i tela... :twisted:
a teroski dejcie mi bana abo co boch sie tak znerwowoł jakby szpil przegrali....
jo rozumia tyż mie to nerwowało, jak syndzia gwizdoł spalone z kapelusza ale to niy tak sie załatwio...

A jak sie to załatwio??? Te sprzedawczyki muszą czuć presja że nie są bezkarni ą nie że mogą robić co im sie podobo i jeszcze ich po plecach za to poklepią o kasie ju ż nie wspominając bo za darmo tego nie robią.
Co to do że klub wniesie protest. Sędziowie dostaną nota 8 i wszystko bedzie ok nie???
Zastanów sie trocha.
Hej Dziesiona, Hej Dziesiona, Hej, Hej

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#232 Post autor: Siwy82 » 3 wrz 2006, o 09:38

Pavlique pisze:Te Mietki z dziesiony zas nos załatwiyły... ludziska jak mocie we łbie nasrane no idźcie sie do szynku abo na wopyniok a niy prziłaścei na szpil... kara finansowo na bank a jak jeszcze stadion zamknom to tyz sie niy ździwia... normalnie cyrk... już zaczyno być w mediach robiony dobry obraz klubu a tukej zaś bydło sie popisuje....
szkoda słów... rynsztok i tela... :twisted:
a teroski dejcie mi bana abo co boch sie tak znerwowoł jakby szpil przegrali....
jo rozumia tyż mie to nerwowało, jak syndzia gwizdoł spalone z kapelusza ale to niy tak sie załatwio...
fandzolisz ze gowa boli tys jest chyba z tych co na nich pluja a udaja ze dyszcz leci, uwazom ze reakcja dziesiony jest usprawiedliwiono po tym co ta menda wyprawiol, a poza tym wielkie halo z niczego , przesli 5 metrow za plotek i tyla.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#233 Post autor: spyru » 3 wrz 2006, o 09:48

Usprawiedliwiona? :roll: Piłkarze są od latania po murawie, kibice od siedzenia na trybunach i koniec kropka :!: Płot służy do odgradzania. Tak jest na całym świecie. Zgadnij co ma w zamyśle odgradzać płot który stoi pomiędzy trybyną a murawą?!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: heli » 3 wrz 2006, o 09:57

Pavlique mo stu procentowa racja, potem zaś bedzie jak to nos pzpn nie lubi i nom zamknie stadion, inno sprawa że na dziesionie sie robi powoli co roz wiekszy burdel, chyba magia tego sektoru działo tak, ze pojawia sie tam kupa przypadkowych ludzi i potem momy co momy, kupa jakiś bajtli nei wiadomo skad, piec ognisk i kożdy spiewo co innego, a jak ci co zawsze na wierchu zaczynają to przez moment śpiewają wszyscy, a potem kuźwa nie wiem czy reszcie juz powietrza brakuje, abo co.

A jeszcze do tego przelecenia to najbardziej rozpierdolili mnie dwa bajtle kere nei byli starsze od tych co podawają bale, i jeden jakiś łysy, co przelecioł jako jeden pierwszy, a jak do niego sie zbliżyli z ochrony to od razu spierdolił, ale podburzoł potem innych co by inni wlecieli.

Przy czym nie ma co generalizować, że to byli ludzie z 10.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 10:35 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.

Stona
Kontakt:

#235 Post autor: Stona » 3 wrz 2006, o 09:58

Obrazek

[iekne zdjecie...widze ze na trbunach sie robi coraz bardziej niebiesko... :)
cieszy zwyciestwo Ruchu i Finow w jeden dzien :twisted:
za Tobą pójde w ogień, wode..

Panewniki
Kontakt:

#236 Post autor: Panewniki » 3 wrz 2006, o 10:01

Stona-Deutschland tez wygrali :D

Sorry za off top.
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#237 Post autor: Patton » 3 wrz 2006, o 10:11

Gerhat - ja jestem tylko kibicem. I nie mam zamiaru sie wypowiadac za sztab trenerski i zawodnikow, ktorych nagle tak chetnie cytujesz. Dla mnie Ruch zagral slabo, na takie KSZO ledwo wystarczylo - przed nami najciezsze mecze Piast, Hydrocos, Jaga. W tych meczach poznamy charakter i sile naszej druzyny. Chcac walczyc o OE to musimy przeciwnikow w stylu KSZO "miazdzyc". A ja zaczynam miec obawy, czy my na wyjazdach nie bedziemy tracic coraz wiecej punktow :/
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#238 Post autor: Siwy82 » 3 wrz 2006, o 10:31

heli pisze:Pavlique mo stu procentowa racja, ch** a nie kibice co przeskoczyli ten płotek...
ja heli powidz im to w twarz ze sa ch*** , na necie sie mozesz napinac. Zech stol na gorze dzisiony i nie wiem czy jak bych stol nizej to tez bych nie poleciol powiedziec mu co mysla o jego chamskich decyzjach. Zeby bylo jasne jo rozumia tych co tego nie popieraja majac na uwadze interes klubu ale zwyzywac wlasnych kibicow od ch... to dopiero jest chlew. I jeszcze raz napisza ze robi sie z tego wielka sprawa a nic wielkie sie nie wydarzolo, nikt sie nawet do tego ch*** nie zblizyl.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

JEDI_V
Kontakt:

#239 Post autor: JEDI_V » 3 wrz 2006, o 10:37

brawo siwy
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#240 Post autor: heli » 3 wrz 2006, o 10:48

specjalnie dla ciebie żech to zmienił, ale zdania nei zmienia, bo jak czytom posty dobrze sie stało, niech ch** czuje presja, to dla mnei to są kibice pokroju tych co ostatnio zabawili sie w złodzieji kradnąc koszulki ze stanowiska swojego klubu. Może wtedy też sie dobrze stało, w końcu bedzie bardziej niebiesko :roll:
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 11:06 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ